33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dr da eczacıda kullanma demiş canına kastın mı var
Yok tabiki ama kilo almam sart oldu. Dr lar onu kullanma bunu kullanma diyor. Cozumle oneriyle gidiyorum ona yok buna yok diyor. Bende kendi kendimin dr olcam mecbur. Ilk çeyrekle basliycam. Babamida uyardim anlattim. Arada gel beni kontrol et dedim artik napim. Istah yok uyku yok. Gunde 3 parmagimi gecmeyecek kadar ekmekle duruyorum. Yiyemiyorum. Herdeyden midem bulaniyor.

Slm . 34 yasindayim ve 39 kiloyum
Evli degilim. Kendimi bildim bileli zayifim. Hatta 34 yildir hic 45 kiloya cikmadim. Ama kilo almam gerek diye denemedigim sey kalmadi. Burdan okudugum remeron denen ilaci bugun aldim. Ben romatoid artrit hastasiyim. Iltihapli romatizma yani. 3 haftadir methotraksat diye agir bir ilaca basladi romotoloji dr.um. bugun kan tahlillerimi gostermeye gittigimde bu ilactan bahsettim. Onermiyorum dedi. Neyse ben kafaya koydum. Ilaci eczaneden aldim. Eczaciya danistim. Oda onermem. Metotroksat agir bir kemoterapi ilaci kullanma dedi. Ilaci yinede aldim. Ceyrek icip deniycem. Aranizda ra hastasi olupta remeron kullanan oldu mu hic.
canm çok gecmis olsun ama sen yinede kendi kafana gore gitme kendine zarar verme bol bol yemek ve hamur isj tatli tuket alirsin inan o kadar tatli. çikolata tuketipte almamak imkansiz

Yok tabiki ama kilo almam sart oldu. Dr lar onu kullanma bunu kullanma diyor. Cozumle oneriyle gidiyorum ona yok buna yok diyor. Bende kendi kendimin dr olcam mecbur. Ilk çeyrekle basliycam. Babamida uyardim anlattim. Arada gel beni kontrol et dedim artik napim. Istah yok uyku yok. Gunde 3 parmagimi gecmeyecek kadar ekmekle duruyorum. Yiyemiyorum. Herdeyden midem bulaniyor.
aslinda bir psikiyatira mi gitsen biraz dusunce yapini degistirsen belki bu yuzden dir bu kadarda cok kotu degildir migdem bulaniyor diyosun sende bulantinin ustune git bulansada yee hatta kus sorjn degil bir iki derken belki boylelikle duzelirsin

canm çok gecmis olsun ama sen yinede kendi kafana gore gitme kendine zarar verme bol bol yemek ve hamur isj tatli tuket alirsin inan o kadar tatli. çikolata tuketipte almamak imkansiz
Yeyince aliyorum zaten. Problem yiyemiyor olmak . Spraktin surupta kullandim. Oda istahimi acmadi. Belki inanmayacakdiniz ama gunde 17 mg kortizon kullandim gram oynama olmadi. Dr bile saskin.

Yeyince aliyorum zaten. Problem yiyemiyor olmak . Spraktin surupta kullandim. Oda istahimi acmadi. Belki inanmayacakdiniz ama gunde 17 mg kortizon kullandim gram oynama olmadi. Dr bile saskin.
evet bazi bunyeler farkli bir sekilde şaşirtiyor. bendez zayiftim kizke migde bulantilarim istahim yoktu hamur isi tayli surekli birseyler yiyip.migdeyi bos birakmadim bulantim olmasina rağmen kussamda kusum birsey olmaz die die yedim aradsn zman gecti kilolar aldim ve suan tekrat zayiflama cabasina girdim sikma canini hersey gonlunce olsun inşallah

aslinda bir psikiyatira mi gitsen biraz dusunce yapini degistirsen belki bu yuzden dir bu kadarda cok kotu degildir migdem bulaniyor diyosun sende bulantinin ustune git bulansada yee hatta kus sorjn degil bir iki derken belki boylelikle duzelirsin
Ankarada olupta kilo problemi icin su psikiyatra git oneriyorum diyebilen var mi aranizda. Ben oyle bi piskiyatr bulamiyorum

