331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devamı başka zamanyasa bende çıkıyorumm öpüyorum hepinzii iyi geceler

oh be sonunda sılebıldım
crn hos geldın

güzcüm yazdıklarını okuyamadım çok da merak ettim yorumları okudukça merak ettiğim bir konu daha var.yazdıklarını nasıl siliyorsn ama alt yazı geçerek yani detaylı anlat olur mu

edıt varya mjjların altında ona tıklıyorsun msj ustune gelp ı ama sadece kendı msj sılebılırsın. sonra 5 harf yaz veya ben gıbı ............. yap. kaydet de oluyo

hoş geldin canımmm.ben özet geçeyim bari:) bizim kızlar aşka geldiler bugün günün anlam ve özeti bu :))))

canım bayagı gec oldu parmaklar koptu valla
opuyorum hepınızı ıı geceler

bu arada yazrken yorumlarınıza cvp veremedım tesekkur ederım tum yazılanlara

ama ben dedim sana yani özet geçtim kızlar aşka geldi dedim :)))afiyet olsun hanfendiii.güzel miydi yemeklerrr:))

oyyy süperdii:) neler neler yapmıştı....
değişik bi çorba,snra sac kavurma,pilav,dolma,şakşuka,börek,tatlı..mmm mükemmeldiii

oyyy süperdii:) neler neler yapmıştı....
değişik bi çorba,snra sac kavurma,pilav,dolma,şakşuka,börek,tatlı..mmm mükemmeldiii

oooo süpermişşşşş.yazık sen şimdi öğrencisin ya bizde öğrenci demek gariban adam demektiiii.hani şöle ev yemeklerine falan hasret kalınırdı,cepte 5 kuruş olmazdı bazen ama dünyanın en mutlu insanı modunda gezerdin yaa aynen o hesap şimdi sennn deeeee:))))))

ayaz demiş zaten geçmiş yazıları okuduysan görürsün:))))

ay ben yemek yapmayı biliorm ama mutfağın ışığınd abi sorun var o yüzden karanlık oluo hep
bikaç gündr hiç bişi yapmadım...ama bugünkü yemekler süperdi:) sağolsun evede koydu birsürü şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…