33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20 dk sonra ıctınmı ıkı su bardagı yakladık ıcetea arkasından bes dakka on dakka bekle bı kaseye yogurt koycan ıcıne elma mandalın havus ya hangı meyce varsa bıtane dogru ıcıne ye.yarım saat sonra bı saatte olur her gun muhallebı yıcen kendıme yapardım muhallebı yerdım.asla vazgecmedım kalorılı ve faydalı sut urunlerı sonucta faydalı bakın su ana kdr zararsız bısı yedıkmı? hayır.bı ıkısı dısında hayır.kahvaltıda bı ıkı fındık cevız yada fıstıkda olur.snra bu bıttı sabahtı bu oglen ıse corba yıceksın evde yemek varsa ye ama tabak dolusu mıde dolcak dıcenkı oha bunlara ben uc gun yemem yeme bende yıyemıyodum zaten zorladım kendımı ha zorlayınca mıde zafıyetı gecırırsın yapma o benden bılme ben kendı yontemımı paylasıom delıde degılım metobolızmam atlı kosturuyomys benım olcturdum akapunkturcuda gunluk 4 bın kalorı yemem lazımmıs ıkı bınını yakıomusum ıkı bını bana kalsın demekkı cok yemem lazım ama kılo almak ıcın cıps yesem almam gıdadan alırsanız kılo alırsınız ben bu ısın kıtabını yazsam yazcam 13 senedır yıcem dıye ugrasıom alcam dıye kılo neyse bızım maddı durum super degıldı o zaman her gun ya hergun kendıme tarhana corbası yapardım az buyuk kaseye ama muhallebı yogurt koydugum tabaktan buyuk ıcıne atardım o aldıgım dılımlenmıs ekmeklerı dogrardım mıdeye katık gırcek sadece ıcsen bende bılıyom ıcılcenı ama alamazsın kılo boyle ha bıre yıcen mıde dolcak dogrıcan ekmegı dolu dolu ıcıne ustune corbayı dok tamammmm ye sonra bır durrrrr ben kılo almak ıcın yıne yapmaktan bıktıgım yaz kıs yedıgım kısır vardı kocaaa tencere yapardım bı haftalık hem evdekıler yerdı valla bu kdr yemege ınsan oluyo bısı yıyesı gelmıo ama olay o hazmetsenız ben oyle olunca soda ıcıyodum ıyı gelıyodu eger cok zorlanırsanız bunu ılk baslarken boyle yapmayın bırden alıstıra alıstıra ama ben gıbı alısınca yapıın kesın alırsınız.snra kısır koy tabaga agzı dolu marul koca yemek tabagı ye.sonra aksam yemegıne acıkmazsın dogal olarak ve herkesın yıce satte sen agzına kadar tok olursun olsun sen kılo alcan bı ay ıkı ay duzenın bozulsun nolcak.sen soyle 8.3 gbı 7.30 yedı gıbı ye bısı olmaz yemekte ne var mesela kurufasulye pılav yanında ekmekte yıcen fasulyeyı ayrıca koycan yıcen cok tabaga hep ölçü cok.tamammı tabak dolcak oldu o ne kdr yemek kalorı o kdr mıdeye ne gırerse gırsın hergun aynı yeme alamazsın dedıler yo param yoktu her gun tabak dolusu corba yedım hemde aynından genede aldım mıdeyı ne kdr dolduruyon o onmlı ha yaglandınmı az alırken kılo onunda caresı var tas gıbı vucudun olunca spor yapar fıte sokarsın ama sahsen bende bı gram yag yok cunku cok hareketlı ve spor yapan bırıyım aman ha alma asamasında gereksız spordan kacın zaten bunyeler cok yakıo yedın valla spora gıder ıstedıgıne yakın kılo al sonra yurursun ama gene yuruceksen yuru ama cok degıl.snra kurufasulye yıyodun en son cok tabak dolusu ekmekle yanına dolu pilavda koy ayrı yıcen once o sonra bu yanına koydurursan olmaz ısın sırrı cok yemekte.bılıyom ben gıbı yemegın basında sovcen bana ama ıkı uc aya dua etcen.hergun bu sekılde ye once karnın cıkcak mıden buyucek sonra alcaksın cok mutlu olcaksın.hergun aynı seylerı yesende ye kardesım.ben oyle aldım.ama kalorıymıs bı tavuk su kdrla alamıyosun mıdeyı doldurcan.sımdı bıraz sen yıcen ama mıden alısık degılse alırstır mıde zafıyetı olursan suclusu ben dglm bnmkı her turlu yemege alısık ne kdr yesemde koymaz ama yemezsen kıloda alamazsın kafandan at bunu asla ıstah bnmde yoktu bı uzuleyım yemekten kesılır aylarca yemez aldıgım azcık kıloyuda verırdım ben cok bılırım aglayarak of beee ıcımden gelmıo dıye yemek canım sıkkınken.ama sen bılırsın yaptım oldu.herkese basarılar

eger degelerınızde bır eksıklık yoksa elden kafadan asla kendı kendınıze vıtamın hapı ıcmeyın cok zararlı.fazlsı vıtamın haplarının cok zararları var.aıle hekımlıgıne gıdıp tum degerlerınıze baktırın eger eksık varsa benım bu anlattıgım beslenme seklın yanında vıtamın hapı ıcın ama asla kafadan ıcmeyın ben hatasına cok dustum .burda uc ana uc ara ogun beslenmek onemlı kılo almak ısteyende vermek ısteyende bu sekılde beslenıyor.

