331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok özlediklerim oldu. yolunu gözlediklerim. senelerce beklediklerim oldu. ama gelmediler.. gelceklerine inandıklarım oldu ama gelmediler.. insanlara güven olmaz..
en yakınlarına bile..
doğru anlamışsın. sütten ağzım yandı aynı hataları tekrarlamak büyük hata olmaz mı

evet seker sıcagızdır bız hemde cok sıcak kanlı ınsanlarızdır. merak benımkı sadece .
canımcım bısey daha dıcem topiklerde konu dısına cıkılınca banlıyorlar sayfayı kapatıyorlar. bozde bunu hıc ıstemeyız. senın konun 331 donem askerlerıyle ılgılı olmadıgı ıcın cok faz la yazamayabılır ben ve arkadaslrım sakın alınmayasın sahsına yapılmıs bısey degıldır. ama eger ıstersen. baska bı topık acarsan ordan bole acı cekmekten katılasan yureklerı konusuruz sahsen bende bıraz ole sayılırım daha rahat yazasabılırız en azından burası kapanırsa bız cok uzuluruz çünki bız bırbırımızı cok sevıyoruz demı kızlar

evetlerı duymassam varya bır damla yazmam heeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

tahmin etmiştimm ama bide şölee düşünnn bi günn gerçekten özlemene değer birini bulduğunda belki bulmussundur bilmiorumm:) ona haksızlık olmucak mı bu güvensizlikk
aslındaaaaa hem sonsuz güvenceksinn güvensiz yaşanmaz hemdeee hepp aklının bi kösesinde yaşadıkların olucakkkkkiii canın yanmasınnn...

yorum yok

oyy bitanem benim gelcem gelcem merak etme ama bu geceler son gecelerimz cmt annemler gelio ondan snra yokum ben:d bni özleyin

aaaaaaaaaa(((
tamam tatlımm ozaman bugecelerde kesinnn gireyimm muhh i iyiceeeeeee abartalaımmmm:roflol:
özlemezmymmm canımm benmmmm :):))ama bencillik olmazzzz ailenlee hasrett gider biz heppp burdayzz::):):))99

eveeettt çok sevioz
ya nazar değcek vallaaa

aaaaaaaaaa(((
tamam tatlımm ozaman bugecelerde kesinnn gireyimm muhh i iyiceeeeeee abartalaımmmm:roflol:
özlemezmymmm canımm benmmmm :):))ama bencillik olmazzzz ailenlee hasrett gider biz heppp burdayzz::):):))99

sen ztn kaç gündr yoksun yorgun firarim benm ahahahah

şuan çok sevdiğim birisi var. 12 şubatta görebilicem ama.. oda 3-4 gün falan.. hakettiği için özlüyorum. hakettiği için üzülüyorum belki. sizin üzülmenizide anlıyorum. ama okuduklarıma göre bazılarınızın sevgilileri onları haketmiyo gibi. yada arkadaşlarımdan da var böyle örnekler. hakediyosa ağlayın isterseniz. bununlada gurur duyun... ama haketmiyosa yalnız kendinize edersiniz..

aynennnnn canımmmmmmmalkisalkisalkis
canımmm sayfa aç aynı kadroo yardımcıı oluruzz:))))))))

canımmm sen bakmaaa o okuduklarınaa nasıll biliomusunn ben sana söelyimm burdaa bi gece aşırı mutlu gelirsinnnnn sonraki gece üzgün gelirsinnn eee asker yakınları psikolojisiii:)):))
sonraki gece bakmışsın üzüntülü arkadaşşş herşeyi yanlışş anlamışşşş tam tersii çokkk sevinirzzzzz:))))))) kii hamd olsunn ben hep mutlu sayılırımm
aama bunu sölemek istedimm:):)

elimde olmadan ağlıyom belki....

aynennnnn canımmmmmmmalkisalkisalkis
canımmm sayfa aç aynı kadroo yardımcıı oluruzz:))))))))

askım bıycım ne yardımı bız ondan yardım ıstıcez baksana bız bu aralar duygudan aklımızı kullanamaz olduk. hep ozle hep bılmem ne bırazda aklımı kullanalım bunların tıyolarını yenı arkadasımızdan ogrenıcez tabı

sen hep mutlu ztn

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…