33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
metotreksat asla kafana göre kullanma ölebilirsin bile.

kilo aldıran iştah açan ilaçlar var, psikiyatra gidersen sana yardımcı olur.

bak canım ben doktorum sözümü dinle sakın kafana göre ilaç kullanma. gerekirse kilo aldıran kalorisi yüksek mamalar var onlardan reçete ederler sana onlardan yersen kilo almaman imkansız.

bak kilo olayını şöyle söyleyeyim sana 7 bin kalori 1 kg yağ yapar vücutta. yani sen kalori miktarını arttırdıkça kilo alırsın, eğer ishalin yoksa ya da tiroid hastalığın vs yoksa.

Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Tum tahlilleriniz yapikdiysa bisey cikmadiysa ve ailede sizin gbi baska bi birey yoksa sorun psikolojik olabilir.sayet psikiyatri ile gorusurseniz sebebi psikolojik ise antidepresan veriyo ve antidepresanlar ciddi sekilde cok kilo aldiriyo.fakat dedigim gbi sorununuz psikolojik ise bu dedigim olabilir

O spor zaten mahvetti beni. Kilo almak icin herkes spor yap alirsin diye basimin etini yedi. Gittim spora yazildim. 2. Haftasinda dizim sisti asiri yukleme yapmisim. Tabi bu agirligi ordaki beni takip eden spor hocasi yaptirdi. . Dr 2 gune ameliyat dedi. Patoloji sonucu romatoid artrit cikti. Simdi o yuzden gunde 7 tane ilac kull
aniyorum.

Bu spor hocasini sikayet ettin mi? Dava ac bence bilmiyor mu zorlayinca zarar gorecegini..
Hasta olmussun bunun yuzunden kullandigin ra ilaci istah azaltiyormus yan etkilere baktim simdi. Remeronla istahini nasil artirmayi dusunuyorsun? Etkilesime girer canindan olursun. Doktorculuk oynama

Uyku duzenin nasil ? Kiloyu etkileyen en onemli madde bence bu. Az uyudugun zaman daha cok acikip daha cok yersin kilo alirsin. Ben ilac kullanmadan bu sekilde kilom normal seviyeye geldi. Arada sadece demir cinko kullaniyorum

Slm . 34 yasindayim ve 39 kiloyum
Evli degilim. Kendimi bildim bileli zayifim. Hatta 34 yildir hic 45 kiloya cikmadim. Ama kilo almam gerek diye denemedigim sey kalmadi. Burdan okudugum remeron denen ilaci bugun aldim. Ben romatoid artrit hastasiyim. Iltihapli romatizma yani. 3 haftadir methotraksat diye agir bir ilaca basladi romotoloji dr.um. bugun kan tahlillerimi gostermeye gittigimde bu ilactan bahsettim. Onermiyorum dedi. Neyse ben kafaya koydum. Ilaci eczaneden aldim. Eczaciya danistim. Oda onermem. Metotroksat agir bir kemoterapi ilaci kullanma dedi. Ilaci yinede aldim. Ceyrek icip deniycem. Aranizda ra hastasi olupta remeron kullanan oldu mu hic.
Sakın yapmayın bunu. Karaciğeriniz etkilenebilir.
Benim karaciğer değerlerim tespit edilemeyen bir sebepten yüksek. Doktora gittiğimde bana ilk sorduğu hangi ilacı kullanıyorsun oldu.
İlaçlar iç organlara tahmin edemediğiniz zararlar verebilir. Denerken karaciğerden olabilirsiniz.
Yeni yetme bir kız dese cahil diyeceğim ama koca kadınsınız, yapmayın Allah aşkına. Çaresizliğinizi anlıyorum ama çözüm bu değil.
Ben de neredeyse 27-28 yaşıma kadar 1.65 boya 46 kiloydum. Hep cılızdım kendimi bildim bileli. Canım yemek istemezdi. Yemekleri didikleyip bırakırdım. Evlenince eşimin iştahıyla benimki de açıldı, dışarıda çok yemek yedik, evde pasta börek... Bol kalorili olunca kilo da geldi. Şimdi diyetisyene gidip zayıflamaya çalışıyorum.

