33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

Kızlar ben doğurdum bebeğim 2 hafta önce 34 + 3 haftalık doğdu. Bu 2 haftayı çok zor geçirdik günlerce hastaneden çıkamadık bebeğim beslenemedi epey kilo kaybetti sarılığı tavan yaptı ne kaşıkla ne bardakla ne de biberonla besleyemedim ama artık emmeyi öğreniyor yavaş yavaş henüz yeterli derecede emmese de normal doğum haftasını tamamlayınca sorunlarımız azalır sanırım. Umarım sizin bebekleriniz vaktinde ve sağlıklı olarak doğar da hemen evinize götürürsünüz bebişlerinizi.

hayırlı uğurlu olsun bebişiniz.Allah ım sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin.çok zor günlerdir bunlar bilirim..ama geçer kocaman adam olurlar.inanamazsın bu değişime.cokur cokur emer inşallah..mutluluklar diliyorum bebeğinizle

Hepinize teşekkürler kızlar bugün yine doktor kontrolümüz vardı biraz moralim düzeldi. Sarılığı tamamen atlatamasa da düşmeye başlamış zamanla beslendikçe atar dedi doktor. İlk 15-20 gün verdiği kiloları alma kendini toplama süreciymiş zaten bundan sonra iyi beslenirse kilo almaya başlarmış. Doğduğundan beri kendi kendine uyanmayan sürekli uyuyan bebeğim dün ilk defa kendisi uyandı çok zor bir 15 gündü ama sanırım hayatımız düzene girmeye başlayacak yavaş yavaş :) size de kolay doğumlar diliyorum inşallah bebişlerinizi kucağınıza alıp evinize dönersiniz bir an önce.

Hepinize teşekkürler kızlar bugün yine doktor kontrolümüz vardı biraz moralim düzeldi. Sarılığı tamamen atlatamasa da düşmeye başlamış zamanla beslendikçe atar dedi doktor. İlk 15-20 gün verdiği kiloları alma kendini toplama süreciymiş zaten bundan sonra iyi beslenirse kilo almaya başlarmış. Doğduğundan beri kendi kendine uyanmayan sürekli uyuyan bebeğim dün ilk defa kendisi uyandı çok zor bir 15 gündü ama sanırım hayatımız düzene girmeye başlayacak yavaş yavaş :) size de kolay doğumlar diliyorum inşallah bebişlerinizi kucağınıza alıp evinize dönersiniz bir an önce.

çook sevindim canımm gün geçtikçe toparlar kendini inşlhh. emdikçe alır kilolarını tombik tombikk olur :)
iyi dileklerin için de sağoll.
zaman geçmiyor artık ben çok sabırsızlanıyorummm gelse miniğimm :)))

bugün bir dükkana girmek üzereyken genç bi oğlan beni gösterip diyor ki yanındaki arkadaşına az kalmış 1 haftası var...aaaa sinir oldum sanane arkadaş az mı kalmış çok mu kalmış bi acayip oldum tipimden belli tabi zor yürüyorum ama bebek doğmadan eksikleri alayım dedim.kırmızı kurdeleli toka aldım saçıma takacam doğumdan sonra:)) oje aldım,bebişe kışlık kadife takım,küvet,orkid aman işte böyle bişeyler aldım eksik bitmez tabi.doğuma gitmeden topuklarımı da düzgünleştirmem lazım sertleştiler doğumda rezil olmayalım.yalnız şu tüy sorununu napacaz kızlr o zamana alınmayacak kadar kısa olacaklar.jilet yapacam galibaaa

Son düzenleme:
bugün bir dükkana girmek üzereyken genç bi oğlan beni gösterip diyor ki yanındaki arkadaşına az kalmış 1 haftası var...aaaa sinir oldum sanane arkadaş az mı kalmış çok mu kalmış bi acayip oldum tüpümden belli tabi zor yürüyorum ama bebek doğmadan eksikleri alayım dedim.kırmızı kurdeleli toka aldım saçıma takacam doğumdan sonra:)) oje aldım,bebişe bişeyler aldım amaaan işte eksik bitmez

nerden anlamış bi haftan kaldığını bana da bi baksın çok merak ediyorum :p deli mi ararsın işte :D
kırmızı kurdele olmazsa olmaz ben ilk onu almıştımm :D
oje niye kızz :D

nerden anlamış bi haftan kaldığını bana da bi baksın çok merak ediyorum :p deli mi ararsın işte :D
kırmızı kurdele olmazsa olmaz ben ilk onu almıştımm :D
oje niye kızz :D

ben ojeyi çok severim yaa.tırnaklarımı da iyice kısalttım törpüyle o zamana yetişsin diye. tabi çok uzun olmasını istemem de şekilli olsun bebişe batmasın diye.moral olur bee süreriz işte ne güzel.bi de çıkmayan ruj aldım :52: hafifçe sürüyorsun pembe gibi oluyor çıkmıyor eskiden annelerimizin olurdu ondan işte.bebeğimi öpmeyeceğim için azıcık sürecem.
aslında ben ilk doğumumda hiç özel bir şey yaşayamadığım için her şey içimde kaldı.ne yanımda bebek vardı ne lohusalığımı bildim,eşim çiçek almayı unuttu,kayınvalidemler çiçek bile almadı.beklemiştim sanırım..bebekler hastanede kaldı,ben ameliyatlı halimle günde iki kere hastaneye giip geldim vs. vs..hatırladıkça üzülüyorum.insan kendini özel ve mutlu hissetmek istiyor olmayınca hep içinde bir ukte kalıyor..o yüzden doğumdan sonra daha iyi görünmek istiyorum..bakalım neler oliceeeekkkkk...

