33 hafta üstü gebe olanlar bakabilir misiniz?

Mushkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
82
51
3
35
kızlar 34+4 haftalık hamileyim affınıza sığınarak söylüyorum yaklaşık 10 gündür çok fazla tuvalete çıkıyorum bağırsaklarım çok çalışıyor doğumun yaklaştığını gösterir diyorlar sizde de oldu mu acaba?bi de karnım biraz aşağı indi normal mi bu haftalarda

Canım bende sık tuvalete çıkıyorum Karnımda aşağıdaymış gören öyle diyor. 35+1 . Bende bekleyişteyim

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah. Artık bebeğin büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor.2 adım atsan bir yudum su içsen tuvaletin gelir endişe etme.. Büyük abdest sık çıkıyorsan ya da ishal gibi isen doktoruna danış arkadaşım.

Canım bende sık tuvalete çıkıyorum Karnımda aşağıdaymış gören öyle diyor. 35+1 . Bende bekleyişteyim
Büyük abdeste çok çıkıyorum canım millet kabızlıktan şikayet ediyor etrafımda benim öyle olmayınca bi sorun var acaba dedimBenim de indi fark ediyorum inşallah hayırlı doğumlarımız olur bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz

Büyük abdeste çok çıkıyorum canım millet kabızlıktan şikayet ediyor etrafımda benim öyle olmayınca bi sorun var acaba dedimBenim de indi fark ediyorum inşallah hayırlı doğumlarımız olur bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz
Ben en baştan beri sık çıkıyordum zaten ama bu sıra ishal Yok ama sürekli lavabodayım. Sağlıkla gelsinlerde başka bişey istemiyorum valla

Yediklerinle de alakalı olabilir canım.. çok canını sıkıyorsa doktorunu arayabilirsin.. kaç gündür böyleyim napayım diye

Back
X