33 haftalık gebelik

Merhaba. Ben de cok fena grip olmustum ayni dediginiz gibi 34. Haftada 2 kg gorunutor bebegim ama suda azalma oldugundan yakindan takip etmeye basladi doktorum. 2 hafta sonra alabiliriz bebegi dedi cok korkuyorum

Merhaba. Ben de cok fena grip olmustum ayni dediginiz gibi 34. Haftada 2 kg gorunutor bebegim ama suda azalma oldugundan yakindan takip etmeye basladi doktorum. 2 hafta sonra alabiliriz bebegi dedi cok korkuyorum
Canım bende erken doğum yaptım 36+4’de suyum geldi. 2.500 gram doğdu bebeğim. Ağlaması emmesi normal olduğu için kuvöze görmedi. 2 gün sonra 1 aylık olacak 3.500 gram oldu.

Hiç korkmayın kilosu gayet yerinde.Ben 33+2 de 1220 gram olarak dünyaya getirdim yavrumu.32 gün küvözde kaldı.Çok şükür sağlıklı bir şekilde yanımda uyuyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…