331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sağol canım inşallah çünkü arastırdım kadın çalgıcılar yok burda ..illaki ben cd yapıcam...birlikte bakalım cd sarkılarına..diyorum eğlendiren sarkılar peşpeşe akar hiç ellemeyiz..bi kaç tane cd olur...yer içinde bulcam bi yer..kapıyada erkek kardeşimi dikicem zaten bilen gelmez...artık kendi imkanlarımla olcak hersey

canımm sen merak etme bakk şimdii sana süper bi organizasyon yapaılım birliktee merak etmee..canımm kapıyada saten falann iiçerden bi kumaş taktırırsınn zaten kimse girmez ee nişanlın falan zaten kapıda olurr..

Dee ben kaçıyorum sohbet güzeldi emmee gözlerim şaşılanmaya başladı wallaa:bbo: bayadır netteyim :)))) öptüm sizi ii gecelerrrrrrrrrrrr inşallah görürüz yarında byy

bende çok memnun oldum canım..iyi geceler tatlı rüyalar...

çok sağol canım ya evet kapıyı öyle ayarlarız doğru diyosun....org yapalım ya..çok sağol canım

evet çok kalabalık arkadas grubum

canımm onların hepsine bi iş ver meselaa masalara ikram koyucaksan onları kınadan önce koysunlarr dağıtılcakalrı onlar dağıtırr aslında garson bile gerekmez çok planlı olursann canımm..bi kameraaaaa onuda illaaa fotoğrafçı olmucaksa o gece asla oynamaz dediğin yada sırf onun çağıra biliceğin biri varsa ona yaptır yorulmasın 2 kişi olsunnlarr hattaa tutucağın yerin ışık kapaması falan bi arkadaşına ver sen çıkarken falan kapatsınn herşeyi düşünelimm...

şimdi ilk olarak önemli olan mekan....düğün salanu tutsam biliyorum illa olur erkek

hımmm evet süper ya..dur ben düğün defterimi çıkarayımda not alıyım

Dee ben kaçıyorum sohbet güzeldi emmee gözlerim şaşılanmaya başladı wallaa:bbo: bayadır netteyim :)))) öptüm sizi ii gecelerrrrrrrrrrrr inşallah görürüz yarında byy

bendee çok memnun oldumm canımm..görşşşşşş yarınnnopuyorumnanaktan
ii gecelerrr..

kamera olayı biraz risk kimse istemez gibi geliyo...onu düşüneyim ben..olmadı erkek tarafından kızlardan biri olur :)

çok sağol canım ya evet kapıyı öyle ayarlarız doğru diyosun....org yapalım ya..çok sağol canım

aşk olsunn canımm sen al defterini gelll,,benm organizatörden öğrendiğim herşeyi anlatayımm sana :)))

mekanı düşünelim ne tars yerler olabilir diye...

kamera olayı biraz risk kimse istemez gibi geliyo...onu düşüneyim ben..olmadı erkek tarafından kızlardan biri olur :)

evet canımm en riskli o ama bunu sen yinede önceden ayarla mesela aşırı kapalı kına bile olsa aynamaz dediğin biri varsaa olurrrr..
bu arada canımm otel baksann salon olmazsa 5 yıldız olması şart değilkii:))

canımm benm kişi başıı kınadan sonra söleyebilirim ancak bunu:)))

otel gelmedi hiç aklıma olabilir....müzik içinde cd olur herhalde...liste yaparım sarkıları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…