Slm. Bircok yerde okudum bu remeron kilo aldiriyor diye. Bugun aldim ama icini okuyunca tedirgin oldum. Sizde kilo haricinde mide bulantisi kusma ishal kendine zarar verme yada ilaci almadan uyuyamama gibi sikayetler oldu mu.
Yok hiçbir yan etkisini hissetmedim aksine benim ihtiyacım olan şey serotonin, kilo ve rahat uyuyabilmekti bana istediklerimi tamamen verdi.sadece senin yaşın kaç?
Ben remeron sayesinde kalıcı 5 kilo aldım 4-5 ayda 46 kilo oldum ve sonra İlacı bıraktım.bence en doğrusu sen bi psikiyatriste git ve remeron kullanmak istediğini söyle başka ilac vermesin ama. doz ayarlamasını da doktor yapmış olsun.ben olsam çeyrekle başlar arttırmadan o şekilde devam ederdim ama senin içine sinsin yine de git. remeronlu günlerimi özlettin bana:110:

Yok tabiki ama kilo almam sart oldu. Dr lar onu kullanma bunu kullanma diyor. Cozumle oneriyle gidiyorum ona yok buna yok diyor. Bende kendi kendimin dr olcam mecbur. Ilk çeyrekle basliycam. Babamida uyardim anlattim. Arada gel beni kontrol et dedim artik napim. Istah yok uyku yok. Gunde 3 parmagimi gecmeyecek kadar ekmekle duruyorum. Yiyemiyorum. Herdeyden midem bulaniyor.
Canım daha az zararlı şeyler denesen kemoterapi ilacından bahsediyorsun .ben de de bulantı kusma vardı 1.70 boy 40 kiloydum. Rexapin 2.5 ve velorin 15 citoles 10 mg kullandım 10 ay da 15 kilo aldım ve bulantı kusma iştahsızlık gibi şikayetlerimde geçti şükür.bunlari eczacidan direkt alamazsın psikiyatrinin yazması lazım.hem günün 3/2 si uyuyorsun hemde kilo alıyorsun . kemoterapi den bin kat iyi Dr unla tekrar görüş bence

Ben balik yagi ile ciddi kilo aldim. Tabi balik yagini bile doktoruma danistim. Kafama gore asla ilac icmem

metotreksat asla kafana göre kullanma ölebilirsin bile.

kilo aldıran iştah açan ilaçlar var, psikiyatra gidersen sana yardımcı olur.

bak canım ben doktorum sözümü dinle sakın kafana göre ilaç kullanma. gerekirse kilo aldıran kalorisi yüksek mamalar var onlardan reçete ederler sana onlardan yersen kilo almaman imkansız.

bak kilo olayını şöyle söyleyeyim sana 7 bin kalori 1 kg yağ yapar vücutta. yani sen kalori miktarını arttırdıkça kilo alırsın, eğer ishalin yoksa ya da tiroid hastalığın vs yoksa.
Hocam mtx ilacini romotolji dr u verdi. Ra yada seronogatif artit varmis. 2 ay 12 mg kortizon kullandim ama ise yaramadi arti gram kilo almadim o kadar kortizina ragmen. Simdi asiri kilo kaybim var. Ben 1 kg i 1 yilda zor alan biriyim. Ve 3 ayda 4 kg verdim. 3 hafta oncede mtx e basladik. Ama bu donem icinde surekli kilo kaybediyirum. Dr kilo icin herhangi bir ilac yazmadigi icin remeron kullanmak istedim. Bu soyeldiginiz bioshorp denen mamalari annem onkolji hastasi dr ona vermisti. Bende kullandim ama bende ise yaramadi 10 yil once. Simdi sizin bilginiz var ise bana mtx le remeron ayni anda kullananirsam nasil bir yan etki olur. Ben sadece bunu ciddi anlamda ogrenmek istiyorum. Birde bu soylesiginiz mamalari hangi bolume gidersem yazdirabilirim. Endokrinde muane oldum o bolumde hersey normal boyle iyisin kilo alip napcan diye yolladi. Herhangi bi dr dan caremi bulamadim.

