331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy canım yaa allah sabır wersinn konuşabiliyomusun barii

canımm konuşmak .çok rahat günde 2 kere konuşuoruz kesin
ama şimdii telde başladı sürekli msj süper olduuuuu...
aminnnn canımm yaaaaaaa hepimizeee..

ben bütün kızlara beyaz duvak ayarlıcam dikcez yani,sonra kına yakanların eline aksesur yapıcam bileklik gibi kınanın üzerinde durcak,küçük kırmızı mumları sıralatcam kızlara onların ortasına oturcam kızlarda yerde oturcak,falan felan işte çıkış şarkıları falan ayarladın mı..yardım et banada düğün için varmı değişik plan

oh mesaj gülü :))) süper olmuş ya ne güzel demek mesajlasıyosunuz harika ya...

cep teli kesinlikle yasakmış (( en çok ona üzülmüştüm kimsede yok diyo telefon..çok şanslısın zeyoz sizde var mı cep olayı

ewet ya msj olayı güzel olmuştur ben sadece akşamları konuşabiliyorum anköserden arıyoo:)

yokkk canımm benm düğün şansım açık hava ondan lazer muh.leri süperrrr düğünde çok atraksiyon yokkk:)))
kına canım bende diorumm benm tahtın yanınaa kızlara yere minder yaptıraymm benmde kaftan kırmızı olcakk arkadaşlarımın hepsine krem giydircem canım 10 kız falannn:)))
onlar yakarkende şal takılcak canımm..
hımmm vallaa düşüneymm başkaa neler vardıı
hint kınası gelicek kınayaaa
hımm sanırımm şuan bukdar canımmm:)))
çıkışş müzikkk can atillaa olcak sanırım yinee yaaa:))
dans hoşgeldin falann canım sen düşündünn:)

ohh ohh çok güzell

oh mesaj gülü :))) süper olmuş ya ne güzel demek mesajlasıyosunuz harika ya...

süperrr olduu gerçektennnn:)))
zaten alışkanlıktan kestirme yazıodumm tam düzeltmeye başlamıştmm yineee dönddüü:))))))

hint kınası derken nasıl yani??? can atilla benimde büyük ihtimal...dans içinde bizim şarkımız

ya sürekli değişiklik arıyorum...zeyozcum fikir versene bize kız...

hint kınası derken nasıl yani??? can atilla benimde büyük ihtimal...dans içinde bizim şarkımız

canımmm biri olucakkk işi bilenn..hint kınası bölümü gibi bişey olucak kesin anlaşmadım bunu ama büyük ihtimalll orda kızlara dinlenenleree yakıcakk...

bizim daha erken gelinlik için gelsin bi askerdende ayarlanır artık....

canımmm biri olucakkk işi bilenn..hint kınası bölümü gibi bişey olucak kesin anlaşmadım bunu ama büyük ihtimalll orda kızlara dinlenenleree yakıcakk...

süper ya..acaba fiyatı nasıl olur..öğrenirsen söyle olur mu....güzelmiş bu fikir ya

kbenim kına kız kınası olcak senin ki nasıl erkekli mi..ben hala mekan bulamadım ya

ohh ohh çok güzell

çok saol canımm sende bize fikirr verrr:)))
canımm benmde anksörlüden arıoduu ama kalabalık olucağı için bazen yemeğe geçç gidiodu konuşmak içinn öle öle en sonunda şükürrrrr...

kbenim kına kız kınası olcak senin ki nasıl erkekli mi..ben hala mekan bulamadım ya

canımmm benmde kameraman garson hepsii kadınnn
düğün olan yerin kapalı salonunda olucakk inşşş
canımm ssende onu ayarla bi an önce Allah korusunnn..

ya sürekli değişiklik arıyorum...zeyozcum fikir versene bize kız...

canımcımm ne diyim okadar çok seçenek warki adam şaşırıyo walla ben çok düşündüm ama gidip hoş gördüğümü biyerden beyendim we oldu:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…