33 haftalık hamile yatılı misafir

Çok ayıp konu sahibi , ipini koparan geliyor ne demek ? Ne çirkin bir ifade tarzı . Lütfen çocuğunuza güzel örnek olmaya çalışın . Eşiniz yardım ederim demiş , gelenlere de durumunuzu anlatırsınız , gerekirse bir çorba bir salata yenir ama yine de kimseyi zorda bırakmasaydınız keşke .
İyilik eden iyilik bulur. Halamın evi de hastaneye çok yakındı . Hiç gocunmadı , hatta kimsesiz hastalara bile bazen çamaşır vs götürürdü , yıkardı , yedirirdi ve herkes Allah razı olsun senden , peygambere komşu eylesin diye dua ederdi .
Pandemiden önce vefat etmişti , binlerce kişi tarafından kaldırıldı cenazesi , şehit cenazesi gibi kalabalıktı .
Doğacak bebeğinize iyi bir insan olma yolunda örnek olursunuz inşallah. Kişi yapmadığı iyiliklerden de sorumludur bence
Bu olay için söylemiyorum ama her zaman misafir 10 nasiple gelir 1’ini yer diğerleri ev sahibine kalır .

Pes eşe bak 33 haftalık hamile karısına birde trip atıyor.

Evliliğimize çok az bi süre kala eşimin kız kardeşi zibilyon tane akrabasi varken bizim evimize kalmaya gelmek istedi 2 gün.
Ev dayandı döşendi, her şey yerleşti…
O güne kadar kimse ne eşimi ne beni aradı.

Eşim kabul etmedi. İşim var demişti.

Hamileyken annem elimden su içmedi. Bir kere su istedi bin pişman oldu on kere helallik istemişti.
Doğum kolay bir iş mi hele hele gebelik…
Ölüme gidip geliyoruz.
Sağına soluna döneniyor insan misafir kim…
Eşimi üzücem bide….

Siz davet edersnz görümcenizi hamile iken 😉 gelinlerde görümce olmuş bu devirde 🤭🤭
Gelsinler aramız 800 km senede 1 kere 1 gün evine gidiyoruz ki zaten hamileyken de yatılı veya değil sürekli misafir ağırlıyordum hamilelik hastalık değil sağlık sorunu yoksa yapılıyor .Ki eve gelen misafire canım kahvaltı hazırlamak istemedi demek bence hoş bir davranışta değil . Genel insan kardeşi ve böyle söylediği zaman inşam ağırlaşıyor bir an önce geri dönme isteği oluştu bizde bozulduk. Zaten sabah 09:30 da ona gitmiş oluyoruz öğleden sonra 16:00 da çıkıyoruz kimseye zahmet vermemek için yatmıyoruz . Burada konu sahibi hatalı çünkü hadi sana geliyoruz diyen herkesi kabul ederse olacağı bu . Kocası da hatalı ona ne oluyor kuzen konu sahibinin kuzeni ve evde işleri yapacak olan kadın

Son düzenleme:
Gelsinler aramız 800 km senede 1 kere 1 gün evine gidiyoruz ki zaten hamileyken de yatılı veya değil sürekli misafir ağırlıyordum hamilelik hastalık değil sağlık sorunu yoksa yapılıyor .Ki eve gelen misafire canım kahvaltı hazırlamak istemedi demek bence hoş bir davranışta değil . Genel insan kardeşi ve böyle söylediği zaman inşam ağırlaşıyor bir an önce geri dönme isteği oluştu bizde bozulduk. Zaten sabah 09:30 da ona gitmiş oluyoruz öğleden sonra 16:00 da çıkıyoruz kimseye zahmet vermemek için yatmıyoruz . Burada konu sahibi hatalı çünkü hadi sana geliyoruz diyen herkesi kabul ederse olacağı bu . Kocası da hatalı ona ne oluyor kuzen konu sahibinin kuzeni ve evde işleri yapacak olan kadın
Katılıyorum eşi ilgilnmdgi için herkesi kabul ediyor. Ama ben 1 saat dahi olsa ısrarla gel demeyen hamile birine kardeşim de olsa gitmem, gönül koymam. Çünkü hamiliglm o kadar beter geçti ki herkes aynı sanyrm.

Katılıyorum eşi ilgilnmdgi için herkesi kabul ediyor. Ama ben 1 saat dahi olsa ısrarla gel demeyen hamile birine kardeşim de olsa gitmem, gönül koymam. Çünkü hamiliglm o kadar beter geçti ki herkes aynı sanyrm.

