- Konu Sahibi yellowdaisyy
Allahtan atlatmışsınız.bebişlerde savaşçıymış.helal olsun onlara...:)tahmin ediyorum yaşadığın sıkıntıları dicem ama eminim yaşamayan bilmez bilemez.
inan benim yaşadıklarımı anlatıyosun.bana da ilk gün bişey yedirmediler sadece serum verdiler.ciğer geliştirici yaptılar.inşallah 48 saati geçiririz etkisini 48 saatte gösterir dediler.o 48 saat nasıl geçti bilmiyorum.üstüne 1 ay daha geçirdik çooook şükür.
ben niğdedeyim.ama kayseride fakülte hastanesinde kaldım.veee dün çıktık hastaneden.evimize geldik.durumumda bir düzelme yok ama kötü anlamda bir gelişme de olmadı çok şükür.tam 1 ay oldu.doktorlar ilaçlarını evde de alabilirsin dediler ve taburcu oldum.şimdi evimdeyim evde dinlenicem artık.
ama inan ödüm kopuyo.her gece bu günde bebeğimi içimde tuttun diye şükredip yatıyorum Allaha.evde olmak çok güzel ama en ufak bir ağrı gaz sancısı ne bileyim bel ağrısı olsa ödüm kopuyo işte.korkuyorum.
Eminim bu hissettiklerimi de birebir anlıyosundur.özellikle hastande çevrende bi sürü insan varken bile bebeğinle yalnızmışsın gibi geliyo...
inşallah bende hayırlı zamanda sağlıkla alırım oğlumu kucağıma.benim durumumda yada sıkıntı da olan tüm hamilelerde inşallah.
moral verdiğin için çok sağol.senden ve ikizlerinden güç aldık oğlumla.siz çok daha zor durumda başarmışsınız.inşallah bizde başarıcaz.
inan bana aynı şeyleri yaşamışız..okudukca o stres ve korku dolu günleri tekrar yaşadım.can ya canımız kanımız herşeyimiz çocuklarımız onları kaybetme korkusu dünyadaki en büyük stres korku.sen içini rahat tut bol bol bebeğine ve kendine dua oku.benim bebeklerim dualarla yaşam tutundular tabi tıp çok gelişti ama inan yer gök dua.hastaneden çıktıktan sonra kimi görsem sadece slm verdim hiç samimiyetim olmayan insanlar bile hergece uyumadan önce sana dua ediyoduk şimdi bebeklerine ediyoruz derlerdi okadar duygulanmıştımki.hiç unutmam bi teyze vardı ağlaya ağlaya bana sarılıp sizin için hep dua ettim demişti.küçük bi yerde yaşıyoruz ve genelde herkez birbirini tanır.teyzemin kızı bi gece uykuya dalmış ve eşi uyandırmış bahes ve ikizleri için dua ettinmi diye.Allah hepsinden razı olsun.eviniz hastaneye yakınsa korkma.ben üniversitede yattım evimizle arası 1.5 saatti.dr um çıkmama izin vermemişti.doğum başlarsa yetişemessin demişti dediği gibide eşim ogün yanıma gelmemişti çalışıyodu sancılarımı hisseder hissetmez eşimi aramamıza rağmen doğuma yetişemedi.okadar hızlı gelmişki ceza yazmışlar düşün yani.onun geldiğinde bebekleri özel bi hastaneye yatış yapmıştı bile.inşALLAH canım ben inanıyorum senin yakışıklı zamanında ve sağlıkla kucağında olacak