ya benimki en son 112 cm di neden böyle büyük yavvkilom 67 68 civarı siz kaç kilosunuz ayol ya da kaç kilo aldınız bacılar
minikkkuzummm:))))
ben ince yapiliyim cok..uzun boyluyum..normalde 56 kilo daydim..ama evlenince bir senede birkac kilo aldim..hamile kaldigimda 62 kiloydum..su an 68 kiloyum..bi ara 70 oldum simdi geri gitti o kilo..2 kilo vermsim..boyumda 172....
hamilelik kiyafeti 2 tane kot aldim bir tanede kanvas pantalon bu kadar hamilelik icin baska hic birsey almadim..bu pantalonlari giydim normaldeki elbiselerimi giydim hava sicakken..pantalon giydiysem ustune kendi bluzlarimi giydim hala giyiyorum..rahat oluyorlar vaallaa..evde esofman altimi giyiyorum aslinda normalde ne giyersem o..Tr deyken göbek üstü gebelik donu aldim ama onlari fazla giymiyorum normal donlarimi giyiyorum bazilari cok dar onlari gevsettim..lastiklerini yani...boylee:))
tahminime göre kilom boyle biterse dogumdan cikinca hamile kalmadan önceki kiloma inmis olarak eve gidecegim..ama sarkan göbek var tabi:) bakalim nasil olacak.o korkutuyor walla..