331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yazın mecbur olarak şakkıdı

yaw ben salmak istiyom olurmukine :))) hatta kıwırcık kalsın istiyom öle bi kaç inci neyim serpiştirsek minik minik boncuk gibim ama duvak nası oluyo heç bilmiyom -tatlicadiarzu-

gamişim çiçeğin nasıldı bide merak ettim.. ben mor renkli bi çiçek istiyom :)))

kız sninkiler durur bnmkiler çok düz ama durmaz

durmasına dururda ben hiç saçlarını ölee salık bırakan görmedim genelde topuz oluyo ya duvak olduğu için mi ben topuz yaptırmasam duvağı nası takcas bilmiyorumkismile

durmasına dururda ben hiç saçlarını ölee salık bırakan görmedim genelde topuz oluyo ya duvak olduğu için mi ben topuz yaptırmasam duvağı nası takcas bilmiyorumkismile

senin saçlar gür sende durur

cerencim bende de saç düz durmazdı oyüzden şöle kuvvetli bi topuz yaptırım bide yaz düğünü için saç çok yakıcı olur düğüjnde okadar tepiniyonkaydirigubbakcemile3

:teytey: :teytey: :teytey: düşünemiyom kendimi böle tey tey normalde pek gitmemde düğünlere falan çook yakınım olmadığı sürece

:teytey: :teytey: :teytey: düşünemiyom kendimi böle tey tey normalde pek gitmemde düğünlere falan çook yakınım olmadığı sürece

bende pek gitmem ama kendi düğünün olunca tüm tabular kalkıyo ortadan geröçi ben düğünde ayakkabının gazabına uğramıştım çok iyi tepinemedimohaoldumsmile

ben koyu renkleri sewerim oje falan bordo vişne çürüğü mora yakın renkler belkim ondandır bilmiyom

bende pek gitmem ama kendi düğünün olunca tüm tabular kalkıyo ortadan geröçi ben düğünde ayakkabının gazabına uğramıştım çok iyi tepinemedimohaoldumsmile

nolduki kıs topuklu olduğundan mı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…