- 19 Haziran 2018
- 30
- 9
- 1
Ben yazayim bari hocam. Valla bende kilo almak icin herseyi yapiyorum. Yazan tum yorumlara baktim. Pekmez tahin muz cikolata shake karisimi Sut cicibebe biskv. Karbonhidrat tozlari gainerler. Spraktin. Kortizon . Kemoterapide kullanilan mamalar. Daha akliniza ne geliyorsa kullandim kisa vadelide degil hani. Balik yagi qenzim ferritin vitaminler arti baydbuilding spradiyn allday .. hepsi. Ve halada kullaniyorum. Gel gorki kilo yok. Tum degerlerim normal. Fmf ve colyakta yok baktirdim. Sorunum sadece yemek yiyememek zorladigim zamanda mide agrisindan duramamak. Mideye bakmak istediler ama cok kucuk yara olur diye bakmadilar. Simdi de remotoid artrit tedavisi icin methotroksat kullaniyorum. Oda iyice kotu yapti . Dr kesmiyor cunku dizim sisiyor yuruyemiyorum. 34 yas 39 kg 1.60 boy. 15 yasinda gibi gosteriyirum. :) endoktine gittim hersey normal dedi. Romatoloji dr um kilo kaybimi soyledigimde ilgilenmedi. Diyetisyen liste verdi. Uyamadim cunku o kadari yesem zaten kilo alirim biliyirum. Mideme agrilar girdi yiyemedim. Ogle yemeginde 2 hamburger yazmış. Sabah 2 yumurta 4 dilim ekmek yazmis. Ben 1 juny hamburgerin hepsini yiyemeyen bi adamim. 2 yi nasil yeyim. Zorlayinca da mide kramplarim oluyor. Ölüyorum sanki. Kusma hic olmadi ama cok aciktigimda midem bulaniyir. Cok yedihimde de midem agriyor. Ben hic gaz cikarmam desem yeridir. :) ishal arada bi olur. Oda sanirim ra dan kaynakli. Simdi sizin bunlara ragmen onerinizi can kulagiyla dinliyirum.yedin mi dedikleri seyleri bu birinci sorum
ikimcidi kac kalorilkti diyet
mama kullandınmı
kusman varmı
cok giziksel aktivite yaparmısını
bagırsaklarında sorun gaz ,ishal varmı gün içinden ikiden fazla tuvalete cıkarmısın
kac saat ac kalırsın uzun süre kalırmısım
bunları yaz ben dyetsynm