Bu spor hocasini sikayet ettin mi? Dava ac bence bilmiyor mu zorlayinca zarar gorecegini..
Hasta olmussun bunun yuzunden kullandigin ra ilaci istah azaltiyormus yan etkilere baktim simdi. Remeronla istahini nasil artirmayi dusunuyorsun? Etkilesime girer canindan olursun. Doktorculuk oynama

Uyku duzenin nasil ? Kiloyu etkileyen en onemli madde bence bu. Az uyudugun zaman daha cok acikip daha cok yersin kilo alirsin. Ben ilac kullanmadan bu sekilde kilom normal seviyeye geldi. Arada sadece demir cinko kullaniyorum
Ameliyattan sonra o spor salonuyla 1 yil iletisime gecemedim . Evde yatmak zorundaydim. Iyi olunca gittim durumu anlatmak icin sizin bizde kaydiniz yok dediler. Benimde elimde herhangi bir belge yoktu. O yuzden dava vs gibi herhangi bir sey yapamadim. Ama kavga ettim ordakilerle. Ayrica beni calistiran kisi isten cikmisti. Onada ulasamadim.
En inemlo konuda uyku sabaha kadar uyumuyoŕum. Ornegin dun sabah 6 da yattim oglen 1 de kalktim. Bugun ise daha hic uyumadimm . Uykusuz bir sekilde hastanedeyim suan. Balik yaginin su an en iyisini kullaniyirum bunun haricinde b12 d vit. Ve quenzim ve ferrum kan ilaci aliyorum sirf kilo alayim diye degerlerim super olmasina ragmen kilo alamiyorum.

Canım daha az zararlı şeyler denesen kemoterapi ilacından bahsediyorsun .ben de de bulantı kusma vardı 1.70 boy 40 kiloydum. Rexapin 2.5 ve velorin 15 citoles 10 mg kullandım 10 ay da 15 kilo aldım ve bulantı kusma iştahsızlık gibi şikayetlerimde geçti şükür.bunlari eczacidan direkt alamazsın psikiyatrinin yazması lazım.hem günün 3/2 si uyuyorsun hemde kilo alıyorsun . kemoterapi den bin kat iyi Dr unla tekrar görüş bence

sizin kullandığınız ilaçlarda normal değilmiş ki. bu ilaçlardan sonra karaciğer fonksiyon testiniz yapıldı mı??aynılarını depresyon teşhisi ile kullandım 2 ay da karaciğerim alt üst oldu. hastanede yattım. pankreatit (pankreas iltihaplanması) oldum. her şeye bakıldı bişey yok. en son bu ilaçları kesip baktılar enzimlerime o zaman düzeldi değerlerim. lütfen dikkat edin.

Ameliyattan sonra o spor salonuyla 1 yil iletisime gecemedim . Evde yatmak zorundaydim. Iyi olunca gittim durumu anlatmak icin sizin bizde kaydiniz yok dediler. Benimde elimde herhangi bir belge yoktu. O yuzden dava vs gibi herhangi bir sey yapamadim. Ama kavga ettim ordakilerle. Ayrica beni calistiran kisi isten cikmisti. Onada ulasamadim.
En inemlo konuda uyku sabaha kadar uyumuyoŕum. Ornegin dun sabah 6 da yattim oglen 1 de kalktim. Bugun ise daha hic uyumadimm . Uykusuz bir sekilde hastanedeyim suan. Balik yaginin su an en iyisini kullaniyirum bunun haricinde b12 d vit. Ve quenzim ve ferrum kan ilaci aliyorum sirf kilo alayim diye degerlerim super olmasina ragmen kilo alamiyorum.
Off cok kotu olmus insallah bi an once iyilesirsin gecmis olsun.
Mtx istah azaltiyormus yan etkilerinde yaziyor yanlisim var mi bilmiyorum. Farkli muadili bir ilacla degistirmesini isteyebilirsin doktordan.
Uykusuzluguna cozum bulsan kilo kendiliginden cozulecek bence.

