Korkma sakin ol bende erken doğurdum şimdi maşallahı war 2 yaşında bebeğin kendini kurtarır Allahın izniyle hiçbişe olmaz.32 haftalik hamileyim suyumun gelmesinden dolayi hastaneye yatırdılar maksimum 34. Haftaya kada bekletiriz daha sonra sezeryan yada normal doğumla çocuğu alırız dediler yani dogurturuzbenimle aynı durumu yaşayan var mı gerçekten çok korkuyorum
Ciğerleri gelismeyebilirhatta ölme ihtimali de var dedilerAllah korusun o yüzden korkuyorum 32 haftaligimşuan bebek 1700 kiloda en fazla 34 de kadar bekleyeceklermisKorkma sakin ol bende erken doğurdum şimdi maşallahı war 2 yaşında bebeğin kendini kurtarır Allahın izniyle hiçbişe olmaz.
Ciğerleri gelişsin diye iğneler vurulur şeftali suyu iç bebek kilo alsinCiğerleri gelismeyebilirhatta ölme ihtimali de var dedilerAllah korusun o yüzden korkuyorum 32 haftaligimşuan bebek 1700 kiloda en fazla 34 de kadar bekleyeceklermis
yok cnm daha neler 27 haftalık doğuran war küwezde yaşıyor. Sen hiç korkma bende 34 haftalık doğum yaptım ciğeri gelişmediği için küwezde yattı 8günde çıktı. Bebişler Allaha emanet. Boşuna korkup tedirgin olma sancın olmaısn bebişde rahat etsin.Ciğerleri gelismeyebilirhatta ölme ihtimali de var dedilerAllah korusun o yüzden korkuyorum 32 haftaligimşuan bebek 1700 kiloda en fazla 34 de kadar bekleyeceklermis
Kuzum yenidogan da calistim 30 Haftası dolmayan bebisler tedavi olup gittiler evlerine. Inan bizden daha güçlüler32 haftalik hamileyim suyumun gelmesinden dolayi hastaneye yatırdılar maksimum 34. Haftaya kada bekletiriz daha sonra sezeryan yada normal doğumla çocuğu alırız dediler yani dogurturuzbenimle aynı durumu yaşayan var mı gerçekten çok korkuyorum
Şeftali suyu kilo yapıyor muCiğerleri gelişsin diye iğneler vurulur şeftali suyu iç bebek kilo alsin
InşaAllah zaten ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 tane Şancı gelmesin diye dua ediyorumyok cnm daha neler 27 haftalık doğuran war küwezde yaşıyor. Sen hiç korkma bende 34 haftalık doğum yaptım ciğeri gelişmediği için küwezde yattı 8günde çıktı. Bebişler Allaha emanet. Boşuna korkup tedirgin olma sancın olmaısn bebişde rahat etsin.
InşaAllah ya tek duam sağlıklı olsunKuzum yenidogan da calistim 30 Haftası dolmayan bebisler tedavi olup gittiler evlerine. Inan bizden daha güçlüler
Sen stres yapma bebeginide etkilersin. Ne derlerse yap unutma onlar bu isin icinde en iyisini bilirler seninde bebegin icinde.InşaAllah ya tek duam sağlıklı olsun
Hiç kötü şeyler getirme aklına ben de suyumun gelmesi nedeniyle 31 haftaki Doğum yaptım. 1640 gr doğmuştu kızım. Ciğer geliştirici iğne sayesinde solunum sıkıntısı çekmedi 15 gün küvezdeki kaldı şimdi 9 yaşında Enfeksiyon olmasından korkuyorlardır sen kalbini ferah tut inşallah sağdakin alırsın kucağına dualarım seninleCiğerleri gelismeyebilirhatta ölme ihtimali de var dedilerAllah korusun o yüzden korkuyorum 32 haftaligimşuan bebek 1700 kiloda en fazla 34 de kadar bekleyeceklermis
Amin inşaAllah ya Allah razı olsun sağ sağlim doğar inşaAllah yavrumHiç kötü şeyler getirme aklına ben de suyumun gelmesi nedeniyle 31 haftaki Doğum yaptım. 1640 gr doğmuştu kızım. Ciğer geliştirici iğne sayesinde solunum sıkıntısı çekmedi 15 gün küvezdeki kaldı şimdi 9 yaşında Enfeksiyon olmasından korkuyorlardır sen kalbini ferah tut inşallah sağdakin alırsın kucağına dualarım seninle
Stres başladı bile ama ne derlerse yapıyorumSen stres yapma bebeginide etkilersin. Ne derlerse yap unutma onlar bu isin icinde en iyisini bilirler seninde bebegin icinde.
Haklisin yapma demekle olmuyor canim ama sag saglim bebeginle eve ciktigin haberini alacagimiza inanıyorum ben. ☺Stres başladı bile ama ne derlerse yapıyorum
Elhamdülillah bebegim doğdu küvezde şimdi inşaAllah oradan hayırla çıkmasını bekliyorumHaklisin yapma demekle olmuyor canim ama sag saglim bebeginle eve ciktigin haberini alacagimiza inanıyorum ben. ☺
Allah razı olsun benim ki de küvezde şimdi inşaAllah çıkmasını bekliyorum ☺☺16 kasımda 34+4'te suyumun gelmesi sebebiyle erken doğum yaptım. suyum gelince hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar. 24 saat bekleyip ikinci dozu yaptılar ve doğuma aldılar. Kızım 1970 gram ve 42 cm doğdu. Çok sağlıklıydı. Ciğerleri gelişmişti. Sadece zayıf olduğu için besleme yapmak için küveze aldılar. 3 gün küvezde kaldı ve taburcu oldu. Hastaneden çıktığında 1800 gramdı. Şuan 4 aylık 5,5 kilo ve çok sağlıklı teyzesi :) lütfen moralini bozma bebekler çok güçlü. Kritik haftaları da atlatmışsın zaten. Seni çok iyi anlıyorum ben de çok korkmuştum. Ama hastanedeyken gördüm ki 500-600 gram bebekler bile yaşıyor. Allah bebeğini sana bağışlasın ve sağlıkla doğsun
Oyle mi kac kilo kuzumElhamdülillah bebegim doğdu küvezde şimdi inşaAllah oradan hayırla çıkmasını bekliyorum
Hayırlı olsun biran evvel sağlıkla kavuşun bebişinle inşallahAllah razı olsun benim ki de küvezde şimdi inşaAllah çıkmasını bekliyorum ☺☺
Şuan durumunuz nasıl merak ediyorum . Rabbim yardımcınız olsun inşallah ikinzde sağliklisinizdir. Hayırlı kolay rahat sağlıklı sıhhatli doğumunuz olsun inşallah32 haftalik hamileyim suyumun gelmesinden dolayi hastaneye yatırdılar maksimum 34. Haftaya kada bekletiriz daha sonra sezeryan yada normal doğumla çocuğu alırız dediler yani dogurturuzbenimle aynı durumu yaşayan var mı gerçekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?