331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konusuk tatlım bugun dun de konustu ama cok az konusabılıyoruz 2 dk 5 dk falan .Ama yine çok şükür sesiini duyuyorum ya .Haftasonu da ızın yok sanırım msnde gorusemıcez .Sİz konustunuz mu

Son msjımdan sonra yazan arkadaşlar oldu cvp veremedim mümkün olduğunca son sayfalardaki yorumlarımı siliodum çünkü. Msn e giriosunuz die konuşuosunuz diye kimseye tepki vermedim tavır almadım buna hakkım da yok isteyen istediği yerde konuuşur. Benim tepkim sadece duruma. ıki msjdan biri msne bak. Artı tabi yazan arkadaşların msjlarına cvp veriosunuz buna da bişe demedim Ben sadece duruma alındım neyse önemli değil kimseyle tartışmıyorum kimseye TEPKı GÖSTERMıYORum ben çıkıyorum herkese bol sabırlar diliyorum. Hoşçakalın

:)Dicekkti ama ben hemen acıklamasını yaptım :)bugun de acmasaydın ozaman gorusurduk dedı

bizde hep gündüz hiç akşam aramıyor

akşama yorgunluktan vakit bulamaz canım yaa kesin.. bide çok sıra oluyomuş akşamları.. hele buaralar iyice zorlaştı aramaları eğitimler denetimler yüzünden ağırlaşmış iyice

kız nıye yanlıs anlıyon sen ben cok uzuldu bole olmasına

bıraz soguk konustu zaten canım ama acıkladım hemen o yuzden .Evetdenetlemeler falan varmıs yogunmuslar fırsat olmuyormus.b i de kontor bıtırmemeye calısıyoruz .bazen kantınde kalmıyor :

ben açmasam bi daha beni askerlik bitene kadar aramaz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…