Kurmali kadin34 Kurmali kadin34 belgin doruk un hayat hikayesini okudunuz mu hiç
Allah korusun oda sizin tam aksiniz
okumadıysanız okuyun derim
lütfen bilip bilmeden ilaç kullanmayın

sizin kullandığınız ilaçlarda normal değilmiş ki. bu ilaçlardan sonra karaciğer fonksiyon testiniz yapıldı mı??aynılarını depresyon teşhisi ile kullandım 2 ay da karaciğerim alt üst oldu. hastanede yattım. pankreatit (pankreas iltihaplanması) oldum. her şeye bakıldı bişey yok. en son bu ilaçları kesip baktılar enzimlerime o zaman düzeldi değerlerim. lütfen dikkat edin.
Bilmem bende bı sıkıntı olmadı ama çok geçmiş olsun sizede.hic bir ilaç masum değil zaten bı yandan yapıyor bı yandan yıkıyor.ama öğrendiğim de iyi oldu kilo kaybı durumunda onları banko olarak görüyordum sağolasın

Bilmem bende bı sıkıntı olmadı ama çok geçmiş olsun sizede.hic bir ilaç masum değil zaten bı yandan yapıyor bı yandan yıkıyor.ama öğrendiğim de iyi oldu kilo kaybı durumunda onları banko olarak görüyordum sağolasın

teşekkürler sana da Rabbim bol bol şifa sağlıklı kilo versin. gerçekten hiçbir ilaç masum değil. çok fazla sıkıntılar yaşadım o zamanlarda dikkat gerekli gerçekten.

Balik yagi denedim marincap olani evt istahimi bir sure acti sonra yine kapandi
Slm. Bende seninle ayni dertten muzdaribim. Balik yagi marinkap degil. Onun eph dha degeri cok fazla dusuk. Yani hic bir ise yaramaz. Balik yagi hapinda en onemli kriter dpa ve dha degerleridir. Ornegin tump optimum omega dir. Dene mutlaka.

İlk yorumumda balık yağı dedim ama hiç psikiyatriye gittin mi, ablam da şu an 35 kilo, antidepresan başladı doktor, bir aydır yemek yiyebiliyor, 32 den 35 e çıkmış, belki böyle bir sorunun vardır
Mrb. Kullanilan antideprasanin adini bana ozelden yazmaniz mumkun mu?

Kortizon süper kilo aldırıyorda işte öyle her önüne gelen kullanamıyor doktor yazması lazım ben iki ayda 10 kilo almıştım baktım sonu yok ilacı bırakmak zorunda kaldım
Kortizon her insana kilo yapmiyor maalesef. Ben hunde 17 mg kullaniyorum. Ama gelip burda kilo almak icin ne yapmam lazim diye arastiriyorum. Kemik erimesi de cabasi. Hic bulasma. Her insanda kilo yapmiyor. En basit canli ornegi benim

Zayıflıkla başı belada olan bi youtuber’ın hergün düzenli saatinde üç öğün yemeğini zorma yemeğe çalışarak yemeğin yanında içecek ve su içmeyi kesip midesinin dolmasını engelleyerek ve her akşam yatmadan bebe bisküvisinden hazırladığı mamayı yiyerek kilo aldığını görmüştüm. Kendinizini zorlayın düzenli üç öğün yemeye çalışın mideniz yavaş yavaş büyüyecektir

Back
X