331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sız hafta ıcımı bısı ooluyo hafta sonu hasretınızdemı tatıle cıkıyo
kımse yok
hee kızıyom ama

merhaba arkadaşlar.bakıyorumda kimseler girmiyor artıık ,şafak 106 belki ama bugün bitince 105 moral bozmak yok arkadaşlar lütfen.sizleri bilmiyorum ama ben zaman geçtikçe daha bi kötü oluyorum.güçlü durmaya çalıştıkça son günlerde sebepsiz yere ağlıyorum şimdi.paylaşmaya,konuşmaya,destek olmaya ihtiyacımız var arkadaşlar...
son bir özlü söz size : beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır....

bende daha kotu oluyorum gun be gun , alışamıyorum,, sanırım depresyondayım, siteye de giresim gelmiyor, hayat onsuz cok zor,

lütfen ama yaaa.yok öle depresyon sözleri falan.ara ara duygusal krizler geliyo tabi hepimize ama böle böle geçecek zaman.2 rakamlı günlere gelmemize çok az kaldı.biraz daha sabır...
bu arada haklısın geronimo kimsecikler gelmiyo yaaaa.

kmse yok yaa....annemler burda çok mutluyum.nasılda özlemiş kardeşim bi an olsun ayrılmıo yanımdan..onur aradı bugün.iyiymiş...öyle işte.hepinizi çok özledim!

biraz önce kardeşim yatmıştı snra ablaa dedi ama ağlıo:s dedm nolduuu ya onur askerde vurulursa diyo....dedm korkma bişey olmaz askeriyede duruyolar...nası ağladı yaaa canım benm...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

şafak 303 kızlarr gelin artık topik bomboş kaldı

günaydın gamişim.
sormaya kımsecıkler yok

kmse yok yaa....annemler burda çok mutluyum.nasılda özlemiş kardeşim bi an olsun ayrılmıo yanımdan..onur aradı bugün.iyiymiş...öyle işte.hepinizi çok özledim!

gözünaydın canım hem onur hem ailen için bende özledim şekerŞeniz

ii nolsun iş başı işte

ay gamısım ya cok mutlu oldum . su sıgarayı bırakınca aldıgım kıloların hepsını verdım sanırım. pantolonlarım eskısı gıbı rahat oluyo cokmutlu oldum. sanırım sımdı eksıye dusmeye geldı. eve t5 haftamız var ve en azından 3 kılo soyle saglıklısından versem varya super olcak. bol bol spor yapmam lazım sen nasısın

iyi canım nolsuın iştee bende inşallah eksiye düşcemmmm çok sevindim balım kilo vermene devam zafer bizimolumunekankayizsmile

evet ama ıste daha sıgara ıcerkenkı halıme gerı dondum yanı bu hal askımı pek sasırtmaz
bole baya ınmez lazım sok tabı.

artık safagı daha zor tar demı bıde ole gorurse benı :) yasasın kotuluk cok ozlesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…