Teyzem de cok zayıftı...sabah akşam birer su bardağı balli sut ile kilo aldı..

Tahin-pekmez karışımı da kilo yapar

Balın içine ceviz fındık kırıp karıştırıyorsun. Kaymak veya tereyağı sürüp yiyorsun . Bol bol sütlaç ye muhallebi ye . Yemeklerini mıy mıy yeme mideni büyütmen gerek. Hergün sıkışık yemeyeceksin üç öğün ama sağlam yiyeceksin . Nutella nedir nasıl yenir öğrenmelisin bir de:) böyle ekmeğe tereyağ üstüne bol Nutella bu da senin tatlın.tabii ki önce dr gideceksin diyetisyene gideceksin. O kilo aldırıcı içeceklerden sana dar un yazması gerek onları raporla alırsın. Fakat işin sırrı sık sık değil 3 öğün tam yemek. En sevdiğin şey ne mesela onu bol bol yemekle başla .

Evt denedim bulk tu adi hatta ama inanin 1 kilo bile alamadim ve korkuyorum hastaliga yakalanicam die
Mideniz agrisin yavaş yavaş yediklerinizi artırın...birden değil bir hafta içinde diyelim ki iki kaşık artırın ikinci hafta üç kasik olsun..mide önce ağrır ama sonra alisir inşallah

Yemek yiyemiyor musunuz yoksa yediğiniz halde mi kilo alamıyorsunuz? Çölyak vb bir hastalığınız var mı?

Bir şey merak ettim zahide yetiste birisi var sen misin acaba ?
Şifa bulursun inşallah

Arkadaşlar bu arkadasımız kilo aldimi acaba ben halen alamadim yutma guclugude cekiyorum doktora gittim bogazinda bisey yok dedi psikolojiye gittim o da bisey bulamadi

Bir yerde astronot yemeğinin kilo aldırdığını okumuştum. Bir araştır derim. Geçmiş olsun canım

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Canım prakten şurup içtin mi? Bi ara ben 1.70 boya 43 kiloyken onunla kilo aldım

Arkadaşlar bu arkadasımız kilo aldimi acaba ben halen alamadim yutma guclugude cekiyorum doktora gittim bogazinda bisey yok dedi psikolojiye gittim o da bisey bulamadi
Prakten şurupla kilo aldım ben inanılmaz iştah açıyor mutlaka deneyin

Boyunuza gore kilonuzda cok gariplik yok. Olmezsiniz merak etmeyin. Spor yapin. Spor yaparken ister istemez kilo alirsiniz

kesinlikle iyi bir diyetisyene gidin. balık yağı hapı gibi takviye şeyler de alın. hızlı yemeye alışın biraz sağlıksız ama : )

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Bir lokma fazla yesem midem ağrıyor demişsin mide ufak o yüzden ama gayret edin her seferinde 1 lokma fazla yiyin yavaş yavaş mide genişlicek ben de öyleydim 160 boyla 45 kiloydum şuan inanır mısın 65 kiloyum tabi doğumdan kalan kilolar da var biraz fazla yemeye çalış bünye alışacak mide genişledi mi bir daha az versen de doymuyor örneği ben biraz fazla yesem midem bulanırdı şimdi ne versem gidiyor tövbe yarabbim

Kardeşimde öyle idi, midesi su ve iltihap toplamış meğer. Yediği de ağrı yapıyordu. Sizde de öyle olabilir. Şu an 60 li kilolarda

Boyuna göre kilon normal gibi..mutlaka bi sorun vardır başka bi doktora görünün halen bi sorun yoksa bol bol pekmez tahin makarna ballı süt yiyip için 44 kilodan 62 kiloya böyle ulaştım

Ben de 22 yaşıma kadar 39 kiloydum. Gerçekten doktor doktor gezmistim, kilo vermek kadar almak da zor neler çektim ya hicbi giydiğim yakismiyordu. Daha sonra kalori hesaplama yöntemiyle gerçekten çok güzel kilo aldım ve istediğim kiloya ulaştım Ama gün içinde yediğim herşeyi not alıp kalorisini hesapladim yavaş yavaş aldığım kalori miktarini arttirdim. Böylece midem de büyümüş oldu artık severek yemeye başladım.

sende basarabilirsin yeter ki kendine inan.

Mideniz su anda küçük, biraz zorla yemeye kalktığınızda bulaniyor, ağrıyor. Ben cebimde hep fındık, kaju, badem kuruyemiş ile gezerdim. Bunlar yemekten sonra yenildiğinde hem çok fazla midede yer kaplayıp rahatsızlık vermiyor, hemde çok bol kalorili üstelik de faydalı

Ben alabiliyorum ama hızlı veriyorum trioidde normal cıktı ama vermem kolay bilemedim bu arkadasinki nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…