Hayir cok sukur hastaligim yok cok gttim doktora cok tahlil yptilar ama hic bsy cikmadi
Hepsi normal hic bir eksikligm yok vitamin faln hersy yernde bnm tek derdim istahim yok bunun icin yemk yiyemiyorum ve kilo alamiyorum her gttgm doktor biseyin yok yemk ye dyo istahim yok diyorum kendini zorla diyolar zorlasamda migde almiyor ve piskoljm bozldu artik bazen hayatima son vermk istiyorum sonra aptalmiyim bn diyorum inanin arkamda birKcgm kopegim evladim icin dayaniyorum aciz bir insan deglm ama piskoljm bozuldu
Canım tahlillerinde bir sıkıntı yoksa .. surup var allerji ilacı acayip iştah açıyor net te araştır bu surubu kullanan çok var kilo için.gece yatarken iç hem güzel uyku yapar hem iştah acar.gece yatmadan ye yat mutlakaHayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Kesinlikle,kilo vermek için kan tahlili yaptırdım,ileri demir ve d vitamini eksikliğim var,ki gayet çeşitli beslenen biriyim,konu sahibinin normal çıkması bence mümkün değilBu kadar yiyemiyoken nasıl hepsi normal çıkıyor? Mutlaka eksik vardır
Zaten dahiliye araştırma için üniversite hastanesine yönlendirmez mi,bir doktorun bir kaç serumla bırakacağını sanmam bu derece zayıflığı olan biriniBence dahiliyeye falan değil bir üniversite hastanesine gitmelisin
Tiroidlerin fazla mı çalışıyor, başka hir sorun mu var anlaşılması için ileri tetkikler yaptırmalısın.
Benim de boyum 154
42 kilo iken bile çok zayıftım 30 ları düşünemiyorum.
Bir an önce bişeyler yapmalısın sağlığın için
Herhalde iyi bi doktora gidemediZaten dahiliye araştırma için üniversite hastanesine yönlendirmez mi,bir doktorun bir kaç serumla bırakacağını sanmam bu derece zayıflığı olan birini
Kağıdı çöpe mi attınGecen ay baktrdim doktor normal dedi basndan saldi kac cikti bilmiyorum sdce normal bir sorunun yok yemek ye dedi okdr verdgi kagidi aldigm gbi cope attim sinrden baktim bile
Aynen,birisini duydum bu şekilde,yıllardır doktor kontrolunde,lokma lokma yemek yemeyi öğretiyorlar adeta,git yemek ye,kilo al der mi bir doktorHerhalde iyi bi doktora gidemedi
evliymiş de bu kilo ile hamile kalması da zor
Bence bunları da bahane edip kendini baştan aşağıya baktırmalı
Mümkün değil her değeri normal çıkması
O kadar besleniyoruz d vitaminim b 12 vitaminim düşük çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?