331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nedıyım gamıs sımdı anlatsam yüreğimdekı parmaklarıma vurursa ağlatırım seni .ne sen sor ben anlatayım .

bi gün ikimizinde bol vakti oldugunda dertleşelim senle benimde anlatıp anlatıp ağlamaya çok ihtiyacım var[/QUOTE]

olur tatlım bı cumartesı aksımı bakalı sole karsılıklı rakıları alalım :) of dertlesırız

msn de paylaşım olucaksa topicin anlamı nerde kaldı. Neyse ben çıkıyorum herkesin askerini allah korusun ve allah kavuştursun diyerek topicinizden ayrılıyorum. Sizinle konuşmak güzeldi. ıyi akşamlar

msn de paylaşım olucaksa topicin anlamı nerde kaldı. Neyse ben çıkıyorum herkesin askerini allah korusun ve allah kavuştursun diyerek topicinizden ayrılıyorum. Sizinle konuşmak güzeldi. İyi akşamlar
msndeki paylaşımlarımız bu topicle alakalı olmadığı ve biraz özel olması.. bu topiği aksatmıyoruz hiç bir zaman tepkini anlayamadım..

evet ama gercekten nası yazalım burda bazı seylerı dusunsenbı. sonra kapnırsak napcaz msnden konuscak olsak hep ole yaparız kapatırız burayoı lutfen ama uzme bızı bak aglarım sonra

benım bugun sanslı gunum 1 msne 2 telefon

bende 1 kez konuştumm çok kısaydı ama olsun sesini duydum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…