331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu organizasyon baktımm fikir var mı diee:)):gitmeee:):)ağlıcak ama çok güzel değil miii??

harika ya annen için...bende formları okuyodum...sarkı isimlerine bakınca gözlerim doldu of ya...

canımm sana özelden yazmıştımm:):)
netten baktm bu araada izmit otelelr die ama ben burdan anlayamam tabiii:))))

kına yakılırken arkadasa söyletcem bi şarkı hangisi olmalı sence

harika ya annen için...bende formları okuyodum...sarkı isimlerine bakınca gözlerim doldu of ya...

ayyy vallaa yaaa ama eminm hiçç unutulmazz çünkü cd olmucakk kesinliklee benmle birlkte hepimiz geçicez karşısınaa:))

canımm sana özelden yazmıştımm:):)
netten baktm bu araada izmit otelelr die ama ben burdan anlayamam tabiii:))))

otel işini babam ayarlar tanıdık çok...fiyatta önemli tabi.mekan belli olsa daha rahat yapardık org.nu çok sağol arkadasım ya..keşke çok yakın olsak heep yardım ederdik birbiirimize

evet o olsun yüksek tepelerden daha acıklı bide eledim eledim varya oda olabilir mi

otel işini babam ayarlar tanıdık çok...fiyatta önemli tabi.mekan belli olsa daha rahat yapardık org.nu çok sağol arkadasım ya..keşke çok yakın olsak heep yardım ederdik birbiirimize

valaaa canımmm ne güzel olurduuuu:)9
canımmm bakk eğer şimdiden anlaşırsan mesela otelle o güne kadar her aya bölsen biter zatenn hele tanıdık çoksaa inşşşşş gönlüne göree olurr canımmmm benmmm..

eledmm ben genelde sevmiorum canımm ama diğerini çok seviorum canım yüksek tepelr çok üzülürüm canım o olmasınn :)):

evet ya..bi şekilde önce bunu ayarlamalıyım haber veririm sana birlikte devam ederiz o zaman

burdan site yöneticeleri duysunn titreşim istiyoruz:))))

evet ya..bi şekilde önce bunu ayarlamalıyım haber veririm sana birlikte devam ederiz o zaman

canımmm bakk sen otel güzell olurr olursaa 5 olmaz 4 olur o olmaz 3 olurr tanıdıkta oluncaa bide mesela onun servislerinden yararlanmazsın sadece salonunu tutarsınn buda olabilio bildiğim kadarıylaa..

canımmm bakk sen otel güzell olurr olursaa 5 olmaz 4 olur o olmaz 3 olurr tanıdıkta oluncaa bide mesela onun servislerinden yararlanmazsın sadece salonunu tutarsınn buda olabilio bildiğim kadarıylaa..

mekanı iyi olduktan sonra yıldızı çok önemli değil zaten inşallah bulurum kafama göre

hehehe inşşşş canımm aradıktan sonraaaa bulursunn kesinnnn başka başkaa hep düşün neresi olur diee....salon olursada mesela yüksek katta olanlar var mı onlar güzel oluo meselaa asansör oluo erkekleer asla çıkmazz..

canım ya benmde en kötüsü balayı ramazan a denk gelio ya ona üzülüorumm(

yuh ya misafirlere bak işleri güçleri kalmamış :)))

hehehe vallaa aynenn barii üyee olunda fikirr verinnn :)))

ya canım yaa gidicez ama 3 günlük dönücez yada bayramdan sonra gidicezz ne yapsak yaa(8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…