331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm otel olursa bu saydıklarımz garson falan onlar mutlaka ayarlıolarr..müziğide canımm..
tamam canımm şarkı listesi yapalımm cd olsun canım ama unutma bazen cd uyumlu olmuoo bi arkadaşımın öle kötü olmuştuu 1 gün önceden deneyn onu canımm.

inşallah üstesinden gelirim kına org.nun...herseyi kendim yapıcam diye kimse beğenmez diye korkuyorum

mekan belli olunca denerim zaten cdyi..oteli bi arastırayım ben...

canımm hayırlısıylaa evet canımm bu saydıklarımm hep içindeee ondan ben rahatımm müzikde piyanist olcak ve cd olcakk inşşş hatta bide roman bi grup bakıorum inşş bulurum oda çok eğlenceli oluoo

canımmm hiçççbişey kötü olmaz merak etmee senn daha zevkli ne güzell emeğin olcakkkk..

canımm hayırlısıylaa evet canımm bu saydıklarımm hep içindeee ondan ben rahatımm müzikde piyanist olcak ve cd olcakk inşşş hatta bide roman bi grup bakıorum inşş bulurum oda çok eğlenceli oluoo

sen çok şanslısın ya imkanında var anladığım kadarıyla süper canım ya..allah gönlümüze göre versin...

kaftan dısında elbise olarak ne giyceksin pekii

çok saoll canımm benmmm Allah hepimizin gönlüne göre versinn inşşş
ona bi kıyafet bulamadım ama oda kırmızı olucak canımmm...
sen ne düşündün canım??

evet bende liste yapıp duruyorum zaten ordanda yarım alırım sağol canım benim

bende kırmızı bi elbise diktircem sırtı açık model kafamda var..

varmı olmazsa olmaz dediğin şarkılar not alayım deftere

iboları es geçmem:)) karaüzüm habbesi falan:)
sonra bide anneme özel arkadaşlarıma söyleticem candan erçetin annem ama bu anneme sürpriz olucakk o ana kadar sölemicemm:):) kınam için hediye anneme...aklında bulunsun canımm
sallaa istersen dönsün dünya gülşen şak şak:)))

ne güzel ağlatcan ama kadını ....hadi hadi....salla salla serdar ortac sarkıları falan

canım çıktın galiba sen bende çıkayım o zman ..sağol hersey içinn...kızların tam olduğu bi akşam onlarla yaparız bide plnaları

şu organizasyon baktımm fikir var mı diee:)):gitmeee:):)ağlıcak ama çok güzel değil miii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…