- Konu Sahibi geronimo
-
- #12.521
benımkının nöbetı yok o bakıma rahat
arar arar .ben de öyle dıyordum ama arar.öyle demeyın kızlar ya olabılır yanı.Ama benım duymamam normal cunku bızım ıs yerınde cep tel yasak yanı ben gızlı kullanıyorum ve sesını acamıyorum o yuzden tıtresımı de hıssetmedıgım zaman oluyor .O da anladı zaten .Bu seferlık tabı .Çok şükür :)
arar arar .ben de öyle dıyordum ama arar.öyle demeyın kızlar ya olabılır yanı.Ama benım duymamam normal cunku bızım ıs yerınde cep tel yasak yanı ben gızlı kullanıyorum ve sesını acamıyorum o yuzden tıtresımı de hıssetmedıgım zaman oluyor .O da anladı zaten .Bu seferlık tabı .Çok şükür :)
seninki normal o zaman canım yaa hatta anlayışla karşılamak zorunda ayy çok kötü ama yasak olmasımafoldumben
evet bencede cok sacmaa tatlım .O da mecburen anlaıs gosterıyor.Bızde gızlı gızlı konusuyoruz ıste :))
kızlarr iyi gecelr öpüyorum hepinizi görüşürüz..
geldim geldim entrikalı yaprak dökümüne bakıyordum sonra eşimle görüştüm sonra efkar ve bi sigara veeee şimdi aranızdayım.bağımlılık yapıyorsunuz yaaa
banuuu sana ekonomiyle ilgili bişi sorucam faiz kur makası ne canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?