- 20 Aralık 2017
- 9.862
- 32.185
- 548
- Konu Sahibi Dilara55333
Vallaha hamileliğimde hiçbir sorun yoktu..tatil beldesinde bir yerde yaşıyordum ve daha önceleri defalarca eşimin abisine "bir hafta sonu gelin hep beraber birşeyler yapalım" dememize rağmen paşamız "bakarız " diyip geçiştiriyordu hep.. benim 7 aylık hamile olmamı beklemiş çoluk çocuk bize gelme planı yapmak için .. oğlu da masanın üstünde gezinip ters çevirdiği sandalyelerin üstüne atlayıp hastahanelik olan tarzda bir çocuk (mübalağa yapmıyorum) benim canım sıkıldı tabii..eşim arayıp "abi anamnez ağırlaştı kızla da ilgilenemiyor artık biz de değişiklik olsun diye su kaydıraklı havuzlu bir apartta kalalım birkaç gün diyorduk kesinse geleceğin odaları yan yana tutuyorum " dedi çok şaşırmıştım böyle birşey beklemiyordum eşimden .Kaynım gene plan değişikliği yapıp başka yere tatile gittiHer hamilelik ayni degil ama. Ben mesela sorun yasamadim sükür, ama ablamin mesela bacaklari ve ayaklari son aylarda. Ben böyle birsey daha önce görmedim. Yürüyemiyordu nerdeyse. O yüzden her hamilenin durumu da ayni olmuyor.