33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

ya da karnımızda bi fermuar olsa açsak alsak bebekleri süper olur di mii :)))
korkuyorum demeee... olumlu düşün, ben öyle yapmaya çalışıyorum vallaha.
bugün sağlık ocağına gittim ordaki hemşire dedi ki korkma sakın hepimiz bi şekilde doğurduk, öyle ya da böyle geçiyo.. panik yapmak işi zorlaştıırır sadece..
haklı yapabilirim dersek beyin de ona şartlanır, gerçi sezeryan için durumlar farklı minikkuzumm. sonrasında acısına da başlarım deyip ayaklanıcan artıkk :)))

benim cesaretim yok normal doğuma

günaydın kızlar....

bugun cumaaaaaa...
haftasonuda geldiiiiiiii :))))

herkezin güzel bir gün geçirmenizi diliyorummmmmmmmmmm

haftaya cuma izine çıkıyom şafak sayar gibiyim =))

kolaaayy gelsinn canımm. hadi az kalmış gözün aydınn.
ben de haftaya cuma izne ayrılıyorum ama oğluşumun şansına bu dönem haftada bir gün dersim var. izne ayrılmış gibiyim..
darısı başına izne ayrılıp evde dinlenirsin inşllhh doğuma kadarrr..

Kızlar ben doğurdum bebeğim 2 hafta önce 34 + 3 haftalık doğdu. Bu 2 haftayı çok zor geçirdik günlerce hastaneden çıkamadık bebeğim beslenemedi epey kilo kaybetti sarılığı tavan yaptı ne kaşıkla ne bardakla ne de biberonla besleyemedim ama artık emmeyi öğreniyor yavaş yavaş henüz yeterli derecede emmese de normal doğum haftasını tamamlayınca sorunlarımız azalır sanırım. Umarım sizin bebekleriniz vaktinde ve sağlıklı olarak doğar da hemen evinize götürürsünüz bebişlerinizi.

Kızlar ben doğurdum bebeğim 2 hafta önce 34 + 3 haftalık doğdu. Bu 2 haftayı çok zor geçirdik günlerce hastaneden çıkamadık bebeğim beslenemedi epey kilo kaybetti sarılığı tavan yaptı ne kaşıkla ne bardakla ne de biberonla besleyemedim ama artık emmeyi öğreniyor yavaş yavaş henüz yeterli derecede emmese de normal doğum haftasını tamamlayınca sorunlarımız azalır sanırım. Umarım sizin bebekleriniz vaktinde ve sağlıklı olarak doğar da hemen evinize götürürsünüz bebişlerinizi.

ayyy canımmm geçmiş olsunn.
umarım hemencik toparlar bebeğin de kendi beslenmeye başlar. hastanede misiniz şimdi eve geçtiniz mi?

Canım sağol şimdi evdeyiz ama 2-3 günde bir kontrollerimiz oluyor yine sık sık hastaneye gidiyoruz daha ne kadar devam edecek bilmiyorum. İçerde tutamadım bebeğimi 2 hafta daha şimdi sıkıntıyı o çekiyr :(

kızzzlaarr nerdesiniizz yawww. kimsenin sesi çıkmıyo.
doğurdunuz mu naptınızz :))))

zeittttt ben daha dogurmadim ...sadece bugun annem geliyorr..dunden beri iste onun odasi temizlik alisveris vs ugrasiyoruz..sonrada halim kalmiyo bilgisayari acip geri kapatiyorum..dun Akupunktur vardi yine..sonraki seans sali gelecek.her an dogum olabilir diyo sanirim bu seansi o yuzden erkene aldi :):):)
annem iste 2-3 saat sonra burda insalah..daha yeni oturdum..dinleniyorum biraz..havalarda cok sogudu burda..
bugun 37. bitiyo yarin 38. haftama geciyorum..bebegim hic durmuyor ben anlamiyorum bu kadar hareket normalmi????? gece bile uyandiriyor..insallah dogdugu zamanda boyle olmaz da guzek guzel uyur geceleri :)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende böyle walla..

canim hayirli olsun bebegin..erkende dogmus sanirim o yuzden beslenemedi.gucu yoktur onun meme emmeye dimi? öyle diyorlar yani ben anlamam ama..yavas yavas emmeyi ögrenir zatenn..ama sen merak etme verdigi kilolari alir hizla..o beslenmeye karni doymaya basladigi zaman kimse tutamaz onu :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kokla benim icin onu:):nazar::nazar::nazar:

Canım sağol şimdi evdeyiz ama 2-3 günde bir kontrollerimiz oluyor yine sık sık hastaneye gidiyoruz daha ne kadar devam edecek bilmiyorum. İçerde tutamadım bebeğimi 2 hafta daha şimdi sıkıntıyı o çekiyr :(

canım allah yardımcınız olsun... eminim sorunsuz atlatacaksınız bugunleri

zeittttt ben daha dogurmadim ...sadece bugun annem geliyorr..dunden beri iste onun odasi temizlik alisveris vs ugrasiyoruz..sonrada halim kalmiyo bilgisayari acip geri kapatiyorum..dun Akupunktur vardi yine..sonraki seans sali gelecek.her an dogum olabilir diyo sanirim bu seansi o yuzden erkene aldi :):):)
annem iste 2-3 saat sonra burda insalah..daha yeni oturdum..dinleniyorum biraz..havalarda cok sogudu burda..
bugun 37. bitiyo yarin 38. haftama geciyorum..bebegim hic durmuyor ben anlamiyorum bu kadar hareket normalmi????? gece bile uyandiriyor..insallah dogdugu zamanda boyle olmaz da guzek guzel uyur geceleri :)):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende böyle walla..

ayyy canım allah yardımcın olsun... inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer

bak eve de çıkmışsınız düzelecek annesi. tutamadım falan deme, kısmet bazı şeyler. şimdi emmeyi öğrendikçe hızla kilo alır merak etme sen elinden geldikçe emzirmeye çalış.
inşllh sorunsuz atlatırsınız canımm.
öpüyorumm miniğinii de..
habersiz bırakma bizi.

bende böyle walla..

hadi bakalımm. topüğümüzün ilk bebeği geldi bakalım ikincisi kimin bebişi olacak. hayırlısı olsunn ya.
biz de 36+5 iz. pazar 37 olucaz ondan sonra istediği vakit gelebilir paşamm :D
inşlhh gece uykuları olur bebişlerimizin gaz problemi olmazsa uyurlarmış gerçi, gaz çıkartmayı iyi öğrenmemiz lazım :))))
benimki de hareketli sadece artık tekme atmıyo pek onun yerine kolunu bacağını kaydırma hareketlerini hissediyorum bol bol... hareket etsin zaten boşşverr...
hadi öptüm sizii, accık dinlenem ben de sırt ağrısı fena iki gündür uzanayımm, iyi bakın kendiniizeeee

Back
X