33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım kilo vermekten daha zor almak Allah yardımcımız olsun

Ben de kilo almaya çalışıyorum sağlık sorununuz yoksa daha kolay aslında. İştah açan şuruplar var eczaneden alabilirsiniz onlarla çok kilo alan olmuş ben de deneyeceğim inşallah. Bir de cicibebee süt karışımı gece yatarken için her gün.

Ben alıp verenlerdenim sürekli benim de pesikolojim pek normal değil birşey yiyemiyorum pek. Boyum 1.64 kilom 46 civarı
Vitamin kullandınız mı hiç bende vitamin eksikliği vardı b12 kullandım kullandıktan sonra kilo almaya başladım

Ben de zayıfım ve kilo alamıyorum, yani sana bir yol öneremeyeceğim. Ama ne yapmaman gerektiğini söyliyim, kilo almak için tatlı, hamurişi gibi karbonhidratlara abanma. Bizim ailede hiç şeker hastası olmamasına rağmen kilo almak için böyle yüklenince bende şeker hastalığı başladı.

İstahımı açmadı ondan faydasını görmesim simdi demir ilacı ve supradyne başladım her gün alıyorum
Ben de demir ilacı kullanıyorum. Supradyne iştah şurubu değil mi zaten? Bunu çok önermişlerdi aklımda kaldı

Merhaba beden kitle indeksinizi hesapladığımda oldukça düşük bir sonuç çıkıyor. Herhangi bir tedavi gördünüz mü bu durum için? Hastaneye yattınız mı mesela? Düzenli regl oluyor musunuz? Kendinizi kusturma gibi davranışlarınız var mı? İsterseniz özelden yazabilirsiniz. Ücret talep etmeden (özellikle belirtiyorum ki farklı anlaşılmasın) yardımcı olmaya çalışırım.

Siz diyetisyen misiniz. Benimde beden kitle indeksim düşük ve yag oranim cok cok düşük gorunus olarak anoreksiya ya benziyor olabilirim
Hipotiroidim var.
Gittigim diyetisyen bana hipotioridi icin ictiginiz ilacı onemsemiyoruz diyip bana 6 öğünlük bir diyet listesi verdi
Sonra kadin dogumcu pco oldugumu kilo almamam gerektigini alirsam veremeyecegimi söyledi.
Ben diyetle 2 kilo almistim 2 haftada saglikli bicimde
Gercekten sonra yeme duzenim yine bozuldu az yemeye basladim ve o 2 kiloyu veremedim
Vermeye zaten ihtiyacım yok.
Bazen zayıflık bizim icin hayırlısı olabiliyor

Aslında bahsettiğiniz hastalıklar daha fazla kilo almaya yol açabilecek hastalıklardır. Hipotroid için eksik olan hormonu ilaçla yerine koyuyorsunuz zaten burada ilacın dozu çok önemli onu da hekiminiz ayarlamıştır zaten. Yine de düzenli olarak muayene olmalısınız. Pko da aslında yağlanmaya hızlı kilo alıp zor vermeye neden olur. Sizin durumunuz ayrıntılı değerlendirmeli tahlil vs gerekiyor.

Benimde bir sorum olacakti. Ben 3 4 aylik bir surede 73 den 60 kiloya kadar indim ama su aralar 65 kiloya dogru gidiyorum tekrardan 58 60 arasi olup o kiloyu sabitlemek istiyorum bunun icin bir yol var midir?

