evet ama ıste daha sıgara ıcerkenkı halıme gerı dondum yanı bu hal askımı pek sasırtmaz
bole baya ınmez lazım sok tabı.
artık safagı daha zor tar demı bıde ole gorurse benı :) yasasın kotuluk cok ozlesın
asıl bombayı gelcegı zaman saklıyorum gamıssım sımdı 1 ay var gorusmemıze cok sasırtamam ama martta sonra havalarda ısınıyo kılo vermek daha kolay. asıl bomba mayısta olcak o yuzden martta cok ıddalı olmucam. mayısta yepyenı bır ben gorcek. onlar nası erkeklıgın getırdıgıı sanslarını kullanıyorlar yerı gelınce bzde kadınlıgın verdıgı nımetlerı kullanalım artık. salaklıgı bırakıp sılkelenelım gucumuzun farkına varalım. cok kararlıyım
kızlarrrrr çokk mutluyummm yaa bugün hediyelerimi aldımmm....çok duygulandımmm
crnimm çok sevndimmm hem annenlere hem aradığınaaa süper olmuşş çift mutlulukkkkk:)))))
ama gir ara araaaa özledimm bakkkkkkkkk :a015:
canım bnde çok özledim seni...ztn benide bi sen özlemişsin sanırm:)
aşkolsun ceren beni adamdan saymıyomusun
(gözünaydın canım hem onur hem ailen için bende özledim şeker )yazmışım yaa :çok üzgünüm:
Yazmadk diye özlememiş mi oluyoruz yani:1no2:alsanaalsanasmilecanım bnde çok özledim seni...ztn benide bi sen özlemişsin sanırm:)
hadi ya bu çok iyi bir haber amakızlar ya çok heyecanlıyım tubitaktan aradılar beni mülakata çağırdılar..ya inanamıyorum ama askerim izin vermicek biliyorum((( ya napçam şimdi ben....
Yazmadk diye özlememiş mi oluyoruz yani:1no2:alsanaalsanasmile
kızlar ya çok heyecanlıyım tubitaktan aradılar beni mülakata çağırdılar..ya inanamıyorum ama askerim izin vermicek biliyorum((( ya napçam şimdi ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?