- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiroidlerinizmi çok çalışıyor acaba bir endokrine gitseniz, çok geçmiş olsun, keşke imkan olsa da fazlalık 20 kilomu size aktarabilsemHayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo
Benim ablam evli ve iki cocuk annesi ve 43 kiloKizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Psikiyatrist yemesine engel olan doğru olmayan düşünceleri tedavi edebilir ve bu kalıcı olabilir ama bu önerdiğiniz şey daha geçici. Denedim kendimden biliyorum. Her gece cicibebe bisküvisi yedim 5 kilo falan aldım 23 yaşındaydım o zaman ve artık yiyemiyorum bıktım deyip hepsini geri verdim. Mesele kafa yapısını değiştirmesi. o da 33 kiloya kadar inmiş birisi icin kendi kendine basaramiyor bunu demek oluyor.Baş sayfalarda bir yorumda okudum. Sakın kilo almak için psikiyatriste falan gitmeyin. Onların verdiği hap evet kilo aldırıyor biliyorum o hapı ama hap bittiği an diptesin. Aaa kilo aldım dur bırakayım diyemiyosun, dersen dibi görürsün. Normal yollardan kilo alın. Hapla falan uğraşmayın . Bebek gibi cici bebe yiyin. Size bir tarif vereceğim. Alerjiniz varsa içmeyin ama yoksa midenizde bulansa için. Kilo alacaksınız.
250 ml'lik bir bardağa süt
Muz
Cici bebe
Yumurtanın akı
Ceviz
Fındık ezmesi
Bunları mikserde çırpın iyice. Ve için . Tok karnına için. Sabah ve akşam. Hergün mutlaka.
Yok ben psikolojik hap kullanmasın anlamında dedim. Kilo almak için onu deneyimledim ve kötü sonuçlar yaşadım. Dipteydim. Psikolojim iyiyken deprasyona mahkum kaldım. Büyük sıkıntılar atlattım. O sebepten hap içmesin dedimPsikiyatrist yemesine engel olan doğru olmayan düşünceleri tedavi edebilir ve bu kalıcı olabilir ama bu önerdiğiniz şey daha geçici. Denedim kendimden biliyorum. Her gece cicibebe bisküvisi yedim 5 kilo falan aldım 23 yaşındaydım o zaman ve artık yiyemiyorum bıktım deyip hepsini geri verdim. Mesele kafa yapısını değiştirmesi. o da 33 kiloya kadar inmiş birisi icin kendi kendine basaramiyor bunu demek oluyor.
Kizlar 24 yasindayim ve 33 kiloyum ne yaptiysam kilo alamadim hastaneye gittim herseyime baktilar hic biseyin yok dediler diyetissene gonderdiler onada gittim yine kilo alamadim allah rizasi icin yardim edin biktim artik zayif olmaktan insanlarin bakislarindan bu arada boyum 1.50 kilom 33 yasim 24
Bide benim bir sorunm var cok kabiz oluyorum
Sizce bu boylardaki biri kaç kilo olmalı benimde boyum 1.50 kilom 44 konu sahibi gibi bende yiyemiyorum ve emziriyorumBence dahiliyeye falan değil bir üniversite hastanesine gitmelisin
Tiroidlerin fazla mı çalışıyor, başka hir sorun mu var anlaşılması için ileri tetkikler yaptırmalısın.
Benim de boyum 154
42 kilo iken bile çok zayıftım 30 ları düşünemiyorum.
Bir an önce bişeyler yapmalısın sağlığın için
Hayir istahim yok ne verdilerse istahim acilmadi serum bile yedim kackere ama banamisin demiyor cok az bisey yiyebiliyrm onun disinda 1 lokma cok yesem migdem agryo