33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

nasil gördün kis :() ben orayi görmeyeli baya oldu :1::1::1::1::1:[/QUO

herkez göbüşün baya aşşağıya inmiş az kaldı dimi diyolar ....

bende wc de göbişimi ellerken şiş olduğunu farkettim ... hemen küçük bir ayna buldum bi baktım abooowww baya şişmiş... ben bide hala eski iç çamaşırlarımı giyom... yeni kilot almadım onlarda düşük kalıyo ...

dedim onlarmı şişirdi acep ...

sonradan dedim sonuçta don sıkmıyooo sanırım aşşağıya indi ondan diye düşündüm.. dedim kızlara sorayım =))

herkez göbüşün baya aşşağıya inmiş az kaldı dimi diyolar ....

bende wc de göbişimi ellerken şiş olduğunu farkettim ... hemen küçük bir ayna buldum bi baktım abooowww baya şişmiş... ben bide hala eski iç çamaşırlarımı giyom... yeni kilot almadım onlarda düşük kalıyo ...

dedim onlarmı şişirdi acep ...

sonradan dedim sonuçta don sıkmıyooo sanırım aşşağıya indi ondan diye düşündüm.. dedim kızlara sorayım =))[/QUOTE]

ya walla bende cok emin degilim ama benim gobekte indi asagiya..ucu sivri degil cünkü artik bende ordan anladim ama tabi emin degilim...bende ski donlarimi giyiyorum ..hamile donu almistim 4 tane göbekten..ama acitiyo walla göbegimi giyemiyorum..ilk zamanlar giydim ama simdi acitiyo..normal don daha iyi arada onlarda sIkiyoama iste idare ediyo..orasinin sistigini senden duydum..belki kizlar biliyodur bakalim..

aşşağısı değil yanlış anlaşılmasın.........

kasık tarafları çiş yaptığımız yerin üstü ... amannn nasıl tarif edilirki şimdi

:78::78::78::78::78:

aşşağısı değil yanlış anlaşılmasın.........

kasık tarafları çiş yaptığımız yerin üstü ... amannn nasıl tarif edilirki şimdi

:78::78::78::78::78:

amann bosver anlamadim bende...benim bacak arasi agrim var gobegim tas gibi..hic halim yok..keyfimde yok walla..zaman geciriyorum..

hayir tatlim 36+4 sen eger yani stickerin dogruysa, senin bu cuma 37. haftan bitip cumartesi 38. haftana giriyorsun,,,yani tipki ben gibi..

valla benim doktorum hiç öyle gün saymıyo...
bi entersan o konuda...
cumartesi gidicem mesela 36. dasın diyo ... enteresan yaaa

en son adet günüm 27 ocak bi onu biliyom :))))

valla benim doktorum hiç öyle gün saymıyo...
bi entersan o konuda...
cumartesi gidicem mesela 36. dasın diyo ... enteresan yaaa

en son adet günüm 27 ocak bi onu biliyom :))))

SAT son adet tarihin 27 ocaksa sen su an 35+6 sin..yani 36 haftaliksin ama bugun doluyor yarin 37. haftana giriyorsun..sticker yanlis o zaman tatlumm)::)):
ay beni sat manyagi yaptin ..zaten bacakalrim durmuyo agriyo yaaa..iki yudum su icsem wc ye kosuyorum bir damla cikiyo cikmiyo. ama agriya bakarsan bir kova edecegim sanki..bebek en cok simdi mesaneyle oynarmis..bu beni mahvediyo yaaaa..

SAT son adet tarihin 27 ocaksa sen su an 35+6 sin..yani 36 haftaliksin ama bugun doluyor yarin 37. haftana giriyorsun..sticker yanlis o zaman tatlumm)::)):
ay beni sat manyagi yaptin ..zaten bacakalrim durmuyo agriyo yaaa..iki yudum su icsem wc ye kosuyorum bir damla cikiyo cikmiyo. ama agriya bakarsan bir kova edecegim sanki..bebek en cok simdi mesaneyle oynarmis..bu beni mahvediyo yaaaa..

