o ev temizleme isi bendede bayadir gelmiyoo icimden:):) esn son esim yapti walla:))) annem gelcek iki haftaya kadar eve kadin alacagiz insallah:)))
bende diyom son hafta kadın tutayım =)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ev temizleme isi bendede bayadir gelmiyoo icimden:):) esn son esim yapti walla:))) annem gelcek iki haftaya kadar eve kadin alacagiz insallah:)))
bende diyom son hafta kadın tutayım =)))
ben iki gecelik aldim , sabahligim vardi zaten ona uygun almistim..birde esofman götürüyorum..burda oyle dediler özel birsey almayin diye dogum icin..ben Tr den gecelik almistim 2 tane walla pisman oldum..hastanede dediler bana rahat gömlek giyin önu acik rahat herhangi birsey ..birde esofman iste..geceliklerede Tr de baya para verdim..walla pisman oldum..
senin sezeryansa kesin gecelik tarzi giymen lazim..:))) Kolay bir dogum dilerim..
meraba hanımlar ben de 35. haftadayım...daha valizi hazırlamadım.bebişin eşyalar tamamda ben kendime pijama almadım daha sabahlıklımı alsam karar veremedim....sezeryan olacak benimki...dr en geç 25 ekimde alırız dedi...Allah hepimize yadım etsin
![]()
2 tane gecelik yetermi ?? ben 3 tane alayım diyom..
çıkarken de elbise giyeyim diyorum
yapacak kimsen yoksa tutmalisin walla..kendin yapamazsin...ben su an corabimi giyemiyorum:)
yeter iste..ayni zamanda esofman alti birde uzerine giymek icin fermuarli bir üst..yetmezse esim getirir artik..valizde yer kalmadi...
:))))
ooff valiz hazırlanacak daha =(((
kızlar 35+0 olduk biz ya 2 gündür karnım ağrıyor. dinlenince geçiyor var mı sizdede böyle birşey normal mi yani. cuma kontrolüm var. arada oluyor her zaman değil.
heycan artıyoooo =)))Ayyy bende 35+3 olmuşummmmm :))))
heycan artıyoooo =)))
heycan artıyoooo =)))
geçmiş olsun canımm. kullan tabi ilaçlarını geçer inşllh.
ya benim sıkıntım da kasılmalarım çoğaldı ve daha önce olmayan bi şey oluyo. karnım kasılırken göğsüm de baskı ve kalbimde çarpıntı hisseiyorum. böyle olan var mı ya bi de sırtımdan bi çekilme hissediyorum. anlatabildim mi bilmem tuhaf bi şeyy..
tırsıyorum ben yaa neler oluyo böyle :s
doktorun yeni mi anlamış kız hahaha..yaşlıydı de mi senin doktorkizlarrr doktorum aradi bugun gecen hafta carsambaydi kontrolum mantar görmüs simdi haber verdi..ilac alman lazim dedi..vajinal tablet yazmis..evlendigim ilk yilda bir iki kez mantar olmustum ama o zaman anlamistim kasinti akinti vardi..simdi birsey yok hic süphelenmedim..hayret sok oldum..5 gunluk fitil kullanacagim simdi..sabah aksam..
doktorun yeni mi anlamış kız hahaha..yaşlıydı de mi senin doktorşin şakası sık görülen bişey.bende de akıntı var gıcık oluyorum.ben de yarın kontrole gidiyorum bakalım nolicekk
ayyy canimmm..benimde kasilmalarim cogaldi...bebek hareketleri cok sertlesti..uyku ise cok ilginc gece coooooooook derin uyuyorum hepte kabus görüyorum...2-3 kez wc ya kalkyiorum gelip yatip hemen ukuya daliyorum...rüyalar moralimi bozuyor..
ama kasilmalar olurken göygümde baski kalbimde carpinti olmuyor..sen eminmisin tatlim reflüde oyle his yapiyor cünkü..ben önce kalp sanmiytim sonra reflü oldugu ortaya cikti..cok rahatsiz ediyor..