Görümcem 18 haftalık hamile birkaç gün önce şehir dışından onun görmeye gittik sabah kahvaltıya . Kahvaltı hazırlamamıştı bile dışarı çıkarttılar 900 TL hesap ödediler 🤦🏻‍♀️ Canı kahvaltı yemek vs yapmak istemiyormuş 😂 yani 1 gece kabul edilebilirdi bence büyütülecek mevzu değil
18 haftalık hamileyken ben mide bulantısından ölüyodum. Değil kahvaltıyı, gelmenize bile izin vermezdim ben. Kız ne güzel kahvaltıya götürtmüş.

Bende zorlanmıştım açıkçası ama eşimde bende gelmek isteyene gelme diyemiyoruz maalesef huyumuz böyle . Birde numara yapan insanlar var açıkçası . Dışarda yiyelim gezelim ama eve gelince hiç birşey yapma yat buda yanlış bence .

18 haftalık hamileyken ben mide bulantısından ölüyodum. Değil kahvaltıyı, gelmenize bile izin vermezdim ben. Kız ne güzel kahvaltıya götürtmüş.
Onun mide bulantısı sorunu yok hiç bir sağlık sorunu da yok . Zaten öyle olsa ben asla gitmezdim sen annene gel istersen orada görüşelim derdim . Gittiğimizde de gayet sağlıklıydı yemek yapmak vs hiç birşey yapmak istemiyormuş sürekli oturmak ve ekmek yemek istiyormuş eşi de öyle söyledi . Gittiğimiz zaman canım size kahvaltı hazırlamak istemedi dışarda yiyeceğiz demesine bozulduk insan ağırlaşıyor ya pişmanlık oluştu yoksa tabiki sağ olsunlar

Onun mide bulantısı sorunu yok hiç bir sağlık sorunu da yok . Zaten öyle olsa ben asla gitmezdim sen annene gel istersen orada görüşelim derdim . Gittiğimizde de gayet sağlıklıydı yemek yapmak vs hiç birşey yapmak istemiyormuş sürekli oturmak ve ekmek yemek istiyormuş eşi de öyle söyledi . Gittiğimiz zaman canım size kahvaltı hazırlamak istemedi dışarda yiyeceğiz demesine bozulduk insan ağırlaşıyor ya pişmanlık oluştu yoksa tabiki sağ olsunlar
Direk suratınıza böyle söylemesi garip 😂 bende inanın haftanın 2 günü felan yemek yapıyorumdur ikiz gebelik ve çok zor geçiyor :( kimsenin gelmesini istemiyorum eve çünkü evi temizleyemiyorum adam akıllı. Bir çok insan bozuldu bana bu yüzden artık yazmamalarından anlıyorum durumu. Ama napıyım cidden güçsüzüm bu aralar :(

Direk suratınıza böyle söylemesi garip 😂 bende inanın haftanın 2 günü felan yemek yapıyorumdur ikiz gebelik ve çok zor geçiyor :KK43: kimsenin gelmesini istemiyorum eve çünkü evi temizleyemiyorum adam akıllı. Bir çok insan bozuldu bana bu yüzden artık yazmamalarından anlıyorum durumu. Ama napıyım cidden güçsüzüm bu aralar :KK43:
Benim 12-16 hafta arası maalesef kanamam vardı iğne ilaç kullandım psikolojik açıdan o zaman zordu birde o ara midem bulanmıştı baya . Sonra tabi ağırlaştım zaman ilerledikçe ama mecbur yaptım birşeyler kimse yok yaşadığımız şehirde imkanlarımız azdı . İkiz gebelik bence bambaşka bir durum Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayın 😍

Benim 12-16 hafta arası maalesef kanamam vardı iğne ilaç kullandım psikolojik açıdan o zaman zordu birde o ara midem bulanmıştı baya . Sonra tabi ağırlaştım zaman ilerledikçe ama mecbur yaptım birşeyler kimse yok yaşadığımız şehirde imkanlarımız azdı . İkiz gebelik bence bambaşka bir durum Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayın 😍
Bende iğne kullanıyorum, hala bulantılar var malesef:( çok teşekkür ederim😍

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Otel diye bir şey duymamışlar mı ? Veya misafirhane ?
Duyan da muhtaç insana yağmurlu havada su vermemişsiniz sanacak.
Eviniz zaten otel gibi kullanılmış bugüne kadar. İzin verdiğiniz için alışkanlık haline gelmiş. Hele bir de 33 haftalık hamilesiniz nasıl misafir ağırlayacaksınız ? Eşiniz kalkıp yemek yapıp bulaşık yıkayacak mı ? Hepsini size yaptıracaklar hamile halinizle.

Merhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Degilsin,hamile kadinin evinde ne isleri var tutsunlar bir otel iyi yapmisin anlayissiz olan onlar.

Back
X