- Konu Sahibi geronimo
-
- #12.761
geldim kızlar
askım bıycım ne yardımı bız ondan yardım ıstıcez baksana bız bu aralar duygudan aklımızı kullanamaz olduk. hep ozle hep bılmem ne bırazda aklımı kullanalım bunların tıyolarını yenı arkadasımızdan ogrenıcez tabı
yeter gari bee dünyaları aldınayazla sen maşallahhh
canımmmmm benm kıyamam sannaa sen daha daha mutlu olll inşşşşşş burdakiii herkesssssssopuyorumnanaktan
hoş geldin çorba yapıom bende sen bugün ne yedn bakiimm???
güz cüm kesinlikle sana katılıyorum arkadaş bize biraz tüyolar versin ki mantıklı olalım bizde böleee ağlayıp durmayalım
tavuk yidim hala yiyom bi yandan yiyom biyan dan yazıyom hani şu minik minik dondurulmuş küçük çıtır şeler işte ıyhhh
abur cubur yemedn demi?pınar duysa çok kızar bze ahaahah:)
edğruyol hoş geldin aramıza fıstığım...taktik öğrenim bari senden ehehehhe
ağlamak rahatlatır çoğu zaman. ama benden tüyo almayın bence :) çoğu zaman duygusuz olduğumu düşünüyorum bende. sevdiğim kişi hariç herkese gösterdiğim yüzüm çok farklı. çok sert. ama buda güzel... insanların yaklaşıp incitmelerine izin vermiyorum.. şuan sevdiğim kişide üzüceksede üzsün.. herşeyin en güzelini hakettiği için yanındayım. sevdiğim için.. gelecekse herşey ondan gelsin
yok henz yemedim birazdan yicem :icecream:
ağlamak rahatlatır çoğu zaman. ama benden tüyo almayın bence :) çoğu zaman duygusuz olduğumu düşünüyorum bende. sevdiğim kişi hariç herkese gösterdiğim yüzüm çok farklı. çok sert. ama buda güzel... insanların yaklaşıp incitmelerine izin vermiyorum.. şuan sevdiğim kişide üzüceksede üzsün.. herşeyin en güzelini hakettiği için yanındayım. sevdiğim için.. gelecekse herşey ondan gelsin
aaa neler olduu canımm o günde yarım kaldı zatenn merak ediorumm hala bana özleden yazarmısınnn:roflol:ayazcım ya hadı gelde msnde konusalım bugun neler oldu bılsen hemen anlatmam lazım sana. burda paylasamam. bılıyorsun konu dısı yasak yazımı okuyunca hemen msn gel anlatmam lazım uff yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?