33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yetişkin bir insan nasıl 33 kg olur aklım almıyor... konu sahibi yanlış anlamayın, Allah şifa versin size.

Ben size yüzmeyi tavsiye ederim hem çok acıktırıyor hem de faydalı bir egzersiz gerçekten sağlık için

Her gece pekmezli süt icmeyi ihmal etme. Pekmezi süte 2 yemek kasigi dolu dolu koy. Bazı geceler de mantı ye.Umarim seviyorsundur. Benim aklima gelenler bunlar canim.Acil sifalar diliyorum.

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Tiroidlerinizmi çok çalışıyor acaba bir endokrine gitseniz, çok geçmiş olsun, keşke imkan olsa da fazlalık 20 kilomu size aktarabilsem :dua: herkesin bir derdi var işte Allah hastalık vermesin aminn

Baş sayfalarda bir yorumda okudum. Sakın kilo almak için psikiyatriste falan gitmeyin. Onların verdiği hap evet kilo aldırıyor biliyorum o hapı ama hap bittiği an diptesin. Aaa kilo aldım dur bırakayım diyemiyosun, dersen dibi görürsün. Normal yollardan kilo alın. Hapla falan uğraşmayın . Bebek gibi cici bebe yiyin. Size bir tarif vereceğim. Alerjiniz varsa içmeyin ama yoksa midenizde bulansa için. Kilo alacaksınız.

250 ml'lik bir bardağa süt
Muz
Cici bebe
Yumurtanın akı
Ceviz
Fındık ezmesi
Bunları mikserde çırpın iyice. Ve için . Tok karnına için. Sabah ve akşam. Hergün mutlaka.

Benim durumumda senin yaşlarında neredeyse aynıydı Boyum 1.63 kilom 38di. Herkes beni hasta zannediyordu:)
Ki zaten hep hasta gibiydim yorgun bitkin.Açlık hissi nedir bilmezdim. Günde 1 öğün yiyordum o da öğle yemeği çeğrek ekmek falan.
Biraz zorlasam midem bulanıyordu.
Ama sonradan 51 kiloya çıktım çok şükür. Şimdi biraz aç kalsam delleniyorum)
ilaç milaç kar etmiyor inan herşey kafada bitiyor. Kendini şartla. Öğünlerini arttır. Doyduğunu hissettiğinde birkaç dakika dinlen ve iki üç lokma daha yemeye çalış. Zamanla yavaş yavaş ydiğin yemek miktarı artacaktır. Sonra gelsin kilolar :)

Hanımlar,
üyenin durumuna üzüldünüz haklısınız, bir takım ilaçlar, bitkisel ya da kimyasal takviyeler öneriyorsunuz, bunu yapmayın rica ediyorum, aşırı zayıf beden, düşük immün sistem demek olabilir aynı zamanda, alerji ilaçları vs vs yazmayın, özellikle üstünde durduğunuz alerji ilacının yan etkisini biliyor musunuz?

Anoreksi yapıyor, etken maddesi de atropine benzer etki yaptığından hipertiroid, kardiyovasküler hastalıklar ve hipertansiyonda kullanılmazsa iyi olur.

Kilo alsın diye tavsiye de bulunurken sağlığından etmeyin.

Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Benim ablam evli ve iki cocuk annesi ve 43 kilo

Baş sayfalarda bir yorumda okudum. Sakın kilo almak için psikiyatriste falan gitmeyin. Onların verdiği hap evet kilo aldırıyor biliyorum o hapı ama hap bittiği an diptesin. Aaa kilo aldım dur bırakayım diyemiyosun, dersen dibi görürsün. Normal yollardan kilo alın. Hapla falan uğraşmayın . Bebek gibi cici bebe yiyin. Size bir tarif vereceğim. Alerjiniz varsa içmeyin ama yoksa midenizde bulansa için. Kilo alacaksınız.

250 ml'lik bir bardağa süt
Muz
Cici bebe
Yumurtanın akı
Ceviz
Fındık ezmesi
Bunları mikserde çırpın iyice. Ve için . Tok karnına için. Sabah ve akşam. Hergün mutlaka.
Psikiyatrist yemesine engel olan doğru olmayan düşünceleri tedavi edebilir ve bu kalıcı olabilir ama bu önerdiğiniz şey daha geçici. Denedim kendimden biliyorum. Her gece cicibebe bisküvisi yedim 5 kilo falan aldım 23 yaşındaydım o zaman ve artık yiyemiyorum bıktım deyip hepsini geri verdim. Mesele kafa yapısını değiştirmesi. o da 33 kiloya kadar inmiş birisi icin kendi kendine basaramiyor bunu demek oluyor.

Yazılanları okumadım. Yanlış anlama ben yapmıyorum. Faydası olacağını dusundugum hipnoterapi yi tavsiye ediyorum sana. Bir tanidik yapıyor. Bilinç altına inerek sebebini öğrenip, çözümünu söylüyor. Google ve Facebook araştırabilirsiniz. İns. Şifa bulursun.

