331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamıs kız actım ama sen kapalısın sımdıde

adama bak kim olsa bi an güvenmezd, ona yani kim olsa sunu der acaba baska kıza bakıyomu diye ben onun baskasına bakacagına inanmısım aglayarak güvensizlik olusturmusum ilişkimizde gercekten seven insan için ayrılık sebebi degil fakat diyor benim saana söledigim güzel sözlerin hepsi dogruydu diyo kameradada görmek istedi beni dengesizmidir nedir anlmamdım zaten diyor ben kişiligimi tanıyamıyorum burda diyor tekrar konuscam kim olsa o anda aynı seyi düşünürdü diyecem sen olsan sende öle düşünürdün diycem dedim sunu senin karakterinden şüphem yok öle sey yapmazsın dedim ama onu az cok tanıdım sabit fikirli hem benim dedigim bildigim dogru diyor malesef ama tekrar konuscam bütün kızlar duygusaldır herseye aglarlar diycem ya hicmi eski sevgililerinden bilmiyonmu feklan diycem tek bende yok hata onda daha cok hatasını anlaması için ugrasıcam pes etmeyecem

gero kız hemen kactın sende
gamıs desen ses yo oh anam benım patronda tama gelmıcek gunu buldu
ısım basımdan askınken hepınız burda oluyonuz

cevap vermeyecektim am asiz böyle şeyler yaşamadığınız için anlayamzsın demişsin yaa bunun için cevap veriyorum işte!! insanların ne kadar ağır şeyler yaşadığını bilemezsin senin bu yaşadığın neki?? ben çok ağırını yaşadım ama bunu burda bangır bangır duyuradım.. sana tavsiyeler verdi yardımcı olmayada çalıştım ama sen anlamadın, dinlemedin.. dahasını yapamam yada diyemem.. ya gideceksin yanına konuşacaksın yada askerden gelmesini bekleyeceksin dahası olmaz... yani burdaki her kızda aynısını diyecek sana.. askerlik zor ve hepsinin psikolojisi bozuk biz yaşamıyor muyuz sanıyorsun bazı şeyleri?? ama sabredip üstüne gitmiyoruz onlar hatalarını anlayıp düzeliyorlar.. askerlik bu sivil hayata benzemiyor işte..

gero kız hemen kactın sende
gamıs desen ses yo oh anam benım patronda tama gelmıcek gunu buldu
ısım basımdan askınken hepınız burda oluyonuz

yok burdayım canım benim bilgisayar donuyor sürekli sayfayı tekrar açıyorum o yüzden:) gamişim hoşgeldinn buarada

yok burdayım canım benim bilgisayar donuyor sürekli sayfayı tekrar açıyorum o yüzden:) gamişim hoşgeldinn buarada

tamam canım benım patron yok ya cenem dusuk bole yazıp duruyorum .

bu düşmüş çenemi ayy kızlar mıyır mıyırz bu aralar

millet burayamı gelmiş
kimsede sohbet etme havası yok beee

napalım sekerım bırden geldı aklımız akonua cıldı kaynattık
sen neler yapıyorsun

evet bugu hastaymıs bende ınternette fınk atıyorum

canımcım ben senın ıcın word kopyaladım anlattıklarımı csıkma canını meraklı senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…