İştahınız mı açılmadı yoksa yediğiniz halde kilo alamadınız mı?İştah açan şuruplardan denedim ama faydası olmadı pek
Vitamin kullandınız mı hiç bende vitamin eksikliği vardı b12 kullandım kullandıktan sonra kilo almaya başladımBen alıp verenlerdenim sürekli benim de pesikolojim pek normal değil birşey yiyemiyorum pek. Boyum 1.64 kilom 46 civarı
Kullandım ama değerlerim zaten normalde yükseltti bırakmak zorunda kaldımVitamin kullandınız mı hiç bende vitamin eksikliği vardı b12 kullandım kullandıktan sonra kilo almaya başladım
İstahımı açmadı ondan faydasını görmesim simdi demir ilacı ve supradyne başladım her gün alıyorumİştahınız mı açılmadı yoksa yediğiniz halde kilo alamadınız mı?
Ben de demir ilacı kullanıyorum. Supradyne iştah şurubu değil mi zaten? Bunu çok önermişlerdi aklımda kaldıİstahımı açmadı ondan faydasını görmesim simdi demir ilacı ve supradyne başladım her gün alıyorum
Aa pardon benim dediğim sipraktinmiş vitamin kilo aldırıyor mu ki?Supradyn vitamin benim dedigim
Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Merhaba beden kitle indeksinizi hesapladığımda oldukça düşük bir sonuç çıkıyor. Herhangi bir tedavi gördünüz mü bu durum için? Hastaneye yattınız mı mesela? Düzenli regl oluyor musunuz? Kendinizi kusturma gibi davranışlarınız var mı? İsterseniz özelden yazabilirsiniz. Ücret talep etmeden (özellikle belirtiyorum ki farklı anlaşılmasın) yardımcı olmaya çalışırım.
Siz diyetisyen misiniz. Benimde beden kitle indeksim düşük ve yag oranim cok cok düşük gorunus olarak anoreksiya ya benziyor olabilirim
Hipotiroidim var.
Gittigim diyetisyen bana hipotioridi icin ictiginiz ilacı onemsemiyoruz diyip bana 6 öğünlük bir diyet listesi verdi
Sonra kadin dogumcu pco oldugumu kilo almamam gerektigini alirsam veremeyecegimi söyledi.
Ben diyetle 2 kilo almistim 2 haftada saglikli bicimde
Gercekten sonra yeme duzenim yine bozuldu az yemeye basladim ve o 2 kiloyu veremedim
Vermeye zaten ihtiyacım yok.
Bazen zayıflık bizim icin hayırlısı olabiliyor
Aslında bahsettiğiniz hastalıklar daha fazla kilo almaya yol açabilecek hastalıklardır. Hipotroid için eksik olan hormonu ilaçla yerine koyuyorsunuz zaten burada ilacın dozu çok önemli onu da hekiminiz ayarlamıştır zaten. Yine de düzenli olarak muayene olmalısınız. Pko da aslında yağlanmaya hızlı kilo alıp zor vermeye neden olur. Sizin durumunuz ayrıntılı değerlendirmeli tahlil vs gerekiyor.
Zaten beni de şaşırtan bu,hipotiroidi hastasi zor kilo veriyor kilolu oluyor. Pcoluda ,ben zayifim ama. Tahlil her ay yapiliyor tsh a bakilip doz ayarlamasi yapiliyor 100 mg euthyrox iciyorumAslında bahsettiğiniz hastalıklar daha fazla kilo almaya yol açabilecek hastalıklardır. Hipotroid için eksik olan hormonu ilaçla yerine koyuyorsunuz zaten burada ilacın dozu çok önemli onu da hekiminiz ayarlamıştır zaten. Yine de düzenli olarak muayene olmalısınız. Pko da aslında yağlanmaya hızlı kilo alıp zor vermeye neden olur. Sizin durumunuz ayrıntılı değerlendirmeli tahlil vs gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?