- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
Ben suanda genel kordınator olmk ıstyorum ankara bolge sorumlusu olurum 33 umde ozamnsizin 33 oluncaki idealiniz nedir?bence soruyu yanlış anladınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben suanda genel kordınator olmk ıstyorum ankara bolge sorumlusu olurum 33 umde ozamnsizin 33 oluncaki idealiniz nedir?bence soruyu yanlış anladınız
Eleştirebilirsiniz ayrıca alınmam. Ortaya anlatıyorsam, eleştirileri göze alıyorumdurKesinlikle eleştirmek için demedim zaten eleştirilecek birşey de yok, konu sahibinin ideal anlayisini aramasini garipsedigim icin örnek verdim. Birisi idealsin demis mesela bence degil dedim. Siz mutluysaniz kime ne, benim etrafımda çok insan sizin gibi.
Bana gore ıdeal bende o yasta evlndım bende olyom cocukda dıgrsam calsrım temoolu bı ısde calsyorum vardıyalı sıstm gece 11 evde olyorum o ssate bıle esımı alıp dusarı cıkmk ısderımKesinlikle eleştirmek için demedim zaten eleştirilecek birşey de yok, konu sahibinin ideal anlayisini aramasini garipsedigim icin örnek verdim. Birisi idealsin demis mesela bence degil dedim. Siz mutluysaniz kime ne, benim etrafımda çok insan sizin gibi.
Görümcemi 2 ay oldu çıkarttılar 12 yıllık firmasindan tazminatini verdiler,işveren nasıl yıldıysa. Onun için dedim o meblag bazisina çok gelmez diye.Konuyu sabote etmeyelim neyse:)Ben cok bulmyorum ama hıc bı ıs yerı 10 yılk elamn cıkrmk ıstemez 4 mılyrdan hesapla her aykı naasdan 10 yıla vur
bana göre huzurlu, bulunduğun yerden tatmin olabilmelisin.sıcacık bir ailen ya da sağlam arkadaşların olabilmeli, düştüğünde yanında olabilecek insanlar...aynı zamanda çay içip dedikodu yapabileceğin dostların ve tatlı bir hayat işte...Herkes kendince bişeyler yazmış
Sence nasıl olmalı peki ?
Benden yılmadılar benım mazam ankarada hep 1 ıncı gelıo cıro saglam xdGörümcemi 2 ay oldu çıkarttılar 12 yıllık firmasindan tazminatini verdiler,işveren nasıl yıldıysa. Onun için dedim o meblag bazisina çok gelmez diye.Konuyu sabote etmeyelim neyse:)
Ben anladigim sekliyle yorumumu belirttim lakin sizin cevabiniza da hayli sasirdim. Benim gorusum yorumum bu siz bence bir daha okuyun belki daha net belirir, zira yazacak baska seyim yok. 3 arabasi 2 evi 2 cocugu olmali gibi bir cevap bekleyerek konuyu actiniz herhalde, soyut dusunceler beklentinizi karsilamadigina goresizin 33 oluncaki idealiniz nedir?bence soruyu yanlış anladınız
Evet güzelmişbana göre huzurlu, bulunduğun yerden tatmin olabilmelisin.sıcacık bir ailen ya da sağlam arkadaşların olabilmeli, düştüğünde yanında olabilecek insanlar...aynı zamanda çay içip dedikodu yapabileceğin dostların ve tatlı bir hayat işte...
Bence de başarılısınızİdeal kadın ya da ideal erkek yoktur
Mutlu kadın ya da mutlu erkek vardır bence
38 yaşındayım, 33 de iken evimi, barkımı almış, yatırımlarımı yapmış, çalışan, bekar bir kadındım. O yaşa kadar zengin bir kütüphanem, dost meclislerim, hayvanlarımla kendimce çok ideal bir hayat yaşadım. 35 de evlendim, gerekli olduğu için değil sevdiğim için, mutlu olmak için evlendim, hala çalışıyorum, bu günümüze şükür diyorum. Acı - tatlı 38 yılı devirdim dünyada ve bu sistem içerisinde elimden geldiği kadar çok insana ve hayvana faydalı oldum. Yapamadığım tek şey , içimde kalan; halka açık bir kütüphane ile devletle ilgisi olmayan bir hayvan barınağı, kim bilir belki ileri de onları da başarırım. 21 yıllık çalışma hayatım, ayaklarımın üzerine basmak, eşimle geçinebiliyor olmak, yıllardır satın aldığım kitaplardan oluşan naçizane kütüphanem, hayatımdan geçen 1000 in üzerinde hayvan, çocuklar, yaşlılar, hastalar kendi kalbimce mutluluğumdur, yaşamak bu benim için, başarı bazında değerlendirmek gerekirse başarılı buluyorum kendimi.
Aslna bakarsan cevrem genıs ama benımde luseden berı 2 ark bıde sınradan eklnn 2 arkm var dost dedım bosver az olmadı ıyı cok fazla dıst olmuo zaten az ıyıdr ben ısm gergı konusknm atıgım her gırdom ortmda ayk uydrmm ama pek guvnmm ole tamımdamla pek muatp olmm meselaEvet güzelmiş
Var mı peki tüm bunlar ? Ya da bir kısmı
Benim liseden beri görüştüğüm 3 dostum var, o kadar
Kolay kolay samimiyet kuramıyorum
İşyerinde hiç arkadaşım yok mesela
Sayın müdür işyerinde cepten yazıyorsunuz herhaldeAslna bakarsan cevrem genıs ama benımde luseden berı 2 ark bıde sınradan eklnn 2 arkm var dost dedım bosver az olmadı ıyı cok fazla dıst olmuo zaten az ıyıdr ben ısm gergı konusknm atıgım her gırdom ortmda ayk uydrmm ama pek guvnmm ole tamımdamla pek muatp olmm mesela
Sorduğumu yanlış anlamayın ama neden çalışmayı düşünemiyorsunuz?Mesela bana göre değil , 25 yaşında evlenmiş hayatını yaşamamış erkenden evlenmiş yazık die içimden geçmişti, çocuğu var bir de çalışıyor çocuk başlı başına yıpratıcı birşey, çalışmayı düşünemiyorum bile, işte bunlar hep değişkenler konu sahibi gördüğün üzere.
yokmaalsefEvet güzelmiş
Var mı peki tüm bunlar ? Ya da bir kısmı
Benim liseden beri görüştüğüm 3 dostum var, o kadar
Kolay kolay samimiyet kuramıyorum
İşyerinde hiç arkadaşım yok mesela
Anladımyokmaalsef