• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yasindan sonra okumak

merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim
Hep imrenirim evlilikten sonra okuyanlara, bence sizin azminizle ilgili yapıp yapamayacağınız.

merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim
Yaparsınız tabii ki niye yapamayasınız. Çok zor bir şey değil lise okumak.

Annem 52 yaşında bu sene liseyi bitirdi isteyen yapıyor kısaca

Insallah dersler degil aslinda korkum cocuklarimi ihmal edermiyim 2 isi ayni anda yurutebilirmiyim korkum bu
O saatte eşiniz evde oluyormuş zaten. Eğer destek çıkan biriyse çocuklar için de değişiklik olmuş olur, babalarıyla vakit geçirirler, eşiniz de biraz ilgilenmeyi öğrenir, güzel olur bence.

O saatte eşiniz evde oluyormuş zaten. Eğer destek çıkan biriyse çocuklar için de değişiklik olmuş olur, babalarıyla vakit geçirirler, eşiniz de biraz ilgilenmeyi öğrenir, güzel olur bence.
Ilgilenir zaten topu topu 3saat gidecem aksamlari yapicam insallah basaricam

Akşam okulu yerine açık liseyi neden düşünmüyorsunuz? Size kitap veriyolar siz evde oturup çalışıyosunuz. Sonra sınavlara okulda giriyosunuz bitti gitti. Açık liseden mezun olanlar tüm üniversitelere girebiliyor üstelik.
Ben turkiyede yasamiyorum burdada malesef acik Lise yok cok arastirdim ama bulamadim sadece aksam okulu var boyle anneler icin calisanlar icin

Neden olmasın???Sen kendine güveniyorsan bu işi yarı başardın demek.Yarisida istikrarına kalmış

Peki 40 yaşından sonra mühendis olarak ne yaptı bunu çok merak ettim ise alindimi.
40 dan sonra bişey okuyup mesleğini yapmak bana çok zor geliryor
Zaten özel sektörde çalışıyordu kendi işiyle ilgili okudu ordan devam etti maaşı falan arttı mı artık orasını bilmiyorum

Back
X