331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ferkedene kadarrr dvam durmak yok

kahvaltıda ne yidin bakimm:1closedeyes:

evde yaptım 1 dılım kepeklı ekmek, lor, yağsız 1 kucuk domates
aslında ekmegı 2 dılım yımem lazımdı ıcım almadı

asıl bombayı gelcegı zaman saklıyorum gamıssım sımdı 1 ay var gorusmemıze cok sasırtamam ama martta sonra havalarda ısınıyo kılo vermek daha kolay. asıl bomba mayısta olcak o yuzden martta cok ıddalı olmucam. mayısta yepyenı bır ben gorcek. onlar nası erkeklıgın getırdıgıı sanslarını kullanıyorlar yerı gelınce bzde kadınlıgın verdıgı nımetlerı kullanalım artık. salaklıgı bırakıp sılkelenelım gucumuzun farkına varalım. cok kararlıyım

diğer bomba ne kızaklinialirimsmile bana da sülede bende fikir edineyim:hulya:

cok kız ne bombası . yanı asıl degısıklıgı dıyorum. komple bastan degısım dıyorum. hayata yenı bakıs dıyorum. sılkelenmek dıyorum. bu esseklere dunyanın kac bucak oldugunu gostermek, bızım bırer kadın oldugumuz ıstersek nası onları pesımızden kosturcamızı gostermek yanı. anldınmı. şimdı elde ettık dıye ole yan gelıp yatmammaları gerektıgını hatırlatıcaz sozmu

kızlarrrrr çokk mutluyummm yaa bugün hediyelerimi aldımmm....çok duygulandımmm
crnimm çok sevndimmm hem annenlere hem aradığınaaa süper olmuşş çift mutlulukkkkk:)))))
ama gir ara araaaa özledimm bakkkkkkkkk :a015:

amanıınn kimsecikleri yok kzlar yaa nerdesiniz

canım bnde çok özledim seni...ztn benide bi sen özlemişsin sanırm:)

iyi geceler arkadaşlar cidden ya kimseler yok.ceren bak sen 1 hafta izne çıktın kimse kalmadı:)))) ne güzel sevindim senin adına hem ailen yanında hem arkadaşın aramış.inşallah yolundadır herşey.şafağımız 104 başka yok:)))

kızlar ya çok heyecanlıyım tubitaktan aradılar beni mülakata çağırdılar..ya inanamıyorum ama askerim izin vermicek biliyorum ((( ya napçam şimdi ben....

kızlar ya çok heyecanlıyım tubitaktan aradılar beni mülakata çağırdılar..ya inanamıyorum ama askerim izin vermicek biliyorum ((( ya napçam şimdi ben....
hadi ya bu çok iyi bir haber ama işte izin vermezsede çok kötüüümafoldumben sormayı dene bence canm ama bi... gerçi böyle bişeyde telefonda sorulmazkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…