benimkide hiç hareket yok desem yeridir..
doktorda demişti sakin bir bebiş diyeee
valla bi taraftan sizi kıskanıyorum.. bi taraftanda geceleri rahat uyuyom ya canım kızım annesini yormuyo diyom

benimkide hiç hareket yok desem yeridir..
doktorda demişti sakin bir bebiş diyeee
valla bi taraftan sizi kıskanıyorum.. bi taraftanda geceleri rahat uyuyom ya canım kızım annesini yormuyo diyom

ya bi yandan iyi tabi hareketli diye iste saglikli ne bilim aklim onda kalmiyo..ama bu kadarda olmazki benimki hic durmuyo..bu kadar ne yapiyor cok merak ediyorum dogrusu..karsimda duran kisi karnima bakiyor sürekli cunku bakilmayacak gibi degill.
haa gece uykusu dersen o konuda sanslisin.gece uykumu alamadim icin gunduz dahada halsizim..evet bazi bebekler daha az hareketli olurmus..bi yönden sanslisin iste :)

ya bi yandan iyi tabi hareketli diye iste saglikli ne bilim aklim onda kalmiyo..ama bu kadarda olmazki benimki hic durmuyo..bu kadar ne yapiyor cok merak ediyorum dogrusu..karsimda duran kisi karnima bakiyor sürekli cunku bakilmayacak gibi degill.
haa gece uykusu dersen o konuda sanslisin.gece uykumu alamadim icin gunduz dahada halsizim..evet bazi bebekler daha az hareketli olurmus..bi yönden sanslisin iste :)
[/QUOTE

aklının kalmasından sa uyumamamyı tercih ederim...
bide böyle işyerinde insanlar anlattığımda hep ay filanca söyle olmuş böyle olmuş ( kötü örnekler bilerek yazmıyorum ) srekli haareketlerini say falan...

insanı sitrese sokuyorlar

bide böyle işyerinde insanlar anlattığımda hep ay filanca söyle olmuş böyle olmuş ( kötü örnekler bilerek yazmıyorum ) srekli haareketlerini say falan...

insanı sitrese sokuyorlar[/QUOTE]

yok yine senin aklin kalmasin baska insanlarin söylediklerinide salla..herkes farkli yapiya sahip herkesin hamileligi kendine özgü..az hareket cok heraket bosver saglikliyla gerisi önemli degil:))))))))
al seni gülümsetsin bu resim :)

insanı sitrese sokuyorlar

yok yine senin aklin kalmasin baska insanlarin söylediklerinide salla..herkes farkli yapiya sahip herkesin hamileligi kendine özgü..az hareket cok heraket bosver saglikliyla gerisi önemli degil:))))))))
al seni gülümsetsin bu resim :)
[/QUOTE]

süperrrrrrrrr =)))

ayça hiiiç dert etme seninki yeni mi şişti benimkinin de tombikleşti ıyy rengi de karardı biraz iğrencim ama kusura bakmayın kızlar:61: doğum yapalım da hepsi geçer sallamayın az kaldı az

ayça hiiiç dert etme seninki yeni mi şişti benimkinin de tombikleşti ıyy rengi de karardı biraz iğrencim ama kusura bakmayın kızlar:61: Doğum yapalım da hepsi geçer sallamayın az kaldı az

içim rahatladı tek benimki böyle degil demekki =)))

ayrıca kasılmalarda arttı...

Haftaya cuma izine çıkıcam... Iple çekiyom valla...

heheee :)
sağol canım ama cidden kocaman oldum :52:

benim çocuklar bana anne sen kocaman oldun diyorlar onlar bile fark ediyor..markete filan gidince öten kapıdan geçirmiyorlar yandaki engelleri açıyorlar ordan geçiyorum sallana sallana, kendimi cumhurbaşkanı gibi hissediyorum:52:
bu arada ben düşündüm sezeryan da normal doğum da bana göre değil kapalı ameliyatı yok mu bunun yaaaaaavvvvvvv hastaneye gidince ruhum daraldı ağlayan bi kadın gördüm anaaammm korkuyorum kızlar korkuyorumm:59: siiiiiiiizzz ?

benim çocuklar bana anne sen kocaman oldun diyorlar onlar bile fark ediyor..markete filan gidince öten kapıdan geçirmiyorlar yandaki engelleri açıyorlar ordan geçiyorum sallana sallana, kendimi cumhurbaşkanı gibi hissediyorum:52:
bu arada ben düşündüm sezeryan da normal doğum da bana göre değil kapalı ameliyatı yok mu bunun yaaaaaavvvvvvv hastaneye gidince ruhum daraldı ağlayan bi kadın gördüm anaaammm korkuyorum kızlar korkuyorumm:59: siiiiiiiizzz ?

ya da karnımızda bi fermuar olsa açsak alsak bebekleri süper olur di mii :)))
korkuyorum demeee... olumlu düşün, ben öyle yapmaya çalışıyorum vallaha.
bugün sağlık ocağına gittim ordaki hemşire dedi ki korkma sakın hepimiz bi şekilde doğurduk, öyle ya da böyle geçiyo.. panik yapmak işi zorlaştıırır sadece..
haklı yapabilirim dersek beyin de ona şartlanır, gerçi sezeryan için durumlar farklı minikkuzumm. sonrasında acısına da başlarım deyip ayaklanıcan artıkk :)))

Back
X