331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güz cüm kesinlikle sana katılıyorum arkadaş bize biraz tüyolar versin ki mantıklı olalım bizde böleee aplayıp durmayalım

ağlamak rahatlatır çoğu zaman. ama benden tüyo almayın bence :) çoğu zaman duygusuz olduğumu düşünüyorum bende. sevdiğim kişi hariç herkese gösterdiğim yüzüm çok farklı. çok sert. ama buda güzel... insanların yaklaşıp incitmelerine izin vermiyorum.. şuan sevdiğim kişide üzüceksede üzsün.. herşeyin en güzelini hakettiği için yanındayım. sevdiğim için.. gelecekse herşey ondan gelsin

ceren gel gel gel . ceren topu tut ceren kos gel ceren. ceren ıpı tut. ah ceren ah

innnşşş hayal kırıklığına uğramazsınn canımmm senin adına sevindimmm...
hayırlı olsunnnn...
sertlikkk herzaman iidirrr sen yolundan şşaşmaaa:sm_cool:

ayaz nerdesın bacım ya yoksun ortalıkta

ağlamak güzeldir...

ayazcım ya hadı gelde msnde konusalım bugun neler oldu bılsen hemen anlatmam lazım sana. burda paylasamam. bılıyorsun konu dısı yasak yazımı okuyunca hemen msn gel anlatmam lazım uff yaaaaaaa

ayazcım ya hadı gelde msnde konusalım bugun neler oldu bılsen hemen anlatmam lazım sana. burda paylasamam. bılıyorsun konu dısı yasak yazımı okuyunca hemen msn gel anlatmam lazım uff yaaaaaaa
aaa neler olduu canımm o günde yarım kaldı zatenn merak ediorumm hala bana özleden yazarmısınnn:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…