- 22 Ocak 2017
- 5.657
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Tabi ki de yaparsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım.Sonra ki adiminiz sağlık okumak olsun.Her zaman iş var.Simdi 3 çocuğa bakacak biri olsa,eşim arkamda olsa iki yıllık bile olsa sağlık okurdumEvet bir adim attim esimde arkamda gerisi azmime kaldi umarim hayallerime ulasirim cok istiyorum
Ay insallah okumak gibisi varmi keske genckende bu aklim olsaydiUmarım.Sonra ki adiminiz sağlık okumak olsun.Her zaman iş var.Simdi 3 çocuğa bakacak biri olsa,eşim arkamda olsa iki yıllık bile olsa sağlık okurdum
Masallah gercekten kadinlar okumali baska sacma sapan seylerle ugrasmak yerine elime kitap almak istiyorum. Sadece yemek camasir bulasik la ugrasmak istemiyorum basaricama inaniyorum insallah burdan sizede yazarimBence geç ddgil yapabilirsiniz. Kuzenim 40 yaşını geçmişti orta okul lise dışardan bitirdi. Şuan üniversite okuyor açık ogretimden. 3 çocuğu var bu arada.
Cok haklisiniz ogrenecen cok sey var 32 sene hayati kacirdim ama bundan sonra elime almak istiyorumBence okumanın yaşı yok hiçbir şey içinde geç kalmış değilsiniz. İnsanın okuması, kendini geliştirmesi ve kendine yatırım yapması harika birşey. Kesinlikle ihmal etmeyin okumayı da bırakmayın. Lise, üniversite devam edin istedikten sonra herşeyi başarırsınız. Ve sadece lise, üniversite ile bitmiyor okumak beşikten mezara kadar devam etmeli.
Nasil guzel ya harika gercekten bayildim masallah Allah uzun omurler versin. Bana enerji verdinizBen leveli arttırıyorum, benim kayınpeder 70 yaşında İÜ Alman dili ve edebiyatından mezun oldu. Kendisi zaten yüksek elektrik mühendisi ama emekli olduktan sonra sıkıntıdan ve kayınvalidenin dırdırından bunalıp deneme amaçlı sınava girdi kazandı.
İlk zamanlar çok tedirgindi biri bişey söyler mi başka bir gencin hakkını mı yiyorum acaba diye ama çok yüksek puan almıştı. Ya çok komikti sınıftakiler çok sevmiş çok sempatik bulmuş kendisini her yere davet ediyorlardı siz de gelin diye. Baba lakabını takmışlar, babaya da soralım baba da ister miBirbirlerinden not istemeler sınav dönemi çalışmalar... Kayınpeder bir ara Taksimde bile takıldı sınıf arkadaşlarıyla. Kendisine doğum günü düzenlemişler bir barda. Adam gençleşti resmen.
Yaparsın, hem de çocuklarına örnek olarak çok da iyi yaparsın. Kendine olan güvenini kaybetme, okumanın yaşı yoktur. Allah yolunu açık etsin.merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim