Ben dün gece uyudum guzel cok sükür o yuzden bugun iyiyim yaaa..evimizde keyif yapiyoruz..esimde evde..ohh tahatiz :)):yarin kontrolum var sabahtann ..bakalim...
keyfçi kız valla ben de ilk hamileliğimde çooook keyf yaptım..öğlene kadar yatardım kocişim hazırlardı kahvaltıyı o zamanlar nöbet usulü çalışıyordu her gün gezmeye götürürdü beni..son ay hariç tabi..sonra bebekler doğduuuuuuu yatamıyordum ama gezebiliyordum gene de hiç bebekler deyip de eve tıkılmadım o zamanlar..tabi sonra pek öyle olmuyor.şimdi çocuklar anaokuluna başladı 06.20 de kalkıyorum onları yolluyorum tekrar yatamıyorum gözümde mandal takılı sanki kapanmıyor sinir oluyorum bir iki saat uyusam ya yok nerdeee cin gibi bakıyorum etrafa yataktan en sonunda kalkıyorum..neyse ki kocamla birlikte kahvaltı yapmış oluyoruz onun için de iyi oluyor.biraz temizlik biraz devrilip yatış bi de yemek yaptım derken öğlen oluyor..çocuklar geliyor,bu sefer uykum geliyor iyi mi.çocuklar da uyumaz ki uyusun

artık son rütuşlar bebişin geri kalan kıyafetleri yıkanacak birkaç hafta sonra perdeler yıkanır,halılıar,battaniyeler ,yorganlar yıkamacıya gidecek Allaaaah iş çok kızlaaar...
size tavsiyem doğumdan önce doğumdan sonra giyerim dediğiniz normal kıyafet,iç çamaşır veya ne almanız gerekiyorsa normal hayatınızda giyeceğiniz şimdiden alın doğumdan sonra bir süre gezemezsiniz bebek emmek ister acele edersiniz.ben gecelik filan almak istiyorum şöyle seksii meksii ama utanıyorum bu hamile kadının ne işi var bunlarla derler diye..40 ımız çıkınca giyiciiim

Son düzenleme: