olacak elbettt tabiii kzım ne sandınn denizde kum bende maharetsempatiksalakcinni
aman yisinler seni naniknanik naniknanik naniknanik
hiç duymadım neye faydalıymıs kikızlar karabuğday nası bişi bileniniz varmı çok faydalıymış
alıntı yapıyom butterflysoul diye birinden
kara buğday çok besleyicidir. özellikle kolesterolü düşürür, yağ metabolizmasını düzenler. Ama tek başına zayıflatıcı gibi kullanmamak gerekir. ama şöyle bir tarif süper bir öğün olabilir; hem kan şekerinizi düzenlediği için çabuk da acıktırmaz;
1 çay bardağı kadar haşlayıp, roka, dereotu, marul, 1/2 adet havuç ile birlikte karıştırılır (içine bol sirke ve 1 yemek kaşığı zeytinyağ konulur) üzerine 1 ince dilim peynir veya 1 çay bardağı yoğurt ile birlikte yenebilir
kız bu plates nası bişi işe yarıyosa bende yapımm :hulya:
olacak elbettt tabiii kzım ne sandınn denizde kum bende maharetsempatiksalakcinni
iyiyimişte tadı nasıl acep bide buğdayı buldukta karasını nerden bulcazCADIARZU
pınarrrrrrrrr gero o saç şeyini yapmış çok uzamış saçları
sıkılaştırıyo ben bir kilo verdim diye hayıflanıyodum ewde tabi çuwal gibi eşofmanlarla durunca anlamamışım fazla dün giremedim bi pantolonumun içine girdim :))) ama şimdilik pilates değilde cardio tarzı egzersizler yapcam 60,5 oldum ya bi 59 falan olayım haftanın 2 günü pilates 2 günü cardio yapmayı planlıyom..çünkü pilateste kilo veremiyon ama sıkılaşıyon wee acayip eğlencelii zamanın nası geçtiğini anlayamıyosun ilk 2 gün zangır zangır titredi göbüşüm hareketleri yaparken :))
tadı kötüdür gbi gelio bana:S
ben düzenli yapmadım hiç canım ya üşendim hep toplamda 3 kez yapmışımdır:))) bahara yaparım artık :))
çok kızz niye kötü olsun bulgura benziyodur sanırım :))
anammmmm iyice heves ettirdin bana dur bi bakayım şu pilates hareketlerine
senin saçların kıvırcık kıvırcık ne güzel:)
kızlar bende baya spor videoları var nivea body callenetics pilates lesli(walk at home serisi) bunları bi siteden indirdim geçen yıl spor saloluna gidiyodum yazdan bu yana ewde yapıyom msn den nerden indirdiğimide sölerim isterseniz belki biliyo da olabilirsiniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?