- Konu Sahibi geronimo
-
- #12.681
yolu var ceren saçmalama ama sakın onra sorma eğer hatalıysa zaten direk korumaya geçip seni dahada üzer. bide dediğim gibi hayran sayfası bu önemli değilki... herkes hayranı olabilir.. niye şimdi oldu diyosun ya aradıysa diyosun ne diyecek kızı arayıp benim hayranım ol facebookta mıayy kuzum yapma böyle yaaa
ağlamaktan gözlerim çıktı yaa:S:S
ceren bu facebokktan çok iyi anlamam ama biri hayran olduysa o da nasıl oluyo anlamadım bu senin sevgilinin suçu değil o senin sevgilin o kız da kim oluyormuş
bana bak unuttun galiba anlattğım şeyleri??senin başına gelse görürdüm ben seniii
ağlayıp yıpratma kendini bak ben geçen yıl çok kötü olaylar yasadım hep bosuna diyorum şimdi kocaman bir hiçççççççççççççç
umarım o sadece benim sevgilimdr....umarım....
canım sende mi asker bekliyorsun ?
bana bak unuttun galiba anlattğım şeyleri??
umma öyleeeeeeeeeeee
numara yapmana gerek kalmayacak emin ol üzülürsün o halini görünce..turkbayragiyoo abim askere gidicekte. önceden prova yapıyım dedim. üzülüyo numarası yapmam gerekcek
unutmadım...ama sürekli bişi çıkmasndan sıkıldım :S
crn anlatmadım mı sana yaptığım kuruntuları, kıskançlık krizlerini vs. hepsi boşunaymış gurur duyman lazım ona her kız hayran ama o sadece benim
yoo abim askere gidicekte. önceden prova yapıyım dedim. üzülüyo numarası yapmam gerekcek
Ona herkes hayran o sadece bana hayran diyeceksin bu kadar:)
güçlü ol ona karşı bişey belli etme dedektif olcan kuzum ama hissetirmicen ve üzülmiceksinnnnnnnnnnn ya bak yine feminist yanım ortaya çıkcak
numara yapmana gerek kalmayacak emin ol üzülürsün o halini görünce..turkbayragi
bencede üzüleceksinnnn a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?