331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevap vermeme nedenim düşman olmamız falan değil.. sadece anlaşamama sorunu ben sana düşüncelerimi empoze ettirmek gibi bir amacım yok.. sevme de demiyorum tek dediğim sabırlı ol tamam

tamam:)he bu arada bana dönecek az kaldı nedenmi diyeceksin cünkü ben duramadım seni özlüyorum dedim ona o da dogaldır dedi gelince telafi ederiz dedi nasıl yani dedim mesela sarılmak istiyom ben sana olurmu dedim neden olmasın olur sarılırız dedi ya cok sasırdım biraz dengesizce ama umut var dalgamı geciyon ya dedim hayır dedi ciddiyim dedi birde birbirimizi tanımıyoz kardeşim insanların bazı fikirleri yanlıs gelebilir birbirine ama insanın içine girceksin tanımak için

hani keşke bu kadar duygusal olmasaydım demedim ama eğerki sevgimi göstermeseydim ve o benden o şekilde gitseydi o zaman bi keşkem olurdu işte... ama içim rahat ben verebileceğimi verdim ama olmadı...

bana kzııyodunuz sizde duygularınızla hareket ediyomussunuz valla aradım onu söledm içimde bikacseyi duygularımı yani tuttamam ben kendimi ümit var:)

off canım çok sıkılıyo benim...hiç birinizde yoksunuz.12de sınav var ödev teslim etcez..meşhuuurrrr taksim fotoları :)
snrada annemleri alıcam havaalanından...hiç yüzümü asmamam lazımki üzülmesinler.

büyük ihtimalle 1 hafta falan giremem ben...hepinizi çok özlücem canlarım.hepinizin söyledikleri aklımın bi köşesinde duruyo bensiz kaynatmayın çok okumak zor olmasın beni özleyin anacım

sana özelden meaj atmak için girdim ve seni buldum topiği -okuyosun herhalde...

Hehheee

gunaydın bende sımdı girdım

nere kayboldun kıs hemen bana kusum dıyon ama asıl kus sensın he

kuşum datlum burdayım sana özelden mesaj attım

bu arada o kadar yorgunum ki.bir haftadır nişan telaşı..bu akşam kuzen nişanlanıyo..ama pilim bitti resmen...sac baş yapçak hal kalmadı..kendimi çok güçsüz hissediyorum..bi haftadır saat 2 de yat sabah 7 de kalk hep koştur..anam kendi nişanımda böyle yorulmamıştım..ama çok keyifli en azından tatlı yorgunluk...

kendini insan sanan insan insan olsaydın bana durduk yerde hakaret etmezdin sen

yaa nerdesın ben burda çalışayım siz sıcak yataklarda oh ne ala valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…