Psikiyatrist yemesine engel olan doğru olmayan düşünceleri tedavi edebilir ve bu kalıcı olabilir ama bu önerdiğiniz şey daha geçici. Denedim kendimden biliyorum. Her gece cicibebe bisküvisi yedim 5 kilo falan aldım 23 yaşındaydım o zaman ve artık yiyemiyorum bıktım deyip hepsini geri verdim. Mesele kafa yapısını değiştirmesi. o da 33 kiloya kadar inmiş birisi icin kendi kendine basaramiyor bunu demek oluyor.
Yok ben psikolojik hap kullanmasın anlamında dedim. Kilo almak için onu deneyimledim ve kötü sonuçlar yaşadım. Dipteydim. Psikolojim iyiyken deprasyona mahkum kaldım. Büyük sıkıntılar atlattım. O sebepten hap içmesin dedim

Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24

Doktora kilo alamıyorum deme kilo almayi sağlıksız zannediyorlar bana da senin kilo normal deyip gondermislerdi. Halsizim uyuyamiyorum unutkanligim var ağrım var de tahlil yapar verirler vitaminleri

Bide benim bir sorunm var cok kabiz oluyorum

Yemek ne yiyorsun? Yulaf ezmesi düzenliyor öneririm, bakliyat çok tuket mercimek fasulye nohut gibi

Bende senin gibiyim canm yiyemiyorum gündüz akşama kadar kahvaltı bile etmeden duruyorm çünkü edemiyorm hem üşeniyorum hemde içim almıyor boyum 1.50 kilom 44 ve emziriyorum sütüm bile azaldı en fazla 1 tabak yemek yiyebiliyorum ne yapıcaz böyle giydigim bile yakışmıyor yüzüm çöktü :işsiz:

Bence dahiliyeye falan değil bir üniversite hastanesine gitmelisin
Tiroidlerin fazla mı çalışıyor, başka hir sorun mu var anlaşılması için ileri tetkikler yaptırmalısın.
Benim de boyum 154
42 kilo iken bile çok zayıftım 30 ları düşünemiyorum.
Bir an önce bişeyler yapmalısın sağlığın için
Sizce bu boylardaki biri kaç kilo olmalı benimde boyum 1.50 kilom 44 konu sahibi gibi bende yiyemiyorum ve emziriyorum:110:

Yazılanların hepsini okumadım ama çölyak testi yaptırdınız mi? Bende cok zayiftim boyum 170 kilom 43 tu kilo alamıyorum diye gittiğim doktorlar birşey yok diyip gönderiyorlardı. Ve denemediğim şey kalmamıştı. Tesadüfen çölyak hastası olduğumu öğrendim ve glutensiz beslenmeye başlayınca kilo almaya başladım.17 kilo aldim...

Son düzenleme:
Bende 23 yaşındayken 1.68 boyla 40 kiloydum.bende duygu değişimine bağlı bulantı oluyordu ve aşırı istahsizlik.psikolojik hap kullandım istahim baya arttı bı yılda yaklaşık 15 kilo aldım .sonra yavaş yavaş bıraktım kademeli.bi anda bırakmak çok sıkıntılı eski bulantılar çarpı 2 demek.o yüzden yavaş yavas.simdide aman aman kilolu değilim ama bulantilarim yok çok şükür daha mutluyum duygu kontrolüm daha iyi.bi uzmanla görüşmekte fayda var diye düşünüyorum

Mideniz almıyor evet ama yinede kendinizi zorlamak zorundasınız. Az miktarda ancak çok kalorisi olan yiyeceklerden yiyin.. gün içinde kuruyemiş yiyin.

Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo

Ben canımın çektiklerini sana yazayım sen onları ye Ben de zayıflamaya çalışıyorum :) çok geçmiş olsun gerçekten geçecektir biraz yemeye çalışın acı turşu suyu için iştah çok açar. Yemekleri baharatlı yiyin bol bol..
Bal ye pekmez ye çikolata reçel ye.
Benim istediklerim mesela boyoz ,haşhaşlı peksimet, pizza, çikolatalı pasta bunlardan ye :) hiç canın çeken bisey yokmu illa vardır .. Az az sık sık yemeye çalış. Pek anlaamadığım bisey genelde tam tersini yapmaya çalıştığımdan ama inşallah kilo alırsın

bende sizin gibi denemedigim kalmamisti
bir türlü kilo alamıyordum . burda bir üye sipraktin şurup ile kilo almıştı . ucunda ölüm olsa içicem demistim. 1. şişeyi bitirdiğimde 5 kilo almıştım. herkesi şok etmistim .
tartıda hayatim boyunca 45 i görememiş ben şuan 53 kıloyum :)
denemeden önce ekşisozlukteki yorumları bir okuyun :KK53:

Back
X