Zaten beni de şaşırtan bu,hipotiroidi hastasi zor kilo veriyor kilolu oluyor. Pcoluda ,ben zayifim ama. Tahlil her ay yapiliyor tsh a bakilip doz ayarlamasi yapiliyor 100 mg euthyrox iciyorum
Ama tabiri caizse kibrit çöpü gibiyim :)garip bir durum. Bende anlamadim. Kilo alma dedi zaten doktor kadin dogumcu,hos alamiyorum da zaten

ıstahını acaamazsın zorlamazsanda kılo alamazsın.ben yıllarca afrıkalı gıbıydım kılo almak ıcın ugrasıyordum ama benım mıdem saglam cop kutusu gıbı ne yesen sorun olmaz cunku bulanmıyo ama gelınımız var oda cok zayıf asla cok yıyıp mıdesını zorlayamaz cunku kusuyo hemen.benım boyum 163 kılom hep 42 en fazla 44 du zorlardım kendımı 46 olunca oo dunyalar benım olurdu.sımdı kaç kıloyum 55 den 53 oldum.55 i gördum super duygu.ve hala bence zayıfım sukurde boyle eskı kılom 55 tamam.ben az etlı sevıyorum.boyle guzel durmayan hersey ustume guzel oluyor

o kadar guzel duygukı bu anlatamam sana.yıllarca hep dalga gectıler afrıkalısın dıye.kılo asla alamazdım vıtamın ılacları ıctım o 46 yı da ordan oldum 44 dum ya.ıkı kıloyu uc ogun ve vıtamın haplarıyla aldım.yanlıs yapmısım o zaman yasım 23 fln 23 den sonrakı 30 a kdr olan yaslarda o kılolardaydım.suan yasım 33.ılk duzgun kılo almaya basladıgımda sevgılım askerdeydı ve mutluydum.hayatınızın az yolunda olması,yıyebılmenız yanı sıkıntı stres gıbı yedınızın yaramama gıbı durumunun olmaması lazım.o bir.ıkıncısı.ben uc ogun tıka basa yerdım almak ıcın ama yeterlı degılmıs.tıka basa uc ogun yerdım.sımdı bırakın super etlı köftelı acayıp bol proteınlı şuylu buylu seylerı bakın.anlatıyorum

kiloo alamayan herkese tavsıye edıyorum hey mıllet bende boyle aldım.bunu yaparken ama ay mıdem bulandı ay oldum bıttım aman demıcenız kussanızda zorlıcaksınız mıdenızı yavas yavas gun gun coka ayarlayın kendınızı.yıyemıyormusunuz hemen olsun herkes kalksın sofradan sen gerekırse 1.5 satte bıtır ama bıtır.hayrımı kalmaz yemegın kalmasın salla senın mıdene ınıyo sonucta ben oyle yapardım.bızımkıler laf ederdı.bazen yavas yıyom dıye yemezdım onlarla bıle 1.5 satte tv ızleye ızleye suyla kaktıra kaktıra yerdım

kılo almak ısteyen kı en saglık ıcın doktorlarında onerdıgı seyler bunlar 3 ana 3 ara ogun yıceksınız.bakın hıc bıyerde benım tarıfı anlatmazlar.sımdı sabah kahvaltısında ben bu kesılmıs dılımlı ısparta ekmeklerı var onlardan alırdım kendıme.eskıden buyuktu dılımlerı sımdı az kuculmus ama olsun dort dılım ondan yerdım ıkısını cıkolata surerdım dıger ıkısınden bırıne ballı yag yada yemeyenler sadece bal ustune dıgerınıde recelle fln .yuksek kalorı göm mıdeye her sabah en az ıkı yumurta asla zararı yok ye.ben yıllarca boyle yedım.beslenme ısı bırazda maddıyat ama dur oyle luks seyler yok bnm menumde her keseye uygun ben oyle aldım ha zengınsen daha ıyı bunlara ekle yanına beyaz peynır yaglı yaglı sut bı bardak ama oyle bı bardak değil.o kola barda oluyo o ondan ıcıne bal karıstır kahvaltıda yedım yaaa dıcen yok koy.satalık bıber domates her sabah bunları ye sutunu ıc.15 20 dk sonra koca bı ıkı bardak su bardagı ıle ıkı bardak ıcetea ıcerdım sekerlı kalorılı dıye her sabah suan ıcmıyorum ama aldım netıcede arada ıcıyorum ve bu sekılde beslenmemnın zararı olmadı ama sekerı tansıyonu olan varsa boyle yapmasın bu bısıyı olmanaynlar ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…