çok acı çekmiş gibisinn aslında sözlerinnn yada ben öle anladımm???edoğruyol
sanki hepp üzülmüşsün darbe almışsında sonradan artıkk böle olmucam demiş gibisinn ama dediğim gibi bende öle anlamışş olabilirimmm..
yemedin mi kız halaaaa:))))))hadii gel:((((
çok özlediklerim oldu. yolunu gözlediklerim. senelerce beklediklerim oldu. ama gelmediler.. gelceklerine inandıklarım oldu ama gelmediler.. insanlara güven olmaz..
en yakınlarına bile..
doğru anlamışsın. sütten ağzım yandıaynı hataları tekrarlamak büyük hata olmaz mı
çok özlediklerim oldu. yolunu gözlediklerim. senelerce beklediklerim oldu. ama gelmediler.. gelceklerine inandıklarım oldu ama gelmediler.. insanlara güven olmaz..
en yakınlarına bile..
doğru anlamışsın. sütten ağzım yandıaynı hataları tekrarlamak büyük hata olmaz mı
oyy bitanem benim gelcem gelcem merak etmeama bu geceler son gecelerimz cmt annemler gelio ondan snra yokum ben:d bni özleyin
evet seker sıcagızdır bız hemde cok sıcak kanlı ınsanlarızdır. merak benımkı sadece .
canımcım bısey daha dıcem topiklerde konu dısına cıkılınca banlıyorlar sayfayı kapatıyorlar. bozde bunu hıc ıstemeyız. senın konun 331 donem askerlerıyle ılgılı olmadıgı ıcın cok faz la yazamayabılır ben ve arkadaslrım sakın alınmayasın sahsına yapılmıs bısey degıldır. ama eger ıstersen. baska bı topık acarsan ordan bole acı cekmekten katılasan yureklerı konusuruz sahsen bende bıraz ole sayılırım daha rahat yazasabılırız en azından burası kapanırsa bız cok uzuluruz çünki bız bırbırımızı cok sevıyorum demı kızlar
evetlerı duymassam varya bır damla yazmam heeeeeeeeeeeee
aaaaaaaaaa(((
tamam tatlımm ozaman bugecelerde kesinnn gireyimm muhh i iyiceeeeeee abartalaımmmm:roflol:
özlemezmymmm canımm benmmmm :):))ama bencillik olmazzzz ailenlee hasrett gider biz heppp burdayzz::):):))99
tahmin etmiştimm ama bide şölee düşünnn bi günn gerçekten özlemene değer birini bulduğunda belki bulmussundur bilmiorumm:) ona haksızlık olmucak mı bu güvensizlikk
aslındaaaaa hem sonsuz güvenceksinn güvensiz yaşanmaz hemdeee hepp aklının bi kösesinde yaşadıkların olucakkkkkiii canın yanmasınnn...
evet seker sıcagızdır bız hemde cok sıcak kanlı ınsanlarızdır. merak benımkı sadece .
canımcım bısey daha dıcem topiklerde konu dısına cıkılınca banlıyorlar sayfayı kapatıyorlar. bozde bunu hıc ıstemeyız. senın konun 331 donem askerlerıyle ılgılı olmadıgı ıcın cok faz la yazamayabılır ben ve arkadaslrım sakın alınmayasın sahsına yapılmıs bısey degıldır. ama eger ıstersen. baska bı topık acarsan ordan bole acı cekmekten katılasan yureklerı konusuruz sahsen bende bıraz ole sayılırım daha rahat yazasabılırız en azından burası kapanırsa bız cok uzuluruz çünki bız bırbırımızı cok sevıyorum demı kızlar
evetlerı duymassam varya bır damla yazmam heeeeeeeeeeeee
şuan çok sevdiğim birisi var. 12 şubatta görebilicem ama.. oda 3-4 gün falan.. hakettiği için özlüyorum. hakettiği için üzülüyorum belki. sizin üzülmenizide anlıyorum. ama okuduklarıma göre bazılarınızın sevgilileri onları haketmiyo gibi. yada arkadaşlarımdan da var böyle örnekler. hakediyosa ağlayın isterseniz. bununlada gurur duyun... ama haketmiyosa yalnız kendinize edersiniz..
şuan çok sevdiğim birisi var. 12 şubatta görebilicem ama.. oda 3-4 gün falan.. hakettiği için özlüyorum. hakettiği için üzülüyorum belki. sizin üzülmenizide anlıyorum. ama okuduklarıma göre bazılarınızın sevgilileri onları haketmiyo gibi. yada arkadaşlarımdan da var böyle örnekler. hakediyosa ağlayın isterseniz. bununlada gurur duyun... ama haketmiyosa yalnız kendinize edersiniz..
aynennnnn canımmmmmmmalkisalkisalkis
canımmm sayfa aç aynı kadroo yardımcıı oluruzz:))))))))
canımmm sen bakmaaa o okuduklarınaa nasıll biliomusunn ben sana söelyimm burdaa bi gece aşırı mutlu gelirsinnnnn sonraki gece üzgün gelirsinnn eee asker yakınları psikolojisiii:)):))
sonraki gece bakmışsın üzüntülü arkadaşşş herşeyi yanlışş anlamışşşş tam tersii çokkk sevinirzzzzz:))))))) kii hamd olsunn ben hep mutlu sayılırımm
aama bunu sölemek istedimm:):)
sen ztn kaç gündr yoksun yorgun firarim benm ahahahah
askım bıycım ne yardımı bız ondan yardım ıstıcez baksana bız bu aralar duygudan aklımızı kullanamaz olduk. hep ozle hep bılmem ne bırazda aklımı kullanalım bunların tıyolarını yenı arkadasımızdan ogrenıcez tabı
sen hep mutlu ztn
vallaaa aynen ölee kızzzz artıkkk öölcemm kalcamm:))))))ne yorucu çıktı bu çeyizzz:))))))
askım bıycım ne yardımı bız ondan yardım ıstıcez baksana bız bu aralar duygudan aklımızı kullanamaz olduk. hep ozle hep bılmem ne bırazda aklımı kullanalım bunların tıyolarını yenı arkadasımızdan ogrenıcez tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?