32 yasindan sonra okumak

merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim
Ben kırkından sonra ortaokulu bitirdim sen nediosun yaa:))) senin yaşın kaçç daha😂

Yaparsın, hem de çocuklarına örnek olarak çok da iyi yaparsın. Kendine olan güvenini kaybetme, okumanın yaşı yoktur. Allah yolunu açık etsin.
Tesekkur ederim gercekten ilk karar verme sebebim cocuklarim. Okumak yeniden ogrenmek gelismek demek hergun biseyler ogrenebilmek dusuncesi bile guzel

Tabiiki yapabilirsiniz.
Şöyle soyleyeyim insanlar 30unu gecse bile kpss, smmm, kaymakamlik vb. sinavlara hazirlaniyor. Bunlarin hepsinde lisede ogredigimiz dersler yer aliyor yani 30 yasindaki bir insan hic hatirlamadigi matematik konularini calisiyor ve basariyor :) sizde basarabilirsiniz sakin korkmayin.

merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim
Kuzenimin eşi asgeri personeldi 38 yaşında istifa etti hukuk okudu avukat şimdi ;) İstedikten sonra herşey yapılır ;)

Istedikten sonra mutlaka yaparsiniz benim Kayinvalidem ikinci çocuğu 3 yaşındayken onuda alip lisede cocuk gelişimi okumuş. Eşimi anaokuluna bırakıp küçük çocuğu alip derslere gidiyormuş. 56 yaşında hala okumayı cok sever.

Benim sınıfım da 45 yaşında bir abla var çocuklarını büyütmüş meslek sahibi olmaya gelmiş üni ye. Ben gurur duymuştum valla kendisiyle takdir ettim sende yaparsın

Benim sınıfım da 45 yaşında bir abla var çocuklarını büyütmüş meslek sahibi olmaya gelmiş üni ye. Ben gurur duymuştum valla kendisiyle takdir ettim sende yaparsın
Insallah ya cok isterim yapabilirim burda gururumu sizle paylasirim Insallah boyle ornekler duymak cok guzel

Annem 52 yasinda bu yil bitirdi liseyi suan universite sinavina hazirlaniyo. 32 nedir ki daha kucucuksun tabi ki yaparsin. Yeter ki aksamlari cocuklara bakacak biri olsun

33 yaşımda iki çocuğum var ve yeni boşadım hee birisi de bebek yavrumun ders çalışmaya başladım.
biraz şevkimi kıranlar oldu ama genel olarak herkes tebrik etti bir ergen de abla master da yaparsın dedi :D
neden olmasın.

33 yaşımda iki çocuğum var ve yeni boşadım hee birisi de bebek yavrumun ders çalışmaya başladım.
biraz şevkimi kıranlar oldu ama genel olarak herkes tebrik etti bir ergen de abla master da yaparsın dedi :KK70:
neden olmasın.
Allah kolaylik versin kadin isterse herseyi yapar insallah basaririz.. ah o insanin sevkini hevesini kiranlar yokmu zaten

Çok mutlu oldum adınıza 🍃

Çok güzel yaparsanız hem de 🎈 başarılar şimdiden yapacağınıza inanıyorum 💯

Yerinizde olsam koşarak giderdim.41 yaşında 2 çocuk annesi, yirmi senelik öğretmenim, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyorum aynı zamanda tarım kalan yüksek lisansımı tamamlıyorum.Öğrenmek gibi güzel şey var mı?

Bal gibi de okursunuz. 35 imde atandım 2 çocukla hem de... Seneye de nasipse üniversiteye hazırlanıcam tekrar 2.üniversitemi okumak için. İnanın yaş bana hiç sorun olmadı. Bu yaştan sonra neyin ataması, neyin okuması otur evinde, diyenlerin hepsi tek tek arayıp tebrik etti sonradan... İsteyin yeter. Deneyin en azından... Kolaylıklar dilerim.

tabii ki de yaparsın. yaşın bir önemi yok bu tarz konularda hevesin olsun yeter. hiçbir şey için geç değil. çalışır çabalarsan her şeyin üstesinden gelirsin.

Kimse de demiyor ki ben yaptım ettim 😁 herkes yok amcam yaptı yok komşumun dıdısı yaptı eltimin kaynı yaptı ama asla ben yapmadım birinden duydum… TC milletiyiz işte 🤣

Kimse de demiyor ki ben yaptım ettim 😁 herkes yok amcam yaptı yok komşumun dıdısı yaptı eltimin kaynı yaptı ama asla ben yapmadım birinden duydum… TC milletiyiz işte 🤣
Normali cunku okuyup calisip oyle evlenip cocuk yapmaktir.. bu siralama normaldir😂😐

Ama benimde yengem okudu.. kadin orta mezunu bile degilken uni bitirdi.. 2 cocukla hemde… yapan yapiyor yani

Back
X