32,haftasında bel agrısı çeken varmı...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.863
10.314
773
Kızlar 32, haftalık hamıleyım acayıp belım agrıyor.herzaman iş yaparken hemen yoruluyorum belım ağrımaya baslıyor.mısal 2 tabak yıkasam bıle.bırde gecelerı uyku sorunu yasıyorum.saga don sola don.uykuya dalmakta zorlanıyorum.aralıklarla uyanıyorum.ayrıca artık yatakta donerkende zorlanıyorum.benım gıbı bu sorunu yasayan yasamıs arkadaslar ne olur yardım edın!cok ıhtıyacım var....

Evet ne hafifletir bel ağrısını bilen varsa yazın arkadaşlar. 32 haftalık hamileyim oturup kalkarken korkunç ağrıyor, Kalçama ve sağ bacağıma vuruyor. Sağ ayağımın üzerine tam basamıyorum. Bu durumda olan var mı? (İlk randevumda sorucam dr'uma)

şu an bende 32 haftalık hamileyim ve aynı şeyleri yaşıyorum gece uykuya alma sürem en az 2 saat....

sonrasındada sürekli uyanıyorum....

kasılmalarla kalkıp yatakta ağlıyorum....

belim beni mutsuz ediyor....

benimde aynı problemim var 32. haftamdayım belimden kalçama kadarr ağrım var kasık ağrısıda çabası yürürken bile canım acıyo sanırım baskı yapıyo korkuyorum erkn doğum olucak die yarın randevum var bakalım ne diycek

bende aynı sorunları yaşıyorum 34.haftamdayım bi kaç haftadır bu şekilde ayakta biraz uzun kalıyım belim çok fazla ağrıyo sanırım son zamanlarımız böyle geçecek:sinifsinif:

ben 25 haftalığım belim ağrısından nerdeyse emekliycem artık düz yürüyemiyorum 32 haftaya gelince ne yapcam aceba sizleri okuyunca korkum arttı

bende 31 haftalık hamileyim bel ağrım şimdilik yok ama (başlıycak büyük ihtimal) merdivenden çıkarken
soluk soluğa kalıyorum :)

güya hanımlar diyorki yani büyüklerim bl ağrısı çekenin oğlu olurmuş ama benim kızım olacak felaket ağrıyor sizlerin cinsiyetler nedir?

benimde belim felaket agrıyo yatarken otururken zorlanıyrm.masaj iyi geliyor arkadslar.aksam yaptırdım koçişime iyi geldi.bide belinizin altına ufak yastık koyun rahatlatıyor.

arkadaşlar bende de bütün hepsi var belim sırtım ağrıyoo gece uyanınca zor uyuyorum uykudayken ayak kasılmasıylaa uyanıyorum çok çok büyük bi acıylaa.. ama yatarken sola dönük yatarsanız daha rahat oluyoo onu söyleyebilirim... Allah hepimize yardım etsinn...

güya hanımlar diyorki yani büyüklerim bl ağrısı çekenin oğlu olurmuş ama benim kızım olacak felaket ağrıyor sizlerin cinsiyetler nedir?

Benim de oglum olacak ins. üstelik 32+5. haftadayim, Bir de hep gün boyunca PC basindayim benim hicbir agrim yok.

Temizlik ve ev isi yapmiyorum acaba ondan dolayi mi agrim yok?

31+5 gunluk hamişim ve belimde cok agrıyorr cok ayakta kalmak ıstemıyor ve gecelrı uyumakta zorlanıyorum yataga gırınce boguluyormus gıbı oluyorum nefes almakta zorlanıyorum

29+3 ama aynı sıkıntılar bende de var,otururken belinizin arkasına yastık koymaya,geceleri uyumadan ılık bir duş almaya çalışın.Birde ben yatağımızda uyuyamıyorum,sabaha kadar sürekli uyanıyorum,kramplar,el uyuşması...eşim her ne kadar kızsada salondaki koltuklar daha rahat geldiği için orada yatmaya başladım.belimi koltuğa yaslayınca ağrısı biraz hafifliyor.

benimde sol kasığımda cok kötü bir ağrı vardı resmen bacağımı çekiyo yürümekte zorluk çekiyorum yatıp kalkıncada. cuma dr gittiğimde sinirlere baskı yapıyomuş artık çekicez sağlıklı olsunda

benim bel ağrım kronikleşti artık ikiz benimkiler. hamilelik kadar zor bi dönem daha olamaz!

çok fazla enfeksiyonum var zaten üstüne bi de bu ağrılar 33 haftalık hamileyim ama altımda dehşet bir sızı kesiyorler sanki bazen yürüyemiyor bazen de kalkamıyorum kasıklarım dehşet bıçak saplıyor gibi oluyor erken doğum yapmaktan korkuyorum fikri olan varsa yazarsa sevinirim

merhaba bende 33+4 hamileyim aynen kasıklarım mı diyeyim yoksa çatı kemiğim mi bilemiyorum tam ama çok acıyor yürüyemiyorum oturamıyorum kalkamıyorum çok zorlanıyorum...

kızlar bende 32.haftadayım ve inanılmaz dizlerim ağrıyo. oturduğum yerden kalkmakta çok zorlanıyorum. 12 kilo mahvetti beni((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…