331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaldık başbaşa yani:)))
merak etme bende bilmiyorum neler anlattığını bende kaçırdım yaniii:)
yarın sınavın mı var?
görüşebildin mi bugün?eğer görüşemediyseniz de kötü düşünme hemen tamam mı

gero naber kız bugun patronum yok cok rahatım

Canım iyidir nolsun geçmişi okuyodum crn gelmiş

selam kızlar bugün bu internet beni deli etti bi geliyo bi gidiyo güz cüm az evvel yazdı sana msn den yoktun herhalde

geronimo demişsinki ya askyakar dogru sölüyosa kızı tersledimmi ne demişşin hayret nasıl olduda kabul ettiniz terslediginizi?ben neden yalan söleyim size size sacma gelebilir ama bir gün önce msnde konustum safakla hala aynı seyi sölüyo bana gercek sebebini söle dedim hala sebebi seni aglamayacaksın diye iki kez uyardım diyo sen benim sözümü cignedin diyor sebebi buymus aglamamı kaldıramamıs cok sacma bi ayrılık sebebi bence belki sizede sacma geldi sanırım ama dogru onun için ayrılık sebebiymiş ve aglamamı kaldıramamıs diyorki ben sana güzel bi kızla cay içiyom diyerek senin tepkini sınadım diyor sende hemen basladın aglamaya demekki benim senle konusurken baska bi kıza bakacagıma inandın diyor işte sen burda kaybettin diyo güvensizlik olusturdun diyo valla karısık biraz ben hala anlamıs degilim ayrılmasının sebebini ben gercekten acı cekiyorum siz tabi beni,m yasadıklarımı yasamadıgınız için anlamıyosunuz yalancı oldum sayenizde

gece geldı evet ama o geldı bız cıktık

napı ole takılıyordum ınternette
can sıkıntısı aksamın yorgunluguda var tabı.

kapalıydı gamsıscım ya dur acayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…