- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 96 kiloyumçok çikolata ye al bi kavanoz nutellayi otur ye
harika kilo alıyosun
![]()
Gece uyku arasi uyaninca tatli yiyip uyumak kilo aldırıyor diye duymustumKizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Offf bir siz daha olmus hamilelikte :))Metabolizma ile ilgili bir durum olabilir ama kendimden bahsedeyim sana... Ben de yıllarca kilo alamamaktan muzdarip bir insan olarak , 38 kg ile hamile kaldım 72 kg ile doğum yaptım şu an 55 kg yum ve şimdi de verme derdindeyim maksimum kg 48 olmalı benim için , en kısa zamanda sana bir çocuk lazım![]()
Aynen öyle ilk kontrolden 1 ay sonra tam 12 kg almıştım. Dr o kadar zayifsin ki bir şey demiyorum demişti 5 aylık hamileyken doğum ne zaman diye soruyorlardi. 6. ayda seker yüzünden diyete girmeseydim ne olurdum bilmiyorumOfff bir siz daha olmus hamilelikte :))
Dr da eczacıda kullanma demiş canına kastın mı varSlm . 34 yasindayim ve 39 kiloyum
Evli degilim. Kendimi bildim bileli zayifim. Hatta 34 yildir hic 45 kiloya cikmadim. Ama kilo almam gerek diye denemedigim sey kalmadi. Burdan okudugum remeron denen ilaci bugun aldim. Ben romatoid artrit hastasiyim. Iltihapli romatizma yani. 3 haftadir methotraksat diye agir bir ilaca basladi romotoloji dr.um. bugun kan tahlillerimi gostermeye gittigimde bu ilactan bahsettim. Onermiyorum dedi. Neyse ben kafaya koydum. Ilaci eczaneden aldim. Eczaciya danistim. Oda onermem. Metotroksat agir bir kemoterapi ilaci kullanma dedi. Ilaci yinede aldim. Ceyrek icip deniycem. Aranizda ra hastasi olupta remeron kullanan oldu mu hic.
Slm. Bircok yerde okudum bu remeron kilo aldiriyor diye. Bugun aldim ama icini okuyunca tedirgin oldum. Sizde kilo haricinde mide bulantisi kusma ishal kendine zarar verme yada ilaci almadan uyuyamama gibi sikayetler oldu mu.Canım ölmek istiyorum da ne demek lütfen bu tarz cümleler kurma hayat bize verilmiş hediye böyle karamsarlığa düşmek yerine çare araman lazım yılmadan.ben de bi ara 41 kiloya düşmüştüm boyum 160 iyi bi psikiyatriste gittim remeron diye bi ilaç verdi.antidepresan ama ben kilo almak ve uyumak için içiyodum. içtikten yarım saat sonra uykulu bi şekilde buzdolabına koşturuyodum nasıl iştah açıyo inanamazsın. ben yarımla başlamıştım senin kilon çok az olduğu için çeyrek remeron yatmadan önce içebilirsin hem psikolojini düzeltir hem de kilo almanı kesin sağlıcak
Ben kullandım ama psikiyatristim vermişti acaip uyutan ve iştah açan bir ilaç. Gece uyanıp buzdolabına koşuyordum.Slm . 34 yasindayim ve 39 kiloyum
Evli degilim. Kendimi bildim bileli zayifim. Hatta 34 yildir hic 45 kiloya cikmadim. Ama kilo almam gerek diye denemedigim sey kalmadi. Burdan okudugum remeron denen ilaci bugun aldim. Ben romatoid artrit hastasiyim. Iltihapli romatizma yani. 3 haftadir methotraksat diye agir bir ilaca basladi romotoloji dr.um. bugun kan tahlillerimi gostermeye gittigimde bu ilactan bahsettim. Onermiyorum dedi. Neyse ben kafaya koydum. Ilaci eczaneden aldim. Eczaciya danistim. Oda onermem. Metotroksat agir bir kemoterapi ilaci kullanma dedi. Ilaci yinede aldim. Ceyrek icip deniycem. Aranizda ra hastasi olupta remeron kullanan oldu mu hic.