gamıs kız actım ama sen kapalısın sımdıde
güz cüm dur masa değiştireyim bu bilg. cok tuhaf
cevap vermeyecektim am asiz böyle şeyler yaşamadığınız için anlayamzsın demişsin yaa bunun için cevap veriyorum işte!! insanların ne kadar ağır şeyler yaşadığını bilemezsin senin bu yaşadığın neki?? ben çok ağırını yaşadım ama bunu burda bangır bangır duyuradım.. sana tavsiyeler verdi yardımcı olmayada çalıştım ama sen anlamadın, dinlemedin.. dahasını yapamam yada diyemem.. ya gideceksin yanına konuşacaksın yada askerden gelmesini bekleyeceksin dahası olmaz... yani burdaki her kızda aynısını diyecek sana.. askerlik zor ve hepsinin psikolojisi bozuk biz yaşamıyor muyuz sanıyorsun bazı şeyleri?? ama sabredip üstüne gitmiyoruz onlar hatalarını anlayıp düzeliyorlar.. askerlik bu sivil hayata benzemiyor işte..geronimo demişsinki ya askyakar dogru sölüyosa kızı tersledimmi ne demişşin hayret nasıl olduda kabul ettiniz terslediginizi?ben neden yalan söleyim size size sacma gelebilir ama bir gün önce msnde konustum safakla hala aynı seyi sölüyo bana gercek sebebini söle dedim hala sebebi seni aglamayacaksın diye iki kez uyardım diyo sen benim sözümü cignedin diyor sebebi buymus aglamamı kaldıramamıs cok sacma bi ayrılık sebebi bence belki sizede sacma geldi sanırım ama dogru onun için ayrılık sebebiymiş ve aglamamı kaldıramamıs diyorki ben sana güzel bi kızla cay içiyom diyerek senin tepkini sınadım diyor sende hemen basladın aglamaya demekki benim senle konusurken baska bi kıza bakacagıma inandın diyor işte sen burda kaybettin diyo güvensizlik olusturdun diyo valla karısık biraz ben hala anlamıs degilim ayrılmasının sebebini ben gercekten acı cekiyorum siz tabi beni,m yasadıklarımı yasamadıgınız için anlamıyosunuz yalancı oldum sayenizde
gero kız hemen kactın sende
gamıs desen ses yo oh anam benım patronda tama gelmıcek gunu buldu
ısım basımdan askınken hepınız burda oluyonuz
yok burdayım canım benim bilgisayar donuyor sürekli sayfayı tekrar açıyorum o yüzden:) gamişim hoşgeldinn buarada
yok burdayım canım benim bilgisayar donuyor sürekli sayfayı tekrar açıyorum o yüzden:) gamişim hoşgeldinn buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?