Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeitttgeistt
benimde dun gece sansim vardi yine adet sancisi ile ayni devam etti baya..karnimda tas gibi tabi..sabah da az vardi. bu ara cok sik oluyor zaten..kasilmalarda gün icinde baya artti..bakalim kontrolum carsamba günü..annemde cumaya geliyorr:)))![]()
kızlar bana bi fenaalıklar geliyor artık hamilelikten psikolojim bozulmaya başladı.karnım öğleden sonra taş gibi olmaya başlıyor kazık gibi sinir oluuyorum saatlerce böyle.zaten eğilememek beni öldürüyor.çocuklar evi dağıtıyor toplayamıyorum bugün zorla toplattım onlara ağlata ağlata ama usandım ben de artık.eşim her işe yetişmeye çalışıyor ama hepsini beceremiyor doğal olarak.günlerdir ütü yapacam yapamıyorum birikti gördülçe deliriyorum..offff..siz siz olun benim gibi fazla duygusal olmayın.çocuklarım kendi kendine uyumayı bilmiyor şimdi acısını çekiyorum,bırakın sorumluluklarını bilsinler acımayın her an.ben hep acıdım ama kimi zaman da baş edemedim azarladım bağırdım sonra kendi kendimi yedim niye böyle yaptım diye..o kadar stresliyim ki..3 çocuk fikri bazen boğuyor beni bi de doğumda herkes beraber gelirse iyice kafayı yerim..kalabalık,annemden başka kimse iş yapmaz çerez yer yer ortalığa atarlar ilkinde böyle olmuştu.gelseler de bana faydaları yok...ne bileyim dokunsalar patlayacam galibaaaa![]()
aman açıkça yazmiyim dedim ama kv gil gelecektir mutlaka.sıkıntı yapıyorum.kb beni sevmez zaten benim için gelmezler yani e annemler de burda olarak doğal olarak..birbirleyile görüşmezler normalde biraraya gelince numara yapmak zorunda kalacak herkes ama kb laf sokar şimdi bizimkilere ilkinde de sokmuştu acayip acayip...işte tadını kaçırırlar diye korkuyorum..oysaki ben iyi şeyler yaşamak istiyorum sakin dinlenmiş geçirmek istiyorum o günleri..buraya gelen bana ve bebeğe bakmak,yemek yapmak evi temizlemek için gelmeli o da anacağızım..normalde yapar hiç boş durmaz zaten de ona da yük olacaklar diye üzülüyorum..işte böyleeee amaaan amannhaklısın canım yaa çocuğa sorumluluklarını öğrtmek lazım. bir haftadır yeğenim bendeydi başında annesi olmasına rağmen bunalttı ikimizi de. yemek hazırlıyoruz onu yemem bunu yemem, giy giymem, sus susmam amann dedim.
doğuma gelecek olanlar kimmyaa anlamadım ben. insan bi şeylerin ucundan tutar lohusa kadının evinde ...
aman açıkça yazmiyim dedim ama kv gil gelecektir mutlaka.sıkıntı yapıyorum.kb beni sevmez zaten benim için gelmezler yani e annemler de burda olarak doğal olarak..birbirleyile görüşmezler normalde biraraya gelince numara yapmak zorunda kalacak herkes ama kb laf sokar şimdi bizimkilere ilkinde de sokmuştu acayip acayip...işte tadını kaçırırlar diye korkuyorum..oysaki ben iyi şeyler yaşamak istiyorum sakin dinlenmiş geçirmek istiyorum o günleri..buraya gelen bana ve bebeğe bakmak,yemek yapmak evi temizlemek için gelmeli o da anacağızım..normalde yapar hiç boş durmaz zaten de ona da yük olacaklar diye üzülüyorum..işte böyleeee amaaan amann
strese girmissiniz baya..bakin ben saat kac oldu ayaktayim..uyuyamiyorum..kasinmaktan deli oldum..bir iki saatlik uyku ile duruyorum..cok agirim..hicbirsey yapamiyorum..artik yatamiyorum bile...yaaa benim gibi cok kasinan var mi? ellerim ayaklarim kollarim deli gibi kasiniyor..bir basladimmi duramiyorum..
37. haftadayim dogursamda rahatlasam artik walla..
kızlar belim çok ağrıyo =(
Selam kizlar.
Bugun kontrolum vardi. sukur sorun yok. Bebek 3.060 gr olmus.
Hoca 17 de ayak diriyor erkene alamiyorum sezeryani. bebek kucuk daha almicam diyo. Ben yattigim yerden kalkamiyorum. Bu kiz karnimda debelenip duruyo. Uyku kalmadi. İlaclara devam dedi elevit omrumu tuketti yaaaa... Yarabbi son gunlerim sabirrrrrrr.
bu doktor olayini bir kac kisi daha yazmisti..Tr bu konuda baya karisik heralde.sen simdi yeni doktormu bulacaksin kendine ??
bak burda soyle bir sistem var kadin dogum doktorum belli , tek doktor yapiyor kontrolleri vs ama dogum oldugu zaman hastaneye gidiyorsun orda kim varsa ..boyle burda..
evet canım işler karışık burda. devlet hastanelerinde çalışan doktorlar özele kaçıyor. neyse görştüm bugün konuştum tatlıya bağladık sayılır bu haftadan sonra düzene sokacakmış her şeyi. bakalımm bu saatten sonra doktor değiştirmek zor, ne yapıp edip doğumuna giricem diyo.. hayırlısıı artık
bu arada oğluşumu görünce bütün sinirim yatıştı zaten. yüzü, parmakları Allahım nasıl bi mucize yaaa. 3 haftada 950 gr almış tosunum 2750gr olmuş. ekim sonu kasım başı gelir diyor doktor inşllh kasıma sarkmaz
aynısını ben yasadım geçen hafta...benim dr da bırakmadı maynehanesini devletten istifa etti...olanda bana oldu tabi...35. haftadan sonra işin yoksa yeniden dr arakızlar dokunsalarr ağlayacaaammm yaa.
doktorum beni sinir etmeye başladı. bizimki devlet hastanesinde görevli, şu muayenehane olayı var ya artık hastaneyle birlikte çalıştıramıyolar muayehanelerini, işte bizimki muayenehanesini kapatmıcak bu yüzden yıllık izne ayrıldı ceza yememek için. durum netleşene kadar izinde. sonrasında hastaneyi bırakacak anladığım kadarıyla.
neyse yıllık izinde ya bu üç oldu randevu alırken sıkıntı yaşıyorum yok yıllık izinde ya şurda o yüzden bugün olmaz, yok yıllık izinde ya bugün olmaz deyip duruyo yardımcısı.
normalde c.tesi kontrolüm vardı yine şehir dışındaymış p.tesi ara dedi. sabah aradım şimdi de 1 de gel akşama kadar burda değil doktor diyo. eşim çalışıyo akşama gelebilir ancak öğlen için izin alamıcak göremicek oğlumuzu. benim de sinirlerim bozuldu iyice. gidip çemkirmeyi düşünüyorum daha randevu alamıyoruz doğuma da gelmezsin sen diye... off yaaa...
aynısını ben yasadım geçen hafta...benim dr da bırakmadı maynehanesini devletten istifa etti...olanda bana oldu tabi...35. haftadan sonra işin yoksa yeniden dr ara![]()