33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben size nasil kilo aldigimi anlatabilirim; acikmadan yemek yedim. Su düsünceler bana kilo aldirdi „oyyy o pasta ne lezzetli görünüyor öyle, 3 dilim gömeyim...oooo film actim bunun yaninda cola ve cubuk kraker iyi gider“, tv‘de bisey gördügümde genelde canim cekerdi, gece 12‘de ekmege nutella sürdügümü hatirlarim. Caniniz ne cekiyorsa yiyin ve bilincli olarak yiyin, fazla yiyin, acikmadan yiyin. Yediginiz yemegi sindirmeye basladiginiz an yine biseyler yiyin. Saglikli kilo alma sekli degildir belki ama illaki sonuc görüceksinizdir.

Mantıklı ama mide küçük olunca baya zorlamak gerekiyor yani alışma süreci sıkıntılı umarım bunları aşabilmek mümkün olur

Başkalarını boşverin, eminim çok güzel bir bayansınız, 45 - 50 kilo olmalısınız. 33 kilo gerçekten ciddi düşük, Allah korusun, ölmeyeceksiniz, sadece kalori almanız lazım. Acaba hiç pekmez denediniz mi? Zaten sorun iştahsız olmanız, ben bir erkek tanıyorum 1.85 boy ve 50 kilo kendisi. Hiç acıktığımı hissetmiyorum, canım istemiyor diyor, zorla yediyorlar ve yine kilo alamıyorum diyor ama ben biliyorum bunun doğru olmadığını. Siz de kesin onun gibi çok kalori yakıyorsunuz, biraz iş yapmayın. Terlemeyin, çay kahve içmeyin. Tatlı tuzlu, kuruyemiş vs yiyin. Sigarada içiyorsanız bırakın. Yiyecekleri çok lezzetli bana enerji verecek kilo yapacak diye olumlayaraj yiyin. İnanın yiyorum alamıyorum diye bir şey yok, az yiyorsunuz. İnanın kendinize, kilo almak basit bir şey, gözünüzde zorlaştırmayın.

Tatlım geçmiş olsun, biz psikolojik destek veririz tabi ama bu önemli bir uzmanlık konusu. Doktorların dediklerini uygula ve sebat et.

Eczanede , çocuklar için " iştah açıcı şuruplar " var mutlaka deneyin.

Yemek esnasında su içmeyin. Demek ki mideniz çok küçük , sizde sık sık az az Yemeyi deneyin.

Vitaminli gıdalar yiyin bol bol. Kilo almazSanız bile sağlığınız korunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…