Ankarada olupta kilo problemi icin su psikiyatra git oneriyorum diyebilen var mi aranizda. Ben oyle bi piskiyatr bulamiyorum
bulqmasanda her hangi birinine gidip anlat ve destek al biraz konus kafa yapini degiştir

Yarin gazi hast gitcem. Bi sorayim bakalim. Daha oncede gitmistim bana liste vermisti. 2 hamburger 3 gr cikolata fln. Yirtip attim. Ben gaza geldim iyice. :) yarin pisk. Gitcem.
aynen canm kendini sikip uzup sitresle olcak sey degil motivasyon ve moral mutlu olki hersey san guzel gelsin

Sporu denemeni tavsiye ederim. Belirli program hazırlıyorlar kilo Alman için hem enerji kaybettiğin için çok acıkıp çok yiyorsun. Ben spordan sonra iştahımı durduramazdım.

Spor da kilo alma yöntemi olarak kullanılıyor. Profesyonel destek alın.
O spor zaten mahvetti beni. Kilo almak icin herkes spor yap alirsin diye basimin etini yedi. Gittim spora yazildim. 2. Haftasinda dizim sisti asiri yukleme yapmisim. Tabi bu agirligi ordaki beni takip eden spor hocasi yaptirdi. . Dr 2 gune ameliyat dedi. Patoloji sonucu romatoid artrit cikti. Simdi o yuzden gunde 7 tane ilac kull
aniyorum.

Bende sans yok. Spor beni bu hale getirdi. Spor deyince valla geriliyorum.

Spor seni o hale getirmeZ. Spor yaparken hiç yemek yemediysen zayıflamak uğruna su bile içmekten kaçındıysan hastalık olmuştur artık vücudun hiçbirşeyi kabul etmez miden almaz. Sen yanlış beslenmişsin sağlığına kavuşmak istiyorsan önce bir psikiyatriye git derim.

Spor seni o hale getirmeZ. Spor yaparken hiç yemek yemediysen zayıflamak uğruna su bile içmekten kaçındıysan hastalık olmuştur artık vücudun hiçbirşeyi kabul etmez miden almaz. Sen yanlış beslenmişsin sağlığına kavuşmak istiyorsan önce bir psikiyatriye git derim.
Spora kilo vermek degil kilo almak icin gittim. Birde orda bana gainer sattilar yemek yedikten sonrada onu iciyordum. Ordaki spor hocasi bacak hareketinin agirligimi fazlalastirdi ben bunu kaldiramam deyince yapman gerek dedi. Bende kenjdimi zorlayarak yapmak zorunda kaldim
Zaten bacaklarim titremeye basladi biraktim. Aksamina sisti.

İpini koparan spor hocası oluyor ona deli oluyorum. Kilo almak için vücut zorlandığı nerde görülmüş kırıcak bacakları :/ o hoca bilmiyormuş hiçbirşey. Kilo almak istiyorsan belirli birkaç hareketi gösterecek enerji harcıcaksın sonra yiyebildiğin kadar yumurta tavuk protein karbonhidrat tüketiceksin enerji harcadıkça yersin yedikçe miden açılır kilo alırsın. Kaç yıllık spor hocasıyım kilo almak isteyip almayan görmedim bu şekilde

Bence kendiniz sorunu çok büyütüyorsunuz. Durumunuz tamamen psikolojik. 150 boyunda 60 kilo olacak haliniz yok. Yağ birikimi olmuyorsa kas yapın. Bir spor salonuna üye olun. Kendinizi daha iyi hissedersiniz eminim ki.

Back
X