Merhaba,
Durumunuz ile ilgili yorum yapamam ama eşnizin fazla su içme demesi çok yanlış olmuş. Hamile olsun olmasın her insanın günde en az 2 litre su tüketmesi gerekir. Sağlıklı bir hamilelik içinde aynı şey geçerli.
Geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir yaşadığınız.
canım bende 26 haftalık hamileyim bebeğimin başı aşağıdaymış erken doğum olabilir dedi doktor benimd ebüyük bebeğimde ama 1 hafta falan şekerimde sorun yok dedi doktor enfeksiyonda yok görümcem o iğneden vuruldu onunda erken doğum riski vardı kanaması oluyodu ama çok erken olmadı 34 haftalık falandı arkadaşımda vuruldu ikiz hamileydi erken olur demiş doktor bakalım bana diyecekmi hayırlısı artık canım nasibimizde ne varsa
canım gecmıs olsun kızıma 26 haftalıkken o ıgneden yapıldı erken dogum riskı vardı dogum olmasın dıyede de ıgne yaptılar sımdı 37 haftalık oldu bu zamana kadar geldı ama sımdıde suyu az oldugu ıcın gunde en az 3 lıtre su ıcıyor dr.una sor ama bence cok su ıcme kzımın suyu az oldugu ıcın su ıc dedı dr.u hayırlı dogumlar
kızlar merhaba.ben daha 8 haftalık hamileyim amaeşiminde gözlemine göre karnımda büyüme var resmen..yani hafif bi kendini öne salma durmu mevcut..ilginçmi? normlami anlayamadım ama moralim bozluluyor? ben çok belli olsun istemiyorumda...
biz ölelim o zaman kocaman göbişlerle çok sinir oluyom böle msjlara bi ara siteyi dolaşırken anne adaylarının bebek sahibi olabilmek için nasıl fedakarlıklar yaptıklarını bi ara oku olurmu
kızlar merhaba.ben daha 8 haftalık hamileyim amaeşiminde gözlemine göre karnımda büyüme var resmen..yani hafif bi kendini öne salma durmu mevcut..ilginçmi? normlami anlayamadım ama moralim bozluluyor? ben çok belli olsun istemiyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?