Mideniz agrisin yavaş yavaş yediklerinizi artırın...birden değil bir hafta içinde diyelim ki iki kaşık artırın ikinci hafta üç kasik olsun..mide önce ağrır ama sonra alisir inşallahEvt denedim bulk tu adi hatta ama inanin 1 kilo bile alamadim ve korkuyorum hastaliga yakalanicam die
Yemek yiyemiyor musunuz yoksa yediğiniz halde mi kilo alamıyorsunuz? Çölyak vb bir hastalığınız var mı?Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Canım prakten şurup içtin mi? Bi ara ben 1.70 boya 43 kiloyken onunla kilo aldımHayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Prakten şurupla kilo aldım ben inanılmaz iştah açıyor mutlaka deneyinArkadaşlar bu arkadasımız kilo aldimi acaba ben halen alamadim yutma guclugude cekiyorum doktora gittim bogazinda bisey yok dedi psikolojiye gittim o da bisey bulamadi
Bir lokma fazla yesem midem ağrıyor demişsin mide ufak o yüzden ama gayret edin her seferinde 1 lokma fazla yiyin yavaş yavaş mide genişlicek ben de öyleydim 160 boyla 45 kiloydum şuan inanır mısın 65 kiloyum tabi doğumdan kalan kilolar da var biraz fazla yemeye çalış bünye alışacak mide genişledi mi bir daha az versen de doymuyor örneği ben biraz fazla yesem midem bulanırdı şimdi ne versem gidiyor tövbe yarabbimHayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Kardeşimde öyle idi, midesi su ve iltihap toplamış meğer. Yediği de ağrı yapıyordu. Sizde de öyle olabilir. Şu an 60 li kilolardaHayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Boyuna göre kilon normal gibi..mutlaka bi sorun vardır başka bi doktora görünün halen bi sorun yoksa bol bol pekmez tahin makarna ballı süt yiyip için 44 kilodan 62 kiloya böyle ulaştımKizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?