Canim doktor kagidi inceli bna dedgi laf su biraz kansizsin ama hersyn iyi pekmz ic kansizlgnda gidr onun disnda biseyin yok sana durduk yere ilac veremem dedi istahin yoksa kendini zorla yemege bk dedi konuyu kestrp atti kagdi elime verdi hadi yallh eve hic ilgnmdi bnde o sinirle kagdi acip bakmdim bile direk cop kutusuna attim ve hastnden aglyrk ciktim cunku herzmnki gbi ayni seyleri soyledilr suanakdr 30 tane doktora gitmismdr hepsi ayni seyi soyluyor ve bn yemedigim halde nasil saglikli biriyim 24 yasnda 1.50 boyunda 33 kilo olan bir insan nasl saglikli olur bnmde aklim almyo bnde zaten inanmiyorum illa bisey var ama bu doktorlar ilgilenmyo ozelede kackre gttim serum veriyolr 300 kagit kakaliyolr hdi eve 1 serumdam ne olck ki hic bsy ozelde ayni devlette ayni
Evlendikten sonra cok zayifladim evlnmeden oncde cok kilolu degildm 37 kiloydum her hangi birsey olmdi tam tersi sevdimle evlendim cokta mutluym bir sorunm yok ne olduysa dugun gunu oldu ogunden sonra istahim kesildi
Biliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim
Canim yiyebilsem yiycm ama migde almiyor bn gunde iki ogun yiyorum sabh ve aksam bidada karnm acikmiyor
Bu tarz durumlarda mide yemeye izin vermiyo aksi takdirde yerse de kusuyo zaten çevremde aynı sorunu yaşaynlar vardıYemezsen nasıl kilo alacaksın ?
Yok ya yalan o :))) şuan feritin 3.5 demir 35 hemoglobin 11.5 ve inanılmaz iştahım açık şuaralar. Canım sürekli yemek yemek istiyor. 48 kg dan 52 e çıktımDurumun böyle olup da kan sonucunu bile bilmemen tuhaf.
Neyse. Hgb değerine baktır demir, demir bağlamaya falan. Eksikliği müthiş iştahsızlık yapıyor
Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?