ben o kadar güçlü değilim.
Ben duygularımla hareket ederim hep.. Herşeyi yoğun yaşadım hep.. sevgimi, aşkımı, kızgınlığımı, özlememi... ve bundna hiç pişmanlık duymadım ve hep iyiki dedim geçmişe dönüp baktığımda.. Tabiki yaralandım acı çektim ama keşkem olmadı en azından
bn yemek yicm çok kaynatıp bana büssürü sayfa okutmayın hade bakem yavrukuşlarım öpüyom hepinizi kocamannn
kesinlikle ayn ı düüşnüyoruz canımmm benimde hiç keşkem olmadııı
çabuk gel sendebn yemek yicm çok kaynatıp bana büssürü sayfa okutmayın hade bakem yavrukuşlarım öpüyom hepinizi kocamannn
sağol. eski erkek arkadaşımda gitti yada arkadaşlarım.. yada askere değilde benden gidenler oldu. ama üzülsemde bi süre sonra alıştı insan. herşeye alıştığı gibi. kendimi yıpratmadım...
pekı canım sen madem uzulmuyorsun bu topıkte ne ısın varkı . sakın yanlıs anlama hesap sormuyorum meraktan. cunku burda askerdekı yakınları ıcın uzulen dertlerını paysan ınsanlar var. nerden buldun bı topıkı . kk da bı dunya topık var nıye 331 donem mesela 329 degılda yada kısa dönem topiki degılde. burası yada ne bılım bır dunya kou var
kaydirigubbakcemile3 mecazi mi gerçek mi
Ben duygularımla hareket ederim hep.. Herşeyi yoğun yaşadım hep.. sevgimi, aşkımı, kızgınlığımı, özlememi... ve bundna hiç pişmanlık duymadım ve hep iyiki dedim geçmişe dönüp baktığımda.. Tabiki yaralandım acı çektim ama keşkem olmadı en azından
bide pat die lafı söylerler
sağol. eski erkek arkadaşımda gitti yada arkadaşlarım.. yada askere değilde benden gidenler oldu. ama üzülsemde bi süre sonra alıştı insan. herşeye alıştığı gibi. kendimi yıpratmadım...
pekı canım sen madem uzulmuyorsun bu topıkte ne ısın varkı . sakın yanlıs anlama hesap sormuyorum meraktan. cunku burda askerdekı yakınları ıcın uzulen dertlerını paysan ınsanlar var. nerden buldun bı topıkı . kk da bı dunya topık var nıye 331 donem mesela 329 degılda yada kısa dönem topiki degılde. burası yada ne bılım bır dunya kou var
329 a girseydim onlarda demicekmiydi senin dediklerini. niye 331 değil...
ayrıca önceleri misafir olarak giriyodum siteye.. en sıcak burası geldi..
yee kuzum çabuk gelll fazla bekletme bizi Şeniz
eeeeeeeeee nolmus buu laf kıme anacımm naniknaniknaniknanik
329 a girseydim onlarda demicekmiydi senin dediklerini. niye 331 değil...
ayrıca önceleri misafir olarak giriyodum siteye.. en sıcak burası geldi..
hhehhehe sen o biizm eksik olmayan misafirlerden birimisinnnn:roflol:
gelcm gelcemm özleyn azcık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?