- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
aile,kariyer ya da başka bişi,33 yaşında ideal bir kadın nasıl olmalı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki yoruma sonsuz katılıyorum.Özgüven.Gerisi hikaye.aile,kariyer ya da başka bişi,33 yaşında ideal bir kadın nasıl olmalı sizce?
Bence onemli olan yas degıl zıhnıyet dusunce sımdı hıc okumamıs bır 33 yas dersenız mecbur koca elıne bakcsz dıye dusunen var azm edıp hırsla calısan bu kısıye gore degısır bence ama soz konusu bayn olunca bence her daım dık kendıne guvenen azımlı ve hırslı olmk gerekır zqren bunlar oldu zaman basarıda gelır ha ben 26 yasındayım ornek benım ıcın basarı once ıs en zırve olmalı suanda calıstım mazada mudurum ve bolge sorumlysu olmak ıstyorum yanı genel kordınator ve olcam cunku bunu ıstyorum ıse ılk basladımda bu markanın satıs temsılcısıydım ılkbasda maza sefı olucm dedım cabldm hır taptm oldu sonra mudur yadmcı olrm dedm yaptm suanda mudurum bunuda ıstedım basradım sımdı genl kordnator olcm ıstyorum bolyormkı olucam azım hırs bunun yanı sıra guzel bı evlılıgm var sımdı cocuk usryorum o olmuo sımdılık oda rabıme kaldı inş rabim onuda nadıp eder oda olursa ıste zırve ama en onmlısı ennbasta kendını sevecek ınsan kendıne guvenecek oz guvenı tam olacak ben yaprm dıcek kendını ezdrmeck axımlı olacak ozaman hersey olur onmlı olan yas deıl caba ve azım ben 17 yadında baldm bu ıse. Sımdı 26 yım be 10 yıldır bu ıs yerındeyım kendme guvnm tam 33 40 50 bence fark etmmelıIdeal bir kadın kendi ile barışık ve yüksek özgüvenli olmalı.
İster 33, 53.
kariyeri bilmem de mutlu huzurlu ve özgüvenli olmalı .pozitif olabilmeliaile,kariyer ya da başka bişi,33 yaşında ideal bir kadın nasıl olmalı sizce?
sizeKime göre ideal??
Ideal bir kadın kendi ile barışık ve yüksek özgüvenli olmalı.
İster 33, 53.
Kişiye, duruma göre değişir
Çok ucu açık olmuş bu konu
En iyisi herkes kendisini yazsın
Sen kendince pay çıkar
Ben 29 yaşındayım
4,5 yıllık evliyim
1,5 yaşına yaklaşan bi kızım var
Çalışıyorum
İdeal miyim değil miyim bilemem
Şükür derim.
Bence ıdealsin :) benım cocum yok allah bnada nasıp etsın bende ısımden esımden memunum belkı baskası benım ısmde mutlu olamaz yanı vıraz zor bazen sıkıcı ama ben sevıyorum ınsanlarla ıc ıce olmayıKişiye, duruma göre değişir
Çok ucu açık olmuş bu konu
En iyisi herkes kendisini yazsın
Sen kendince pay çıkar
Ben 29 yaşındayım
4,5 yıllık evliyim
1,5 yaşına yaklaşan bi kızım var
Çalışıyorum
İdeal miyim değil miyim bilemem
Şükür derim.