ben ojeyi çok severim yaa.tırnaklarımı da iyice kısalttım törpüyle o zamana yetişsin diye. tabi çok uzun olmasını istemem de şekilli olsun bebişe batmasın diye.moral olur bee süreriz işte ne güzel.bi de çıkmayan ruj aldım :52: hafifçe sürüyorsun pembe gibi oluyor çıkmıyor eskiden annelerimizin olurdu ondan işte.bebeğimi öpmeyeceğim için azıcık sürecem.
aslında ben ilk doğumumda hiç özel bir şey yaşayamadığım için her şey içimde kaldı.ne yanımda bebek vardı ne lohusalığımı bildim,eşim çiçek almayı unuttu,kayınvalidemler çiçek bile almadı.beklemiştim sanırım..bebekler hastanede kaldı,ben ameliyatlı halimle günde iki kere hastaneye giip geldim vs. vs..hatırladıkça üzülüyorum.insan kendini özel ve mutlu hissetmek istiyor olmayınca hep içinde bir ukte kalıyor..o yüzden doğumdan sonra daha iyi görünmek istiyorum..bakalım neler oliceeeekkkkk...

canıımm yaa, inşllh bu sefer er şey gönlünce olur.
ben de koydum accık makyaj malzemelerimden ama evdekilerden koydum. hepsi boş bi yatağım var onun üzerinde duruyo çantaya yerleştirmedim daha, bi üşengeçlik bi üşengeçlik sorma.
zaten gören herkes daha karnın inmemiş zaman var falan diyo sinir oluyorum, 36 bitti artık insin yaa :(
bakalım benim kocişimin aklına gelecek mi çiçek hediye falan, öyle panik kii beni hastaneye yetiştirebilsin de şimdilik başka bi şey istemiyorum :)))

arkadaslar herkese guzel ve rahat bir hafta dilerim simdiden..Hepimiz icin en hayirlisi ne ise o olsun..
dün gece uyumadim dogru düzdüm sancimda vardi belimede vuruyordu walla bi an geliyor sandim..butun gun ara ara geldi gitti..bugun gecti insallah bu gece rahat gecer..hakkimizda hayirlisi olsun..bu hafta guzel haberler gelecek gibi ama hadi hayirlisi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
iki gunden fazla sesi cikmayani dogurdu sayarim bakin haberiniz olsun:1::1::1::1::1::1:
öperem hepiniziii:54::54::54::54::54::54::54:

kızlarr merhabaa.
neler yapıyorsunuz.. nasıl geçiyor günler..
benim annem geldi dün. yavrum gelir gelmez girişti teemizliğe evimi pırıl pırıl yapıyo vallaa. içim rahatladı o gelince.
oğlum da iyi bi gelişme yok şimdilik içerde keyfi yerinde anlaşılan. gerçi kasılmalarım sıklaştı iyice ama bakalım, bekliyoruz..
doğuran olursa en kısa zamanda buraya yazsın gelişmeleri :)))
hadi öptüm sizii sonra görüşürüüzzz

hepinize teşekkürler kızlar bugün yine doktor kontrolümüz vardı biraz moralim düzeldi. Sarılığı tamamen atlatamasa da düşmeye başlamış zamanla beslendikçe atar dedi doktor. Ilk 15-20 gün verdiği kiloları alma kendini toplama süreciymiş zaten bundan sonra iyi beslenirse kilo almaya başlarmış. Doğduğundan beri kendi kendine uyanmayan sürekli uyuyan bebeğim dün ilk defa kendisi uyandı çok zor bir 15 gündü ama sanırım hayatımız düzene girmeye başlayacak yavaş yavaş :) size de kolay doğumlar diliyorum inşallah bebişlerinizi kucağınıza alıp evinize dönersiniz bir an önce.

çok güzel bir haber...

Inşallah kısa sürede daha iyi olacak...

Kızlarrr sezeryan günüm değişti.
Bu cumartesi yani 15 Ekim sabah 08:00 de çizecekler :)))
Prof Doktorum ve ekibi girecek çok rahatım.

Dün kontrol vardı bebek 3.280 olmuş :nazar: Hafta sonuna kadar 3.500 olur belki
:9:

hadi hyırlısı canım... allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

bende 22 ekim cumartesi kısmetse doğuma giricem =))

hadi hayırlısı canmm.
sağlıkla kucağına alırsın inşllhh. çizsinler de minik meleğin çıksın :D
bebişine de maaaşaallaahhhh 3. 500 çok iyi bi kilo sonrasında daha da güzel alır kilosunu zatenn

kızlar 37. haftamdayım bebişim çok aşşağıya inmiş... doktorum haftaya kızın gelir dedi =(

38. haftda yani..

akıntılarım da artmaya başladı...

cuma günü işi bırakıyorum... bütün bir haftayı yatarak geçirsem bebiş genede gelirmi???

yarın da büyük ihtimal benim günüm belli olacak.ama galiba hoca ameliyata girmeyecek gibi geliyor bana, asistanlara bırakacak çünkü yeni yasa engelliyor.moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok da endişeliyim..bugün tahlillerimi verdim ekg çektirdim anesteziyle görüştüm bakalım belki haftaya olur..günü belli olan arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim.kolaylıkla atlatırsınız inşallah

Kizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......

Kizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......

ayyy canımm tebrik ederimm..
eminimmm çok tatlıdırr kokla bizim için.
hadi sen kurtuldun sıra bizde.
öpüyorum çok ayrıntıları bekliyoruz uygun bi zamanda :D

Back
X