33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep zayiftim esim cok rahatsiz olmuyor ama ben oluyorum ufacik seyde hasta oluyorum bitkin yorgun kendmi hep hasta hissediyorum inanin dugun oldugu zamn gitmiyorum cunku elbise olmuyor bildiginiz kemik gibiyim

Istahim yok diyorsan nasil yemek yiyip kilo alacaksin?
Madem az yiyorsun bol kalorili seyler ye.
Muz, ceviz, bal, tereyag vs..
Ama oncelikle bi psikiyatriste gitmelisin, kesinlikle bu durumunun altinda bi sebep yatar, once onu bul.

Gitcem hemen bugun randevu alip ilk isim oraya gitmk olcak

Hepsi normal hic bir eksikligm yok vitamin faln hersy yernde bnm tek derdim istahim yok bunun icin yemk yiyemiyorum ve kilo alamiyorum her gttgm doktor biseyin yok yemk ye dyo istahim yok diyorum kendini zorla diyolar zorlasamda migde almiyor ve piskoljm bozldu artik bazen hayatima son vermk istiyorum sonra aptalmiyim bn diyorum inanin arkamda birKcgm kopegim evladim icin dayaniyorum aciz bir insan deglm ama piskoljm bozuldu

Ben demir değerin kaç çıkıyor dedim normal anladım da bana demir hemoglabin kaç çıkıyor söyler misin?

Gecen ay baktrdim doktor normal dedi basndan saldi kac cikti bilmiyorum sdce normal bir sorunun yok yemek ye dedi okdr verdgi kagidi aldigm gbi cope attim sinrden baktim bile

Bence dahiliyeye falan değil bir üniversite hastanesine gitmelisin
Tiroidlerin fazla mı çalışıyor, başka hir sorun mu var anlaşılması için ileri tetkikler yaptırmalısın.
Benim de boyum 154
42 kilo iken bile çok zayıftım 30 ları düşünemiyorum.
Bir an önce bişeyler yapmalısın sağlığın için

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Canım tahlillerinde bir sıkıntı yoksa .. surup var allerji ilacı acayip iştah açıyor net te araştır bu surubu kullanan çok var kilo için.gece yatarken iç hem güzel uyku yapar hem iştah acar.gece yatmadan ye yat mutlaka

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar yiyemiyoken nasıl hepsi normal çıkıyor? Mutlaka eksik vardır
Kesinlikle,kilo vermek için kan tahlili yaptırdım,ileri demir ve d vitamini eksikliğim var,ki gayet çeşitli beslenen biriyim,konu sahibinin normal çıkması bence mümkün değil

Zaten dahiliye araştırma için üniversite hastanesine yönlendirmez mi,bir doktorun bir kaç serumla bırakacağını sanmam bu derece zayıflığı olan birini

Zaten dahiliye araştırma için üniversite hastanesine yönlendirmez mi,bir doktorun bir kaç serumla bırakacağını sanmam bu derece zayıflığı olan birini
Herhalde iyi bi doktora gidemedi
evliymiş de bu kilo ile hamile kalması da zor
Bence bunları da bahane edip kendini baştan aşağıya baktırmalı
Mümkün değil her değeri normal çıkması
O kadar besleniyoruz d vitaminim b 12 vitaminim düşük çıkıyor

Gecen ay baktrdim doktor normal dedi basndan saldi kac cikti bilmiyorum sdce normal bir sorunun yok yemek ye dedi okdr verdgi kagidi aldigm gbi cope attim sinrden baktim bile
Kağıdı çöpe mi attın hımm,ben çocuklarımın ve kendimin tüm sonuçlarını dosyada sakladığım için bunu ilginç buldum doğrusu...Ama atmışta olsam bazı şeyler akılda kalır,örneğin benim D vitaminim 6 çıkmış,senin hiç mi gözün ilişmedi herhangi birine.

Aynen,birisini duydum bu şekilde,yıllardır doktor kontrolunde,lokma lokma yemek yemeyi öğretiyorlar adeta,git yemek ye,kilo al der mi bir doktor

Hep mi böyleydi yoksa her hangi bir travma sonrası mi iştahsız oldun canım?

Canim doktor kagidi inceli bna dedgi laf su biraz kansizsin ama hersyn iyi pekmz ic kansizlgnda gidr onun disnda biseyin yok sana durduk yere ilac veremem dedi istahin yoksa kendini zorla yemege bk dedi konuyu kestrp atti kagdi elime verdi hadi yallh eve hic ilgnmdi bnde o sinirle kagdi acip bakmdim bile direk cop kutusuna attim ve hastnden aglyrk ciktim cunku herzmnki gbi ayni seyleri soyledilr suanakdr 30 tane doktora gitmismdr hepsi ayni seyi soyluyor ve bn yemedigim halde nasil saglikli biriyim 24 yasnda 1.50 boyunda 33 kilo olan bir insan nasl saglikli olur bnmde aklim almyo bnde zaten inanmiyorum illa bisey var ama bu doktorlar ilgilenmyo ozelede kackre gttim serum veriyolr 300 kagit kakaliyolr hdi eve 1 serumdam ne olck ki hic bsy ozelde ayni devlette ayni

Evlendikten sonra cok zayifladim evlnmeden oncde cok kilolu degildm 37 kiloydum her hangi birsey olmdi tam tersi sevdimle evlendim cokta mutluym bir sorunm yok ne olduysa dugun gunu oldu ogunden sonra istahim kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…