• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yasindan sonra okumak

O istek geldiyse gidin derim. Çocuklar konusunda bence endişelenmeyin eşiniz o saatte evde oluyormuş zaten. Farz edin ki çalışıyorsunuz. İki çocuğu olup hergün en az 6-7 saat çalışan insanlar var bence sizde yapabilirsiniz. Bir de bu okul meselesi her yaşta yapılabilir, isterseniz 60 olun. Sadece meslek için okumuyoruz öğrenmek bilmek ufkumuzu geliştirmek için çok güzel bir hareket. 50 yaşında biri eline gazete alıp okumuyor mu. Okula gidince de okulda öğreniyor bilmediği farkında olmadığı şeyleri. Okuyun mutlaka

Bence geç ddgil yapabilirsiniz. Kuzenim 40 yaşını geçmişti orta okul lise dışardan bitirdi. Şuan üniversite okuyor açık ogretimden. 3 çocuğu var bu arada.

bak işte enerji meselesi
böyle bir konu daha vardı bugün
onda mesela bu enerji yoktu
ama bence siz yaparsınız

Liseyi açıktan bitirdim, dört yıl örgün öğretmenlik okudum,su an açıktan ikinci üniversitemi okuyorum,31 yaşındayım 2 çocuğum var.İki cocukla okumak zor ama imkansız değil,bu bölüm bitince sosyal hizmet okumak istiyorum ,eşiniz de destek olacakmış havada karada yaparsınız

Eger kiz meslek lisesi okursaniz liseden sonra direkt is bulma (anaokulunda ogretmenlik gibi) ihtimaliniz artabilir. Bir de alakali bir alanda universiteye gitmek isterseniz cok fazla ek puan geliyor. Benim annem kiz meslek lisesi ogretmeniydi disardan bu sekilde bitiren ogrenciler icin de ders veriyordu. Endustri meslek ise daha uygulamali, orada mumkun mu bilmiyorum

Bence okumanın yaşı yok hiçbir şey içinde geç kalmış değilsiniz. İnsanın okuması, kendini geliştirmesi ve kendine yatırım yapması harika birşey. Kesinlikle ihmal etmeyin okumayı da bırakmayın. Lise, üniversite devam edin istedikten sonra herşeyi başarırsınız. Ve sadece lise, üniversite ile bitmiyor okumak beşikten mezara kadar devam etmeli.

Ben leveli arttırıyorum, benim kayınpeder 70 yaşında İÜ Alman dili ve edebiyatından mezun oldu. Kendisi zaten yüksek elektrik mühendisi ama emekli olduktan sonra sıkıntıdan ve kayınvalidenin dırdırından bunalıp deneme amaçlı sınava girdi kazandı.
İlk zamanlar çok tedirgindi biri bişey söyler mi başka bir gencin hakkını mı yiyorum acaba diye ama çok yüksek puan almıştı. Ya çok komikti sınıftakiler çok sevmiş çok sempatik bulmuş kendisini her yere davet ediyorlardı siz de gelin diye. Baba lakabını takmışlar, babaya da soralım baba da ister mi😁😁😁 Birbirlerinden not istemeler sınav dönemi çalışmalar... Kayınpeder bir ara Taksimde bile takıldı sınıf arkadaşlarıyla. Kendisine doğum günü düzenlemişler bir barda. Adam gençleşti resmen.

Bence geç ddgil yapabilirsiniz. Kuzenim 40 yaşını geçmişti orta okul lise dışardan bitirdi. Şuan üniversite okuyor açık ogretimden. 3 çocuğu var bu arada.
Masallah gercekten kadinlar okumali baska sacma sapan seylerle ugrasmak yerine elime kitap almak istiyorum. Sadece yemek camasir bulasik la ugrasmak istemiyorum basaricama inaniyorum insallah burdan sizede yazarim

Bence okumanın yaşı yok hiçbir şey içinde geç kalmış değilsiniz. İnsanın okuması, kendini geliştirmesi ve kendine yatırım yapması harika birşey. Kesinlikle ihmal etmeyin okumayı da bırakmayın. Lise, üniversite devam edin istedikten sonra herşeyi başarırsınız. Ve sadece lise, üniversite ile bitmiyor okumak beşikten mezara kadar devam etmeli.
Cok haklisiniz ogrenecen cok sey var 32 sene hayati kacirdim ama bundan sonra elime almak istiyorum

Ben leveli arttırıyorum, benim kayınpeder 70 yaşında İÜ Alman dili ve edebiyatından mezun oldu. Kendisi zaten yüksek elektrik mühendisi ama emekli olduktan sonra sıkıntıdan ve kayınvalidenin dırdırından bunalıp deneme amaçlı sınava girdi kazandı.
İlk zamanlar çok tedirgindi biri bişey söyler mi başka bir gencin hakkını mı yiyorum acaba diye ama çok yüksek puan almıştı. Ya çok komikti sınıftakiler çok sevmiş çok sempatik bulmuş kendisini her yere davet ediyorlardı siz de gelin diye. Baba lakabını takmışlar, babaya da soralım baba da ister mi😁😁😁 Birbirlerinden not istemeler sınav dönemi çalışmalar... Kayınpeder bir ara Taksimde bile takıldı sınıf arkadaşlarıyla. Kendisine doğum günü düzenlemişler bir barda. Adam gençleşti resmen.
Nasil guzel ya harika gercekten bayildim masallah Allah uzun omurler versin. Bana enerji verdiniz

32 o kadar dinç bir yaş ki. Yıllarca çalışma hayatınız olmadığı için gözünüzde büyütüyorsunuz. Bu yaşaki insana çerez gelir bence o bilgiler. Zamanla zekamız da gelişiyor çünkü.ama tabi yıllarca evde oturmanın verdiği körelme de var.zaten liseden mezun olamayacak insan yoktur bu ülkede eğitimde ince eleyip sık dokuyan bir ülke değiliz.ssadece sınavlara girsen bile mezun ederler.

Komşum 2 çocukla 40 yaşında bitirdi liseyi bende 34 yaşındayım kpss çalışmayı düşünüyorum yeniden iyi bir puan almıştım son girdiğimde ama yetmedi 2. Çocuk olunca ara verdim Eylül'de tekrar başlayacağım sonunu düşünen kahraman olamaz:)

tabiki yaparsınız istedikten sonra. millet üniversiteler okuyup doktora yapıyor . hadi başlayın düşünerek vakit kaybetmeyin yaşınızda bişey yok

merhaba hanimlar uzun uzun zamandir yoktum internetim yoktu sifremi falan kaybettim ama tekrar burdayim ve sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
ben 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim. genc cahil zamanimda liseye gittim ama basaramadim ciktim. meslek okudum. Ama suan okuma hevesi var icimde ve okulla konustum gorusmeye cagiriyorlar. sizce yapabilirmiyim 2 cocukla liseyi bitirebilirmiyim aksamlari gidicem gunduzleri degil. Kendime guveniyorum aslinda ama yinede korkuyorum... boyle yapan varmi aranizda simdiden tesekkur ederim
Yaparsın, hem de çocuklarına örnek olarak çok da iyi yaparsın. Kendine olan güvenini kaybetme, okumanın yaşı yoktur. Allah yolunu açık etsin.

Back
X